Fiskalne kafe (Terzic vs. Lagumdjija - part III)
-
silence_is_sexy
#1 Fiskalne kafe (Terzic vs. Lagumdjija - part III)
Jel' iko gledao 60 minuta sinoc?
ako na momenat zaboravis da nam Terzic svima o glavi radi i rasterceno pogledas sinocnji "dvoboj" postoji realna sansa da umres od napada smjeha... Realnim mi se cini Bakirov prijedlog da se ova trilogija izda kao DVD. to bi bestseller bio..
"dvoboj" je vise licio na ponizavanje protivnika koji kako prica odmice dobija sve veci napad panike, petlja jezikom i trabunja gluparije (poput fiskalih kafa - to ce se prepriicavati godinama)...
Terzic, da ima imalo mozga. ne bi mogao sam sebe pogledati u ogledalu vec bi ko svaki normalan covjek morao sepuku da izvrsi (first thing in the morning).
ovako.. on je i danas na celu drzave, svojim imbecillukom nam zagadjuje zivote i satisfakcija koju imas dok ga gledas kako izgubljeno pokusava doci do daha je samo momenat (vrijedan doduse) koji ipak prekratko traje da bi covjek mogao biti zadovoljan i dan kasnije...
ovako ostaje nada da je sto vise ljudi gledalo sinocnji death-match.
i da su ponesto skontali...
oni koji nisu nek idu u narodnu kuhinju filozofskog drustva merhamet.
ako na momenat zaboravis da nam Terzic svima o glavi radi i rasterceno pogledas sinocnji "dvoboj" postoji realna sansa da umres od napada smjeha... Realnim mi se cini Bakirov prijedlog da se ova trilogija izda kao DVD. to bi bestseller bio..
"dvoboj" je vise licio na ponizavanje protivnika koji kako prica odmice dobija sve veci napad panike, petlja jezikom i trabunja gluparije (poput fiskalih kafa - to ce se prepriicavati godinama)...
Terzic, da ima imalo mozga. ne bi mogao sam sebe pogledati u ogledalu vec bi ko svaki normalan covjek morao sepuku da izvrsi (first thing in the morning).
ovako.. on je i danas na celu drzave, svojim imbecillukom nam zagadjuje zivote i satisfakcija koju imas dok ga gledas kako izgubljeno pokusava doci do daha je samo momenat (vrijedan doduse) koji ipak prekratko traje da bi covjek mogao biti zadovoljan i dan kasnije...
ovako ostaje nada da je sto vise ljudi gledalo sinocnji death-match.
i da su ponesto skontali...
oni koji nisu nek idu u narodnu kuhinju filozofskog drustva merhamet.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Mene strefili napadi grčenja facijalnih mišića, dijafragma mi cupkala, disanje isprekidano i kompletno tijelo mi se treslo. Gorka&slana tečnost kvasila me po licu. Uneredio sam se preko prostate.
U ime svih nas filantropa iz 50 i neke za domaću zadaću uzvikujem:
-LETVAAAAA! DVAIPO METRA DUBLJEEEE!
U ime svih nas filantropa iz 50 i neke za domaću zadaću uzvikujem:
-LETVAAAAA! DVAIPO METRA DUBLJEEEE!
- manijak1
Fakat
sve vrijeme sam se pitao ......kako nam nije gore
Lako se njima zajebavat' , sve u svemu .
Lako se njima zajebavat' , sve u svemu .
-
silence_is_sexy
e, al' pazi drame...
lik nije sposoban da bude predsjednik kucnog savjeta, a on hladno sjedi u fotelji premijera...
ovo treba 3X dnevno prikazivati nebil' ko dosao pameti...
lik nije sposoban da bude predsjednik kucnog savjeta, a on hladno sjedi u fotelji premijera...
ovo treba 3X dnevno prikazivati nebil' ko dosao pameti...
-
senada
A nije valjda da vjerujes njihovim psihicima? sumnjam i u njihov QI.... sjeti se Radovana...A wrote:Definitvno treba uvesti obavezan test QI za politicare.
Evo drugi put gledam, pa sve ne vjerujem....
Njih treba definitivno osloboditi sve balasti koju su si natovarili i potom ih smjestiti gdje im je mjesto.
