firma lora sarajevo
Moderator: anex
- Tranquilizer
-
*mima*
#3 Re: firma lora sarajevo
iznenadjena_djevojka wrote:
toliko si iznenadjena propasti lore?
-
Muzikjunki
#4 Re: firma lora sarajevo
Lora je propala odavno
A i ne propala, bitno je da je gazda bio ulozio preko milion maraka u vozni park, firma nek propada...
A i ne propala, bitno je da je gazda bio ulozio preko milion maraka u vozni park, firma nek propada...
-
BIONA
#5 Re: firma lora sarajevo
*mima* wrote:iznenadjena_djevojka wrote:
iznenadjena djevojko toliko si iznenadjena
-
iznenadjena_djevojka
#6 Re: firma lora sarajevo
pa jesam, znam da su bili full cool a sad se svasta prica
za kratko vrijeme padaju ove bh firme
- HAVANA
#7 Re: firma lora sarajevo
Super momak koji je pokusao nesto da napravi u ovoj usranoj zemlji i sa ovim usranim bankama.
Da,veliki vozni park,puno zaposlenih...puno i kredita...Nadam se da ce se izvuci i od mene mu...od srca...sve najbolje...
-
StupskaBitanga
#8 Re: firma lora sarajevo
Znam da su malorpodajni objekt Ciglane dali Bingu
U njihovom vlasništvu je Dita te firma NLD Trade
Izgubili su ono zastupstvo za Aquafresh koliko znam
U njihovom vlasništvu je Dita te firma NLD Trade
Izgubili su ono zastupstvo za Aquafresh koliko znam
-
ArmandoSA
#9 Re: firma lora sarajevo
Lora se prije par godina orijentisala na drugačiju strategiju poslovanja. Nakon što su dobro razvili sopstveni lanac distribucije, te distributivne centre, preorjentisali su poslovanje sa maloprodaje na veleprodaju, s tim da su počeli zatvarati maloprodajne objekte pa tako i neke od onih koji su donosili velike prihode kao što je Lora na Ciglanama te Markalama.
PS. A sve je nekad počelo od one male piljare ispod Mosta na Ciglanama
-
The 51st State
#10 Re: firma lora sarajevo
Tj. poceli su raditi ono sto ne znaju, steta zaista, bili su jedan od jacih distributera.ArmandoSA wrote:Lora se prije par godina orijentisala na drugačiju strategiju poslovanja. Nakon što su dobro razvili sopstveni lanac distribucije, te distributivne centre, preorjentisali su poslovanje sa maloprodaje na veleprodaju, s tim da su počeli zatvarati maloprodajne objekte pa tako i neke od onih koji su donosili velike prihode kao što je Lora na Ciglanama te Markalama.
- bavi
#11 Re: firma lora sarajevo
Zna li iko šta se dešava sa Dita-Tuzlom. Čula sam da su u gubitku već nekoliko godina??? Volim njihove proizvode ali ih u posljednje vrijeme jako rijetko viđam na policama tržnih centara u Sarajevu. I ako ih ima onda bude samo jedna vrsta :-(
-
mahalik
#12 Re: firma lora sarajevo
mislim da je pred krahombavi wrote:Zna li iko šta se dešava sa Dita-Tuzlom. Čula sam da su u gubitku već nekoliko godina??? Volim njihove proizvode ali ih u posljednje vrijeme jako rijetko viđam na policama tržnih centara u Sarajevu. I ako ih ima onda bude samo jedna vrsta :-(
-
StupskaBitanga
#13 Re: firma lora sarajevo
Mene interesuje pođto sam vidio danas u novinama
Izgleda da su vlasnici i menageri Lore osnovali i 3. firmu
Pored Lore, Nld Trade sada se pojavljuje nova firma LEADCOM koji traže radnike
Kakve ovi muljaže pare pa strašno
Izgleda da su vlasnici i menageri Lore osnovali i 3. firmu
Pored Lore, Nld Trade sada se pojavljuje nova firma LEADCOM koji traže radnike
Kakve ovi muljaže pare pa strašno
-
sandra01
#14 Re: firma lora sarajevo
I ja sam vidjela ovaj oglas neki dan
Fakat mi nista nije jasno
U svakom slucaju zelim im puno srece
Fakat mi nista nije jasno
U svakom slucaju zelim im puno srece
- HAVANA
#15 Re: firma lora sarajevo
HAVANA wrote:![]()
Super momak koji je pokusao nesto da napravi u ovoj usranoj zemlji i sa ovim usranim bankama.![]()
Da,veliki vozni park,puno zaposlenih...puno i kredita...Nadam se da ce se izvuci i od mene mu...od srca...sve najbolje...
