finale kupa:celik-zeljeznicar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
motorola01

#676 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by motorola01 »

MAlo je sudija ogranicavao Celikovu igru na grbavici i nije bas bilo tako bajno kako ti govoris,ali za nase uslove koliko toliko solidno sudjenje...Za BP takodjer tacno za deset igraca i taj superbrzi ofsajd,koji nasi sudci niti mogu vidjeti niti mogu skontati :D ,ali na kraju je na semaforu bilo 1:1 i 11 igraca Celika na terenu...Zar se to opet ne moze desiti,ali samo da rezultate bude recimo 2:0 :D ???Vi se mozete zaliti upravi prihoda ili vodovoda i kanalizacije,ali Celik bi podigao pehar....
Za jufku:tebe bi necega bilo stid?Da si takav kao sto govoris,ne bi ovakve komentare ostavljao na forumu.Ti i moral,ko nebo i zemlja....

PS.Odlicno si odabrao tu sliku za nick-a...Tvoji komentari su u skladu sa karakterom covjeka na slici ;-)
mladtrek

#677 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by mladtrek »

jufka developer wrote:
mene bi bilo sramota i pomisliti a kamoli reci da mi je klub igrao za kladionicu... to i moze samo kod vas lokalnih kokosara koji sa balkona gledate svoj klub dok na tv-u gledate novaka djokovica (prepoznace se veliki navijac)
ajooooooj što ima ovde srčanih i odanih navijača :-)
nije nije ne prodaju se tekme kod nas svi pošteno igraju
ko u italiji
jufka developer

#678 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by jufka developer »

motorola01 wrote: Za jufku:tebe bi necega bilo stid?Da si takav kao sto govoris,ne bi ovakve komentare ostavljao na forumu.Ti i moral,ko nebo i zemlja....

PS.Odlicno si odabrao tu sliku za nick-a...Tvoji komentari su u skladu sa karakterom covjeka na slici ;-)
kakve komentare? jos sam bio fin jer se suzdrzavam da vam svasta ne nagovorim, a zasluzili ste itekako. cekam samo da prodje tekma pa da onda mogu rahat u banovice.

a gospodin na slici je Amar Osim, na ciji pomen se ustaje ... tvoje poznavanje ljudskog karaktera se izgleda svodi na one spodobe iz KPD, vase tribine i provincijske mahale. tezak zivot, ali sta ces... u tome i jeste razlika izmedju vas i nas, u tom moralu jer ce kod nas citav jug zvizdati sudiji koji nam silji penal a kod vas se to slavi. zeljo je bolan za vas institucija. kraj price.
jufka developer

#679 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by jufka developer »

mladtrek wrote: ajooooooj što ima ovde srčanih i odanih navijača :-)
naravno da ima, fala bogu pa nisu svi ko ovi sto bodre klub sa balkona
metar_drva

#680 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by metar_drva »

čitam danas u novinama da je onaj njihov, šatro-trener, izjavio kako je razlog poraza od drine isprobavanje ofanzivne postavke s kojom se namjerava suprotstavit želji u finalu kupa. naime, formacija koju je "stručnjak" postavio bila je 4-2-4 ?!! ta formacija je bila hit kada je pele igrao za brazil, znači, kraj 50-tih i početak 60-tih. to je otprilike isto kada bi u današnji automobil upregao konja, da vidiš hoće li ići brže. strašan je taktičar, taj ibraković.
žao mi je samo što nisu pobijedili, pa da "stručnjak" krene u utakmicu s tom formacijom. mislim da bi u prvom poluvremenu primili 3 komada.
Adi_vp

#681 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Adi_vp »

samo_ti wrote:Adi_vp , odgovorio bi` ti na post , ali kada vidim toliki broj smajlija i nepovezanih recenica , neda mi se nesto :oops:
Šta češ, veseljak neki bezbeli..
Povezace se sve u revanšu vjeruj mi 8-)
splend

#682 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by splend »

@Plavih_11, nisam ni rekao da morate biti 24/7 online, samo sam htio skrenuti paznju na post doticnog, koji je zaista bio uvrjedljiv :thumbup:
ovdje ima par ljudi s kojima se moze zezati, koji prihvataju salu na svoj racun, ali i znaju i odgovoriti jako dobro :mrgreen: i njih je i milina citati, i raspravljati se s njima, dok ih fakat ima par jako bezobraznih i nekulturnih.

nismo mi krivi, sto je zeljeznicar navikao na poraze u finalu kupa, a mi nismo :mrgreen:
kamen spoticanja

