Finali US Open Djokovic - Federer
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Caleb
#1 Finali US Open Djokovic - Federer
Prenosi li itko, ijedna tv postaja u BiH finale US Open, Novak Djokovic - Roger Federer
- van Basten
Federer dobio 7:6 7:6 6:4.
Ljubitelji Đokovića će reći , eto malo je falilo... ali činjenica jeste da je Federer opet pobijedio. Malo je falilo i Nadalu u Wimbledonu, manje nego Đokoviću večeras rekao bih, ali... Roger i jeste najveći upravo zato što njemu nikada "ne fali malo".
Da me se ne bi shvatilo pogrešno sa ovim "ljubitelji Đokovića", nemam ništa protiv momka, zaboli me za njegove lične stavove, meni ni iz džepa ni u džep, ali uz svo uvažavanje činjenice da je vrhunski teniser današnjnice, ja ne volim njegov tenis. Možda zato što sam nekada navikao gledati kako to rade McEnroy, Edberg, Becker, Ivanišević... pa mi tenis koji se svodi na prebacivanje loptice protivniku i čekanje njegove greške ( Nadal, Đoković kao najistaknutiji predstavnici tog tenisa) malo ide na živce.
Ljubitelji Đokovića će reći , eto malo je falilo... ali činjenica jeste da je Federer opet pobijedio. Malo je falilo i Nadalu u Wimbledonu, manje nego Đokoviću večeras rekao bih, ali... Roger i jeste najveći upravo zato što njemu nikada "ne fali malo".
Da me se ne bi shvatilo pogrešno sa ovim "ljubitelji Đokovića", nemam ništa protiv momka, zaboli me za njegove lične stavove, meni ni iz džepa ni u džep, ali uz svo uvažavanje činjenice da je vrhunski teniser današnjnice, ja ne volim njegov tenis. Možda zato što sam nekada navikao gledati kako to rade McEnroy, Edberg, Becker, Ivanišević... pa mi tenis koji se svodi na prebacivanje loptice protivniku i čekanje njegove greške ( Nadal, Đoković kao najistaknutiji predstavnici tog tenisa) malo ide na živce.
- GandalfSivi
Iznervira me bezze. I prvi i drugi set je imao po dvije set lopte (jos servirao on), i opet nista...
- Bosanac_21
Bom on Federeru krehnu kruh, barem je tako zvucalo 
- taxi_driver
Smartex wrote:Feder je Djokovica pobjedio sad i ko zna dal ikada vise, Djokovicevo vrijeme tek dolazi, pa ljudi on ima samo dvadeset godina, a u samom je vrhu tenisa Djokovicu svaka cast!!!
potpisujem
-
adi2
svaka čast na pobrojanim ali gdje je tu Sampras,Connors
sa otalim se apsolutno slažem oba pomenuta igrača izađu na mrežu samo
na početku i na kraju meča,naravno kad se rukuju Federer je jedan ljudski i sportski genij nadam se da će oboriti i Samprasov rekord
sa otalim se apsolutno slažem oba pomenuta igrača izađu na mrežu samo
na početku i na kraju meča,naravno kad se rukuju Federer je jedan ljudski i sportski genij nadam se da će oboriti i Samprasov rekord
-
bih_finest
Federer nastavlja da obara rekorde, dok ostali mogu samo da se tjese kako im je malo falilo da ga dobiju
Gubiti 4-1, pa osvojiti set mogu samo veliki igraci, Djokovic i Nadal su izvrsni igraci, ali proce jos vremena i Fedex ce oboriti jos rekorda dok ga ova dvojca stignu... 
-
AmsterdamA
Dobar otpor Djokovica ne znaci nista. Federer ima 26 godina i silni motiv da ostane sto duze no.1. Mislim da Djokovica u dobroj formi mogu osim Federera i Nadala pobijediti Davydenko, Ljubicic, Baghdatis, Murray, Robredo i Moya (na zemlji), sto ce ga jos drzati trecim igracem svijeta. I ne zaboravite povrede. Desili se jedna gotov si. Vidite kako je usporeno napredovanje Murraya zbog nezgodne povrede a vec bi i on bio top 5. Dakle, Srbija se nece moci radovati Grand Slam trofeju ni naredne godine.
- StLouis
I Federeru je tek 25 godinataxi_driver wrote:Smartex wrote:Feder je Djokovica pobjedio sad i ko zna dal ikada vise, Djokovicevo vrijeme tek dolazi, pa ljudi on ima samo dvadeset godina, a u samom je vrhu tenisa Djokovicu svaka cast!!!
potpisujem