Sta vi mislite o tome, imate li kakva iskustva?
Jeste li naculi nesto na ovu temu?
I tracevi dolaze u obzir...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nemamoamrino wrote:Sinoc nesto pricam s jaranicom (pusa, ako citash!) i dodjemo i do ove teme...Prica se vec duze vrijeme kako u gradu ima veliki broj cura- iz dobrostojecih ili , uslovno receno, normalnih, gradskih porodica...koje studiraju, izlaze po naj mjestima, koje susrecemo svaki dan u gradu....a koje se u slobodno vrijeme bave najstarijim zanatom na svijetu...Kad malo bolje skontash- vjecne studentice, nezaposlene koje nosaju cipele od 1000 eura, markirane krpice...Odakle ti lova frajeru?!
![]()
Sta vi mislite o tome, imate li kakva iskustva?
sto pa imaju i one svoj dinar u dzepu samo sto imaju malo vise chuna u dupetu al sad je to druga pricaja_cura_ wrote:amrino cula sam i ja, cak su mi pokazali neke djevojke, licno jarani neki.
samo kod nas se one ne zovu prostitutke ili k**ve - vec sponzoruse!!!!
a jaran mi je pricao da ima bruka mladih djevojaka iz kafica, koja sebe da, samo da joj platis pice u kafani!
e moj boze, na sta su spale neke cure..... umjesto da zavrse te fakultete pa kad budu imale svoj dinar u dzepu odmah ce im i cipelice i tasnice i sve ostalo biti sto puta draze... ali djeca su to, plitkog mozga izgleda.....
znam jednu, studirala ekonomiju i nije htjela s momkom izaci ako nije imao faks, posao, auto, dobar mobitel itd....naravno ona mu i da. jednom sam s njom popila kafu i vise nikad... a vamo glumi neku facu.
pa vidis da ima i davanja tog malog komada mesa i za dobre svrhe recimo obrazovanje znaci nedaje se uvjek za armani naocale i gucci priglavkeja_cura_ wrote:ama i ispiti se placaju, to znam iz sigurnih izvora na medicini i farmaciji......
neki plate u koverti, a neki ........
one su upisale faks, samo da bi imale zdravstveno, hehe....
_BosanaC wrote:Nemamoamrino wrote:Sinoc nesto pricam s jaranicom (pusa, ako citash!) i dodjemo i do ove teme...Prica se vec duze vrijeme kako u gradu ima veliki broj cura- iz dobrostojecih ili , uslovno receno, normalnih, gradskih porodica...koje studiraju, izlaze po naj mjestima, koje susrecemo svaki dan u gradu....a koje se u slobodno vrijeme bave najstarijim zanatom na svijetu...Kad malo bolje skontash- vjecne studentice, nezaposlene koje nosaju cipele od 1000 eura, markirane krpice...Odakle ti lova frajeru?!
![]()
Sta vi mislite o tome, imate li kakva iskustva?![]()
Za to bar nikad nisam morao placati![]()
(nista, samo se hvalim)
Sarafcina wrote:_BosanaC wrote:Nemamoamrino wrote:Sinoc nesto pricam s jaranicom (pusa, ako citash!) i dodjemo i do ove teme...Prica se vec duze vrijeme kako u gradu ima veliki broj cura- iz dobrostojecih ili , uslovno receno, normalnih, gradskih porodica...koje studiraju, izlaze po naj mjestima, koje susrecemo svaki dan u gradu....a koje se u slobodno vrijeme bave najstarijim zanatom na svijetu...Kad malo bolje skontash- vjecne studentice, nezaposlene koje nosaju cipele od 1000 eura, markirane krpice...Odakle ti lova frajeru?!