#683 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by kamen spoticanja »

jufka developer wrote:
motorola01 wrote:
jufka developer wrote: tisina, zvacemo Drinu
Nije ti slucajno palo na pamet da se igralo za kladionicu???Celiku nista ne treba odavno.Obezbijedili opstanak i po starom receptu igraju kako im odgovara(citaj:da malo podebljaju novcanik)...Samo vi mislite o Drini ;-)
mene bi bilo sramota i pomisliti a kamoli reci da mi je klub igrao za kladionicu... to i moze samo kod vas lokalnih kokosara koji sa balkona gledate svoj klub dok na tv-u gledate novaka djokovica (prepoznace se veliki navijac)
kokosar ti je onaj ko te nauci tome :wink:
a utakmice gledam s prozora...balkon mi ne gleda na stadion :)
i za razliku od tebe ne lozim se da sam veliki navijac...i ne kukam zbog 10 marki cijene karte koju svakako nisi mislio kupit...bolje da platis rtv pretplatu...
djecace :)
motorola01

#684 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by motorola01 »

jufka developer wrote:
motorola01 wrote: Za jufku:tebe bi necega bilo stid?Da si takav kao sto govoris,ne bi ovakve komentare ostavljao na forumu.Ti i moral,ko nebo i zemlja....

kakve komentare? jos sam bio fin jer se suzdrzavam da vam svasta ne nagovorim, a zasluzili ste itekako. cekam samo da prodje tekma pa da onda mogu rahat u banovice.

a gospodin na slici je Amar Osim, na ciji pomen se ustaje ... tvoje poznavanje ljudskog karaktera se izgleda svodi na one spodobe iz KPD, vase tribine i provincijske mahale. tezak zivot, ali sta ces... u tome i jeste razlika izmedju vas i nas, u tom moralu jer ce kod nas citav jug zvizdati sudiji koji nam silji penal a kod vas se to slavi. zeljo je bolan za vas institucija. kraj price.
Nije mi jasno na sta se ti to suzdrzavas???KO to tebi ovdje nesto ruzno govori???Iz svih ovih postova se vidi da ti o drugima ruzno mislis i govoris...Ti i provincija.KAkva bolan provincija???Vi da zvizdite na te penale,padale bi stotine manijaka na tribini u nesvijest od silnog zvizdanja.Hitna bi vas vozala na stotine,na svakoj tekmi ;-) ...Tvoje misljenje o Zenici se svodi na kpd-om,provincija itd...Halo bolan???STa ti cekas???Ne znas ni ti sta cekas,sto je najgore..Isfrustriran si svim i svacim i dosao si ovdje da se lijecis,kao i doticni sa slike..On ce pricati sta god da bude..Ufuro se da je Murinho,a ne zna da je i Murinho kanta za nabijenje..Trebao bi mu to neko objasniti ;-) ,da se ne ofira vise...
Kazes tezak zivot..Kome je tezak zivot???Tebi je bolan i ne bio tezak zivot i to ne smao tezak nego i jadan,kad imas takvo misljenje o drugima..

Zeljo??Kakva institucija???PA bolan vi nemate ni stadiona normalnog,kao sto se grade u cijelom svijetu.Nesto pucate pricu,hej po pravilniku vi ste nas na.uzili.KO vas je na.uzio?Na.uzila vas je vasa uprava kad je odredila cijenu od 10KM..Kad se ovdje o tome govrilo,pucali ste pricu,aaaaaaaa nemate za karte,to vam zao dati pare za svoj klub itd i kad vam se ovdje govorilo da c ei vama tkao biti,ond aje bilo,nama nije zao dati pare za svoj klub itd...Svi manijaci ovdje po instrukciji sa themaniacs..org su pucali pricu nama nije zao dati itd.A ustvari ste znali za pravilnik i vec je cjelokupna ova situacija bila unaprijed smisljena.Mislili ste da ce vas pravilnik spasiti,ali nema nista od toga.Sad vam je platiti cenera i kraj price..Jedino pokusajte ponijeti pravilnik sa sobom,pa onom ciki na ulazu pokazati i njemu pokusati objasniti da je za vas karta 3KM ili 5KM,a ne cener...mozda njega uhvatitie na pricu..