- Fair Life
#14 Re: Fiskalne kafe (Terzic vs. Lagumdjija - part III)
Jos kad bi ti objasnio/la to o fiskalnoj KAFI...silence_is_sexy wrote:(...)
(...)
Sve pomislim da sam ja gledao nesto drugo. Valjda.. "fiskalne kaSe"
-
edu
terzic je u jednom momentu rekao fiskalne kafe..no to nije bitno..
..bitno je sto moli lagumdziju da mu ovaj da nekoliko ideja..
..a lagumdzija pametan pa ne da..tj. daje mu samo pred auditorijem..jer..(kako se samo toga zlatko nisi sjetio..)..kad mu covjek da "ideju" tj. domaci zadatak pred milionskim gledateljstvom..i ovaj opet to ne uradi..mogu misliti koliko bi bio poletan da mu to zlatko kaze u 4 oka..
..helem..terza je kralj..i to je funkcija za njega..
..nazalost..on trenutno nije kralj..on nam je premijer drzave..
i dalje tvrdim..jednom sedmicno..na tv-u imati show adnana terzica..to bi bio pun pogodak..najgledanija emisija..
gled'o sam ga i kod duske..tek se jadan probudio..
..sav natek'o..

i dalje tvrdim..jednom sedmicno..na tv-u imati show adnana terzica..to bi bio pun pogodak..najgledanija emisija..
gled'o sam ga i kod duske..tek se jadan probudio..
-
Murisno1
"vidi ga hud jes oteko..." ovo su riječi moje nene leđendeedu wrote:terzic je u jednom momentu rekao fiskalne kafe..no to nije bitno..![]()
..bitno je sto moli lagumdziju da mu ovaj da nekoliko ideja..
![]()
..a lagumdzija pametan pa ne da..tj. daje mu samo pred auditorijem..jer..(kako se samo toga zlatko nisi sjetio..)..kad mu covjek da "ideju" tj. domaci zadatak pred milionskim gledateljstvom..i ovaj opet to ne uradi..mogu misliti koliko bi bio poletan da mu to zlatko kaze u 4 oka..
![]()
..helem..terza je kralj..i to je funkcija za njega..
![]()
..nazalost..on trenutno nije kralj..on nam je premijer drzave..
![]()
![]()
![]()
i dalje tvrdim..jednom sedmicno..na tv-u imati show adnana terzica..to bi bio pun pogodak..najgledanija emisija..![]()
![]()
![]()
gled'o sam ga i kod duske..tek se jadan probudio..![]()
..sav natek'o..
![]()
![]()
- Fair Life
Ama ... cuo sam Zlatka kad kaze "fiskalnu kasu".Vingo wrote:Pa ako si pazljivo gledao onda si morao cuti fiskalnu kaFu....
Terzi sam samo razumio ono: "Uu..u.uuu. Uuuuu.u..." Sta je to trebalo znacitinemam pojma.
Idem sad ponovo...
Last edited by Fair Life on 03/05/2006 11:20, edited 1 time in total.
-
inspire_me
Al sinoc je Terza kod Duske bio lom, postavi mu ona jedno pitanje, on taman razveze, ona se ubaci sa drugim, kaze on stani, ne mogu da se koncentrisem, haj ti malo pricaj
, bezobrazluk cisti, ne znam kako mu ona ne rece dvije, ona inace zna svakom reci

-
Murisno1
ma daj molim te...A wrote:Daj neki primjer sta je rekao "stari prdonja".Murisno1 wrote:jes,jes ... fiskalnu kafu ...
samo i onaj stari prdonja nije ništa bolji ..
Osim "to sto vi niste u januaru ostali bez posla, to jeste cudo"
jel treba samo da se vrtimo u krug...
bio je i on tamo gdje sad i ovaj seljak ...
pa šta se desilo ...
jedina razlika je što ovaj hajvan ne ni pričat, a stari prdonja to vrlo dobro zna ... ma pravo dobro zna ..
-
vodolija_33
Nisu isti zlaja i terza
ne zna se koji je gori
:D
Čobaaaneeee, vraati seeee .....
Čobaaaneeee, vraati seeee .....