- HAVANA
#16 Re: firma lora sarajevo
Nako.
StupskaBitanga wrote: Kakve ovi muljaže prave pa strašno
- strong69
#17 Re: firma lora sarajevo
Sto je muljaza? Znas to konkretno? Ljudima su banke uzele i zaplijenile im sve sto je pod hipotekom (i pokretnu i nepokretnu imovinu) a nove firme koje su osnovali registrovane su na zene, djecu da bi uopste mogli da se bave trgovinom. Dugorocno nije rjesenje a ja bih da samo bio na njihovom mjestu to jos ranije napravio a ne cekati da im sve uzmu pa onda.StupskaBitanga wrote: Kakve ovi muljaže pare pa strašno
Haris je OK momak i nije nikakav kriminalac. To sto nije znao da se nosi sa tolikim bogatstvom i prepustio se uzivanju u jahtama, autima i drugom luksuzu a firmu prepustio drugima to je njegov problem...
-
StupskaBitanga
#18 Re: firma lora sarajevo
Meni to sve liči na IT computers
-
sandra01
#19 Re: firma lora sarajevo
Cekaj malostrong69 wrote:Sto je muljaza? Znas to konkretno? Ljudima su banke uzele i zaplijenile im sve sto je pod hipotekom (i pokretnu i nepokretnu imovinu) a nove firme koje su osnovali registrovane su na zene, djecu da bi uopste mogli da se bave trgovinom. Dugorocno nije rjesenje a ja bih da samo bio na njihovom mjestu to jos ranije napravio a ne cekati da im sve uzmu pa onda.StupskaBitanga wrote: Kakve ovi muljaže pare pa strašno
Haris je OK momak i nije nikakav kriminalac. To sto nije znao da se nosi sa tolikim bogatstvom i prepustio se uzivanju u jahtama, autima i drugom luksuzu a firmu prepustio drugima to je njegov problem...
Sta je banka uzela
- strong69
#20 Re: firma lora sarajevo
Market na Ciglanama je u njihovom vlasnistvu? Nije, jer ga je banka prodala Bingu.sandra01 wrote: Cekaj malo,pa "Dita "je jos uvjek u njihovom vlasnistvu.Ona nije konfiskovana?Market na Ciglanama i Grbavici takodje nije uzet
.
Sta je banka uzela
Market na Grbavici je takoder prodat.
U njihovom vlasnistvu ostala je samo radnja na Breci.
-
sandra01
#21 Re: firma lora sarajevo
Izvini,ali svaki dan prolazim pored marketa na Grbavici i koliko vidim on je jos uvijek "Lora" 
- poznanik
#22 Re: firma lora sarajevo
Šta piše na računu za kupljenu robu?sandra01 wrote:Izvini,ali svaki dan prolazim pored marketa na Grbavici i koliko vidim on je jos uvijek "Lora"
-
*mima*
#23 Re: firma lora sarajevo
HAVANA wrote:![]()
Super momak koji je pokusao nesto da napravi u ovoj usranoj zemlji i sa ovim usranim bankama.![]()
Ovo ti havana piso?
-
StupskaBitanga
#24 Re: firma lora sarajevo
pa ko je vlasnikpoznanik wrote:Šta piše na računu za kupljenu robu?sandra01 wrote:Izvini,ali svaki dan prolazim pored marketa na Grbavici i koliko vidim on je jos uvijek "Lora"
I mene baš interesuje ko je