Sve je bilo smisljeno unaprijed,jer znate da je BP sasvim normalan stadion,kao i svaki drugi u svijetu,dok to Grbavica nije...Slazem se sa pricom da koliko je karta bila vasim navijacima na sjeveru,toliko treba biti i Robiji..
Ali problem je sto vi imate nakaradan stadion :dance: .Svugdje u svijetu su najskuplje karte na istocnoj i zapadnoj tribini,a da su jug i sjever jeftiniji,jer se nalaze iza gol i na tekmi vidis samo mudo Marjanovo.Ali posto je Grbavica nakaradna,ona nema niti istoka ni zapada,ali zato ima onoliki sjever i jug,vasi bajni instituticari :D su odredili cijene kako su odredili..Pa tako deru sve.I vas i ostale,ali najvise vas jer vi placate toliku cijenu karte,a sta vidite na tekmi??Pogadjas,m.oo Marjanovo :lol: ...Zato institucijo,zali se instituciji zvana NSBIH-a,ali tebi je platiti cenera,bas kao sto je onaj robijas,provincijalac platio od svoje crkavice,da vidi najdrazi klub na "najljepsem stadionu" na svijetu,zvani Grbavica...Tako i ti plati cenera na onom oronulom stadionu zvanom Bilino polje,koji posjeduje stolice i WC...A da ste bili fini i da niste pominjali pravilnik,mozda bi dobili i po sendvic,kad ste vec dosli na izlet u provinciju :D
Last edited by motorola01 on 19/05/2011 15:04, edited 1 time in total.
metar_drva

#685 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by metar_drva »

nije mourinho, al za ibrakovića, osim je mourinho, ferguson i wenger zajedno. ibraković, poznati strateg, igra s formacijom od prije 40 godina protiv drine, šatro on isprobava taktiku i formaciju za želju. čuj molim te, 4-2-4 :lol: :lol:
Last edited by metar_drva on 19/05/2011 15:08, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#686 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Ja šta su Amar i Željo kompleksa nabili :-) Nevjerovatno koliko nas prate, utakmice, stadion, izjave, sve živo...
Dobro je dok nas mrze, ne valja kad nas počnu sažalijevati... kao što je bilo prije par godina.
LSD

#687 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by LSD »

Manijaci maksuz dolaze u zenici da navijaju sjedeci (zato je vrlo bitno pomenuti stolice ;-) ) i da se popišaju u tom famoznom WC-u kojeg zenicani sa ponosom isticu i pominju.
Last edited by LSD on 19/05/2011 15:12, edited 1 time in total.
LSD

#688 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by LSD »

ultima_palabra wrote:Ja šta su Amar i Željo kompleksa nabili :-) Nevjerovatno koliko nas prate, utakmice, stadion, izjave, sve živo...
Dobro je dok nas mrze, ne valja kad nas počnu sažalijevati... kao što je bilo prije par godina.
:thumbup: :thumbup: vazda bilo i ostalo, moj Ultima ;-) ...cim nas budu sažaljevali (nedo Bog da se to desi ikad) onda znaj da smo u velikom gov.nima.
Last edited by LSD on 19/05/2011 15:17, edited 1 time in total.
motorola01

#689 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by motorola01 »

metar_drva wrote:nije mourinho, al za ibrakovića, osim je mourinho, ferguson i wenger zajedno. ibraković, poznati strateg, igra s formacijom od prije 40 godina protiv drine, šatro on isprobava taktiku i formaciju za želju. čuj molim te, 4-2-4 :lol: :lol:
Hajde nije bitno jel on za njega Ferguson,Wenger ili neko peti ili deseti,bitno je to da su obojica treneri,ovakvi ili onakvi,a kome ce upaliti formacija ili nesto peto ili deseto to cemo vidjeti na tekmi...Sve su ovo vecinom prazne price,ali da je Zeljo nesto jaci o Celika,sumnjam Boga mi...Reka sma vec jednom,da Zeljo ima prednost od 3:0 pa hajde,ali imate bijednih 1:0 i nesto se dizete..Milsim da ce ta prednost biti anulirana vec u prvih 15-20minuta utakmice :D
metar_drva

#690 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by metar_drva »

motorola01 wrote:
metar_drva wrote:nije mourinho, al za ibrakovića, osim je mourinho, ferguson i wenger zajedno. ibraković, poznati strateg, igra s formacijom od prije 40 godina protiv drine, šatro on isprobava taktiku i formaciju za želju. čuj molim te, 4-2-4 :lol: :lol:
Hajde nije bitno jel on za njega Ferguson,Wenger ili neko peti ili deseti,bitno je to da su obojica treneri,ovakvi ili onakvi,a kome ce upaliti formacija ili nesto peto ili deseto to cemo vidjeti na tekmi...Sve su ovo vecinom prazne price,ali da je Zeljo nesto jaci o Celika,sumnjam Boga mi...Reka sma vec jednom,da Zeljo ima prednost od 3:0 pa hajde,ali imate bijednih 1:0 i nesto se dizete..Milsim da ce ta prednost biti anulirana vec u prvih 15-20minuta utakmice :D
željo drugi na tabeli s 52 boda, čelik dvanaesti, sa 18 bodova manje. željina gol razlika +26, čelikova +2. pa ono, jes, u pravu si. tu smo negdje :-)
motorola01

