"fine" prostitutke...!?!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

amrino

#1 "fine" prostitutke...!?!

Post by amrino »

Sinoc nesto pricam s jaranicom (pusa, ako citash! :D ) i dodjemo i do ove teme...Prica se vec duze vrijeme kako u gradu ima veliki broj cura- iz dobrostojecih ili , uslovno receno, normalnih, gradskih porodica...koje studiraju, izlaze po naj mjestima, koje susrecemo svaki dan u gradu....a koje se u slobodno vrijeme bave najstarijim zanatom na svijetu...Kad malo bolje skontash- vjecne studentice, nezaposlene koje nosaju cipele od 1000 eura, markirane krpice...Odakle ti lova frajeru?! :D

Sta vi mislite o tome, imate li kakva iskustva?
Jeste li naculi nesto na ovu temu?
I tracevi dolaze u obzir... :D
Last edited by amrino on 05/04/2007 13:52, edited 1 time in total.
_BosanaC

#2 Re: "fine" prostitutke...!?!

Post by _BosanaC »

amrino wrote:Sinoc nesto pricam s jaranicom (pusa, ako citash! :D ) i dodjemo i do ove teme...Prica se vec duze vrijeme kako u gradu ima veliki broj cura- iz dobrostojecih ili , uslovno receno, normalnih, gradskih porodica...koje studiraju, izlaze po naj mjestima, koje susrecemo svaki dan u gradu....a koje se u slobodno vrijeme bave najstarijim zanatom na svijetu...Kad malo bolje skontash- vjecne studentice, nezaposlene koje nosaju cipele od 1000 eura, markirane krpice...Odakle ti lova frajeru?! :D

Nemamo :oops:

Za to bar nikad nisam morao placati 8-)

(nista, samo se hvalim :D )
karanana

Post by karanana »

Nije da sam zainteresovan, ali mozda za mog ovog jednog druga da mu prenesem informaciju, kako se stupi u knotakt sa takvim djevojkama, mislim telefon i to....?
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

Evo telefoni ali ovi su u Banja Luci....

:lol: :lol: :lol:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=35796
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

amrino cula sam i ja, cak su mi pokazali neke djevojke, licno jarani neki.

samo kod nas se one ne zovu prostitutke ili k**ve - vec sponzoruse!!!!

a jaran mi je pricao da ima bruka mladih djevojaka iz kafica, koja sebe da, samo da joj platis pice u kafani!

e moj boze, na sta su spale neke cure..... umjesto da zavrse te fakultete pa kad budu imale svoj dinar u dzepu odmah ce im i cipelice i tasnice i sve ostalo biti sto puta draze... ali djeca su to, plitkog mozga izgleda.....

znam jednu, studirala ekonomiju i nije htjela s momkom izaci ako nije imao faks, posao, auto, dobar mobitel itd....naravno ona mu i da. jednom sam s njom popila kafu i vise nikad... a vamo glumi neku facu.
crnjak

Post by crnjak »

ja_cura_ wrote:amrino cula sam i ja, cak su mi pokazali neke djevojke, licno jarani neki.

samo kod nas se one ne zovu prostitutke ili k**ve - vec sponzoruse!!!!

a jaran mi je pricao da ima bruka mladih djevojaka iz kafica, koja sebe da, samo da joj platis pice u kafani!

e moj boze, na sta su spale neke cure..... umjesto da zavrse te fakultete pa kad budu imale svoj dinar u dzepu odmah ce im i cipelice i tasnice i sve ostalo biti sto puta draze... ali djeca su to, plitkog mozga izgleda.....

znam jednu, studirala ekonomiju i nije htjela s momkom izaci ako nije imao faks, posao, auto, dobar mobitel itd....naravno ona mu i da. jednom sam s njom popila kafu i vise nikad... a vamo glumi neku facu.
sto pa imaju i one svoj dinar u dzepu samo sto imaju malo vise chuna u dupetu al sad je to druga prica
ebi ga lakse je trosit vaginu okolo nego polozit prakticni iz anatomije na medicini a i vise se isplati :D :D :D
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

ama i ispiti se placaju, to znam iz sigurnih izvora na medicini i farmaciji......
neki plate u koverti, a neki ........

one su upisale faks, samo da bi imale zdravstveno, hehe....
crnjak

Post by crnjak »

ja_cura_ wrote:ama i ispiti se placaju, to znam iz sigurnih izvora na medicini i farmaciji......

pa vidis da ima i davanja tog malog komada mesa i za dobre svrhe recimo obrazovanje znaci nedaje se uvjek za armani naocale i gucci priglavke :D
amrino

Post by amrino »

Sto sam ja lose investirala.... :D :D :D
haj, nemaju svi zicu za biznissss... :D
Sarafcina

#10 Re: "fine" prostitutke...!?!

