u restoranu 35 na vrhu avaza.

Moderator: anex

frngla wrote:to su tebe konobari klempirali paša
Isto u METROPOLISU i meni...NARUDZBA umejsto racuna...sta je ovo??casanova123 wrote:otidjite u metropolis pa da vidite kako se dobije narudzba racun.. znaci jos gore od onog obicnog..hahaha
svaki put kad zatrazim pravi racun prevrne se konobarima u glavi odmah
Gazda pravog Prestigea u Maloj aleji je svojevremeno uništio dio geološke baštine BiH. ''Zmijska stijena'' je nestala pod bagerima i rovokopačima. Iako u njoj nije bilo zmija ta sedimentna stijena sa koje su studenti geologije i geografije zorno proučavali nastanak sedimentnih stijena, jednostavno je poravnata k'o selo Ravno sa početka rata u BiH.sarajevomojgrad wrote:Nakon krace usluge sinoc u avaz twist tower-u, 3 kolaca, dobih racun koji nema veze sa fiskalim, na moj zahtjev za pravim racunom dobio sam odgovor..."ma mi smo tek poceli nemamo fiskalih racuna"
u restoranu 35 na vrhu avaza.
chuchumbamayumbe wrote:Ja sam na temi o fiskalizaciji govorio da je ovo upravo glavni način kako ugostitelji zavrću na PDV-u, i većina ih to radi, ali inspekcije ne rade ništa.
Konobar isprinta predračun ili narudžba tiket, vama da taj tiket, a POS sistemu ga izbriše.
Fiskalizacija - 0 BODOVA.
ovo na slici nije predracun ili narudzba. Da je narudzba ne bi bilo problema.sarajevomojgrad wrote:chuchumbamayumbe wrote:Ja sam na temi o fiskalizaciji govorio da je ovo upravo glavni način kako ugostitelji zavrću na PDV-u, i većina ih to radi, ali inspekcije ne rade ništa.
Konobar isprinta predračun ili narudžba tiket, vama da taj tiket, a POS sistemu ga izbriše.
Fiskalizacija - 0 BODOVA.
potpisujem - jedino ne prihvatati NARUDZBE !
Vlasnici firme Prestige d.o.o. su: Šemsudin Islam, Muamer Avdibegović, Đorđe ŠiljZubizareta wrote:Preuzeli su ugostiteljske objekte od Avaza prije par dana...
UpravoStupskaBitanga wrote:Vlasnici firme Prestige d.o.o. su: Šemsudin Islam, Muamer Avdibegović, Đorđe ŠiljZubizareta wrote:Preuzeli su ugostiteljske objekte od Avaza prije par dana...
multi kulti hapanjeZubizareta wrote:UpravoStupskaBitanga wrote:Vlasnici firme Prestige d.o.o. su: Šemsudin Islam, Muamer Avdibegović, Đorđe ŠiljZubizareta wrote:Preuzeli su ugostiteljske objekte od Avaza prije par dana...