![]()
Sta vi mislite o tome, imate li kakva iskustva?![]()
Za to bar nikad nisam morao placati![]()
(nista, samo se hvalim)
jesi jesi morao si
ali je kredit na otplatu.... pa se ne osjeti odmah
a onda one zapjevaju onu ebo mş ako se tacno sjecam teksta al je nesto kod tebe su moje gache ostale sinoc ili preksinoc ili onu sto je se sjecam''trosi me ove noci trosi me ja cu moci...''amrino wrote:Ma nista- kad hotjednete trazit zene- platnu listu i imovinski karton u ruke- i hojcaj!![]()
Na upade tipa "odakle se znamo...?" zamijenite sa "kupicu ti cipele u Gemi..." i vashe su!
...troši me slobodno- ima me dovoljno...crnjak wrote:a onda one zapjevaju onu ebo mş ako se tacno sjecam teksta al je nesto kod tebe su moje gache ostale sinoc ili preksinoc ili onu sto je se sjecam''trosi me ove noci trosi me ja cu moci...''amrino wrote:Ma nista- kad hotjednete trazit zene- platnu listu i imovinski karton u ruke- i hojcaj!![]()
Na upade tipa "odakle se znamo...?" zamijenite sa "kupicu ti cipele u Gemi..." i vashe su!
Na moje oci?amrino wrote:...troši me slobodno- ima me dovoljno...crnjak wrote:a onda one zapjevaju onu ebo mş ako se tacno sjecam teksta al je nesto kod tebe su moje gache ostale sinoc ili preksinoc ili onu sto je se sjecam''trosi me ove noci trosi me ja cu moci...''amrino wrote:Ma nista- kad hotjednete trazit zene- platnu listu i imovinski karton u ruke- i hojcaj!![]()
Na upade tipa "odakle se znamo...?" zamijenite sa "kupicu ti cipele u Gemi..." i vashe su!![]()
Ima i ona: "uguraj svoj PorŠe u moju garaŽu..."
ma daleko im kuca od moje i okucnicaamrino wrote:...troši me slobodno- ima me dovoljno...crnjak wrote:a onda one zapjevaju onu ebo mş ako se tacno sjecam teksta al je nesto kod tebe su moje gache ostale sinoc ili preksinoc ili onu sto je se sjecam''trosi me ove noci trosi me ja cu moci...''amrino wrote:Ma nista- kad hotjednete trazit zene- platnu listu i imovinski karton u ruke- i hojcaj!![]()
Na upade tipa "odakle se znamo...?" zamijenite sa "kupicu ti cipele u Gemi..." i vashe su!![]()
Ima i ona: "uguraj svoj PorŠe u moju garaŽu..."
_BosanaC wrote:Na moje oci?amrino wrote:...troši me slobodno- ima me dovoljno...crnjak wrote: a onda one zapjevaju onu ebo mş ako se tacno sjecam teksta al je nesto kod tebe su moje gache ostale sinoc ili preksinoc ili onu sto je se sjecam''trosi me ove noci trosi me ja cu moci...''![]()
Ima i ona: "uguraj svoj PorŠe u moju garaŽu..."![]()
![]()
Pameti dusa, zato zenske ... gurajte guzeanais_nin wrote:amrino wrote:Sto sam ja lose investirala....![]()
![]()
![]()
haj, nemaju svi zicu za biznissss...zakoni trzista
svak gura na trziste najbolje sto ima
neki pamet, neki guzu
![]()
ja_cura_ wrote:ama i ispiti se placaju, to znam iz sigurnih izvora na medicini i farmaciji......
neki plate u koverti, a neki ........
one su upisale faks, samo da bi imale zdravstveno, hehe....
anais_nin wrote:iskreno meni je zao onih koje su prinudjene na prostituciju bilo od strane neke osobe bilo zbog svojih zivotnih okolnosti....
ove sto rade to iz sporta, kao i one koje se "neformalno" prostituisu za poklone, stanove, ispite itd itd njihova kuca, njihove merdevine...opet se vracamo na ekonomiju, zakon ponude i potraznje, sve dok ima ko da plati, bice i onih koje nude, sve dok su svi tu punoljetni i svojom voljom nek se "prostituishu" do mile volje, meni ni u dzep ni iz dzepa