Post by Sarafcina »

_BosanaC wrote:
amrino wrote:Sinoc nesto pricam s jaranicom (pusa, ako citash! :D ) i dodjemo i do ove teme...Prica se vec duze vrijeme kako u gradu ima veliki broj cura- iz dobrostojecih ili , uslovno receno, normalnih, gradskih porodica...koje studiraju, izlaze po naj mjestima, koje susrecemo svaki dan u gradu....a koje se u slobodno vrijeme bave najstarijim zanatom na svijetu...Kad malo bolje skontash- vjecne studentice, nezaposlene koje nosaju cipele od 1000 eura, markirane krpice...Odakle ti lova frajeru?! :D

jesi jesi morao si :P
ali je kredit na otplatu :D .... pa se ne osjeti odmah ;)
crnjak

Post by crnjak »

amrino wrote:Sto sam ja lose investirala.... :D :D :D
bizmis amrino bizmis
ko u onoj pjesmi ...ti moj sexi bizmismen... :D
rashid

Post by rashid »

Meni to ne smeta, bog je reko "Snadzi se ... robe/robica" ... cek, il je to bio Tito?
Last edited by rashid on 05/04/2007 14:40, edited 1 time in total.
amrino

Post by amrino »

Ma nista- kad hotjednete trazit zene- platnu listu i imovinski karton u ruke- i hojcaj! :D
Na upade tipa "odakle se znamo...?" zamijenite sa "kupicu ti cipele u Gemi..." i vashe su! :D
Last edited by amrino on 05/04/2007 14:35, edited 1 time in total.
_BosanaC

#14 Re: "fine" prostitutke...!?!

Post by _BosanaC »

Sarafcina wrote:
_BosanaC wrote:

jesi jesi morao si :P
ali je kredit na otplatu :D .... pa se ne osjeti odmah ;)
:kravata: :D
crnjak

Post by crnjak »

amrino wrote:Ma nista- kad hotjednete trazit zene- platnu listu i imovinski karton u ruke- i hojcaj! :D
Na upade tipa "odakle se znamo...?" zamijenite sa "kupicu ti cipele u Gemi..." i vashe su! :D
a onda one zapjevaju onu ebo mş ako se tacno sjecam teksta al je nesto kod tebe su moje gache ostale sinoc ili preksinoc ili onu sto je se sjecam''trosi me ove noci trosi me ja cu moci...''
amrino

Post by amrino »

crnjak wrote:
amrino wrote:Ma nista- kad hotjednete trazit zene- platnu listu i imovinski karton u ruke- i hojcaj! :D
a onda one zapjevaju onu ebo mş ako se tacno sjecam teksta al je nesto kod tebe su moje gache ostale sinoc ili preksinoc ili onu sto je se sjecam''trosi me ove noci trosi me ja cu moci...''
...troši me slobodno- ima me dovoljno... :D

Ima i ona: "uguraj svoj PorŠe u moju garaŽu..." :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

amrino wrote:
crnjak wrote:

Na moje oci? :shock: :? :D
crnjak

Post by crnjak »

amrino wrote:
crnjak wrote:

ma daleko im kuca od moje i okucnica
amrino

Post by amrino »

_BosanaC wrote:
amrino wrote:
crnjak wrote: a onda one zapjevaju onu ebo mş ako se tacno sjecam teksta al je nesto kod tebe su moje gache ostale sinoc ili preksinoc ili onu sto je se sjecam''trosi me ove noci trosi me ja cu moci...''

Na moje oci? :shock: :? :D
:lol: :lol: :lol:

Sta ti je bolan? Ne bihuzuru se- samo razmjenjujemo stihove iz nasih narodnih poezija... :D
hejter

Post by hejter »

Ja nisam cuo za ove bumbatre, ali nisam iznenadjen... :-)
E, shta mislite, da li bi mog'o ja koju maznut sa cipelama iz Leonarda? Tamo se mogu naci na popustu za 40 kerma :?
anais_nin

Post by anais_nin »

:D zakoni trzista :D svak gura na trziste najbolje sto ima :D neki pamet, neki guzu :lol: :D
rashid

Post by rashid »

anais_nin wrote:
:D zakoni trzista :D svak gura na trziste najbolje sto ima :D neki pamet, neki guzu :lol: :D
Pameti dusa, zato zenske ... gurajte guze :P te vase "devilske"
Daphna

Post by Daphna »

ja_cura_ wrote:ama i ispiti se placaju, to znam iz sigurnih izvora na medicini i farmaciji......

:roll: :roll: kako ja ne znam za to? Sta se to moze platiti na farmaciji? Reci, zeljna sam tog znanja...
anais_nin

Post by anais_nin »

iskreno meni je zao onih koje su prinudjene na prostituciju bilo od strane neke osobe bilo zbog svojih zivotnih okolnosti....

ove sto rade to iz sporta, kao i one koje se "neformalno" prostituisu za poklone, stanove, ispite itd itd njihova kuca, njihove merdevine...opet se vracamo na ekonomiju, zakon ponude i potraznje, sve dok ima ko da plati, bice i onih koje nude, sve dok su svi tu punoljetni i svojom voljom nek se "prostituishu" do mile volje, meni ni u dzep ni iz dzepa :D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:iskreno meni je zao onih koje su prinudjene na prostituciju bilo od strane neke osobe bilo zbog svojih zivotnih okolnosti....

ove sto rade to iz sporta, kao i one koje se "neformalno" prostituisu za poklone, stanove, ispite itd itd njihova kuca, njihove merdevine...opet se vracamo na ekonomiju, zakon ponude i potraznje, sve dok ima ko da plati, bice i onih koje nude, sve dok su svi tu punoljetni i svojom voljom nek se "prostituishu" do mile volje, meni ni u dzep ni iz dzepa :D
:kravata: :kravata: :kravata:

:kiss:
Post Reply