#691 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by motorola01 »

ultima_palabra wrote:Ja šta su Amar i Željo kompleksa nabili :-) Nevjerovatno koliko nas prate, utakmice, stadion, izjave, sve živo...
O cemu ti???Kakvi kompleksi???Halo metropola,provincija?KOmpleks??Neko vas prati :shock:
:lol:
motorola01

#692 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by motorola01 »

metar_drva wrote:
motorola01 wrote:
željo drugi na tabeli s 52 boda, čelik dvanaesti, sa 18 bodova manje. željina gol razlika +26, čelikova +2. pa ono, jes, u pravu si. tu smo negdje :-)
Naravno..na terenu ste pokazali koliko ste bolji.Citav gol razlike prednosti imate u dvomecu...Nepremostiva razlika nema sta ;-)
Charuga
Globalni moderator

#693 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Charuga »

Samo probajte da diskutujete bez vrijedjanja!
elSaik

#694 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by elSaik »

To ti više zvuči kao prijetnja nego savjet. :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#695 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Charuga »

elSaik wrote:To ti više zvuči kao prijetnja nego savjet. :mrgreen:
Ma savjet 100%, nema prijetnji ... :mrgreen:
elSaik

#696 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by elSaik »

motorola01 wrote:
metar_drva wrote: željo drugi na tabeli s 52 boda, čelik dvanaesti, sa 18 bodova manje. željina gol razlika +26, čelikova +2. pa ono, jes, u pravu si. tu smo negdje :-)
Naravno..na terenu ste pokazali koliko ste bolji.Citav gol razlike prednosti imate u dvomecu...Nepremostiva razlika nema sta ;-)
Sinoć Porto, ekipa koja je daleko najbolje odigrala sezonu u čitavom svijetu, dobi 1:0 Bragu koja u prvenstvu ima skoro pa duplo manje bodova. Sada ćeš ti reći kako se na terenu pokazalo koliko je Porto bolji. Međutim, to da je Porto daleko veći klub od Brage ne čini ta pobjeda od 1:0 već činjenica da mogu igrati koliko ti bog hoće puta, a pobjednik će, najčešće, biti Porto:

Porto 1 - 0 Sporting Braga
Sporting Braga 0 - 2 Porto
Porto 3 - 2 Sporting Braga
Porto 5 - 1 Sporting Braga
Sporting Braga 1 - 0 Porto
Porto 1 - 1 Sporting Braga
Sporting Braga 0 - 2 Porto
Porto 4 - 0 Sporting Braga
Sporting Braga 1 - 2 Porto
Porto 1 - 0 Sporting Braga

Jedini klub koji je na proljeće izgubio od Drine ne može dobiti 2 razlike Želju. :wink:
motorola01

#697 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by motorola01 »

To su sve naklapanja i zelje..Duel na terenu ce pokazati da li je moguce stici prednost Zeljeznicara...
al_akhisari

#698 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by al_akhisari »

...pokusavaju ti kazati da celik moze u jednoj utakmici pobijediti zelju, ali to ni u kom slucaju ne znaci da je taj isti celik bolji tim od zelje :D uostalom, rezultati su tu, pa :-) a, moze se i nacrtati :D
motorola01

#699 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by motorola01 »

al_akhisari wrote:...pokusavaju ti kazati da celik moze u jednoj utakmici pobijediti zelju, ali to ni u kom slucaju ne znaci da je taj isti celik bolji tim od zelje :D uostalom, rezultati su tu, pa :-) a, moze se i nacrtati :D
Pokusavam i ja reci da je moguce da Celik pobijedi Zelju i osvoji kup :D ..Treba li crtati mozda ;-) :)
al_akhisari

#700 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by al_akhisari »

motorola01 wrote:
al_akhisari wrote:...pokusavaju ti kazati da celik moze u jednoj utakmici pobijediti zelju, ali to ni u kom slucaju ne znaci da je taj isti celik bolji tim od zelje :D uostalom, rezultati su tu, pa :-) a, moze se i nacrtati :D
Pokusavam i ja reci da je moguce da Celik pobijedi Zelju i osvoji kup :D ..Treba li crtati mozda ;-) :)
...moguce je i da na vrbi rodi gvozdje :lol: sala - mala; sad ozbiljno - rezultat iz prve utakmice predstavlja prednost za zelju; prednost, nazalost nije nenadoknadiva, te ekipi celika daje, hm, recimo realnu nadu i mogucnost, da moze istu stici i nadoknaditi; ja se nadam da se to ipak nece desiti i da ce trofej namijenjen pobjedniku kupa, ponovo da se preseli na grbavicu; kako vec rekosmo, zeljo je u ovom trenutku bolja ekipa :thumbup: iako, domaci teren i veliki motiv su na strani celika
Locked