Za jufku:tebe bi necega bilo stid?Da si takav kao sto govoris,ne bi ovakve komentare ostavljao na forumu.Ti i moral,ko nebo i zemlja....
PS.Odlicno si odabrao tu sliku za nick-a...Tvoji komentari su u skladu sa karakterom covjeka na slici
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ajooooooj što ima ovde srčanih i odanih navijačajufka developer wrote:
mene bi bilo sramota i pomisliti a kamoli reci da mi je klub igrao za kladionicu... to i moze samo kod vas lokalnih kokosara koji sa balkona gledate svoj klub dok na tv-u gledate novaka djokovica (prepoznace se veliki navijac)
kakve komentare? jos sam bio fin jer se suzdrzavam da vam svasta ne nagovorim, a zasluzili ste itekako. cekam samo da prodje tekma pa da onda mogu rahat u banovice.motorola01 wrote: Za jufku:tebe bi necega bilo stid?Da si takav kao sto govoris,ne bi ovakve komentare ostavljao na forumu.Ti i moral,ko nebo i zemlja....
PS.Odlicno si odabrao tu sliku za nick-a...Tvoji komentari su u skladu sa karakterom covjeka na slici
naravno da ima, fala bogu pa nisu svi ko ovi sto bodre klub sa balkonamladtrek wrote: ajooooooj što ima ovde srčanih i odanih navijača![]()
Šta češ, veseljak neki bezbeli..samo_ti wrote:Adi_vp , odgovorio bi` ti na post , ali kada vidim toliki broj smajlija i nepovezanih recenica , neda mi se nesto
kokosar ti je onaj ko te nauci tomejufka developer wrote:mene bi bilo sramota i pomisliti a kamoli reci da mi je klub igrao za kladionicu... to i moze samo kod vas lokalnih kokosara koji sa balkona gledate svoj klub dok na tv-u gledate novaka djokovica (prepoznace se veliki navijac)motorola01 wrote:Nije ti slucajno palo na pamet da se igralo za kladionicu???Celiku nista ne treba odavno.Obezbijedili opstanak i po starom receptu igraju kako im odgovara(citaj:da malo podebljaju novcanik)...Samo vi mislite o Drinijufka developer wrote: tisina, zvacemo Drinu
Nije mi jasno na sta se ti to suzdrzavas???KO to tebi ovdje nesto ruzno govori???Iz svih ovih postova se vidi da ti o drugima ruzno mislis i govoris...Ti i provincija.KAkva bolan provincija???Vi da zvizdite na te penale,padale bi stotine manijaka na tribini u nesvijest od silnog zvizdanja.Hitna bi vas vozala na stotine,na svakoj tekmijufka developer wrote:kakve komentare? jos sam bio fin jer se suzdrzavam da vam svasta ne nagovorim, a zasluzili ste itekako. cekam samo da prodje tekma pa da onda mogu rahat u banovice.motorola01 wrote: Za jufku:tebe bi necega bilo stid?Da si takav kao sto govoris,ne bi ovakve komentare ostavljao na forumu.Ti i moral,ko nebo i zemlja....
a gospodin na slici je Amar Osim, na ciji pomen se ustaje ... tvoje poznavanje ljudskog karaktera se izgleda svodi na one spodobe iz KPD, vase tribine i provincijske mahale. tezak zivot, ali sta ces... u tome i jeste razlika izmedju vas i nas, u tom moralu jer ce kod nas citav jug zvizdati sudiji koji nam silji penal a kod vas se to slavi. zeljo je bolan za vas institucija. kraj price.
ultima_palabra wrote:Ja šta su Amar i Željo kompleksa nabiliNevjerovatno koliko nas prate, utakmice, stadion, izjave, sve živo...
Dobro je dok nas mrze, ne valja kad nas počnu sažalijevati... kao što je bilo prije par godina.
Hajde nije bitno jel on za njega Ferguson,Wenger ili neko peti ili deseti,bitno je to da su obojica treneri,ovakvi ili onakvi,a kome ce upaliti formacija ili nesto peto ili deseto to cemo vidjeti na tekmi...Sve su ovo vecinom prazne price,ali da je Zeljo nesto jaci o Celika,sumnjam Boga mi...Reka sma vec jednom,da Zeljo ima prednost od 3:0 pa hajde,ali imate bijednih 1:0 i nesto se dizete..Milsim da ce ta prednost biti anulirana vec u prvih 15-20minuta utakmicemetar_drva wrote:nije mourinho, al za ibrakovića, osim je mourinho, ferguson i wenger zajedno. ibraković, poznati strateg, igra s formacijom od prije 40 godina protiv drine, šatro on isprobava taktiku i formaciju za želju. čuj molim te, 4-2-4![]()
željo drugi na tabeli s 52 boda, čelik dvanaesti, sa 18 bodova manje. željina gol razlika +26, čelikova +2. pa ono, jes, u pravu si. tu smo negdjemotorola01 wrote:Hajde nije bitno jel on za njega Ferguson,Wenger ili neko peti ili deseti,bitno je to da su obojica treneri,ovakvi ili onakvi,a kome ce upaliti formacija ili nesto peto ili deseto to cemo vidjeti na tekmi...Sve su ovo vecinom prazne price,ali da je Zeljo nesto jaci o Celika,sumnjam Boga mi...Reka sma vec jednom,da Zeljo ima prednost od 3:0 pa hajde,ali imate bijednih 1:0 i nesto se dizete..Milsim da ce ta prednost biti anulirana vec u prvih 15-20minuta utakmicemetar_drva wrote:nije mourinho, al za ibrakovića, osim je mourinho, ferguson i wenger zajedno. ibraković, poznati strateg, igra s formacijom od prije 40 godina protiv drine, šatro on isprobava taktiku i formaciju za želju. čuj molim te, 4-2-4![]()
O cemu ti???Kakvi kompleksi???Halo metropola,provincija?KOmpleks??Neko vas pratiultima_palabra wrote:Ja šta su Amar i Željo kompleksa nabiliNevjerovatno koliko nas prate, utakmice, stadion, izjave, sve živo...
Dobro je dok nas mrze, ne valja kad nas počnu sažalijevati... kao što je bilo prije par godina.
Naravno..na terenu ste pokazali koliko ste bolji.Citav gol razlike prednosti imate u dvomecu...Nepremostiva razlika nema stametar_drva wrote:željo drugi na tabeli s 52 boda, čelik dvanaesti, sa 18 bodova manje. željina gol razlika +26, čelikova +2. pa ono, jes, u pravu si. tu smo negdjemotorola01 wrote:Hajde nije bitno jel on za njega Ferguson,Wenger ili neko peti ili deseti,bitno je to da su obojica treneri,ovakvi ili onakvi,a kome ce upaliti formacija ili nesto peto ili deseto to cemo vidjeti na tekmi...Sve su ovo vecinom prazne price,ali da je Zeljo nesto jaci o Celika,sumnjam Boga mi...Reka sma vec jednom,da Zeljo ima prednost od 3:0 pa hajde,ali imate bijednih 1:0 i nesto se dizete..Milsim da ce ta prednost biti anulirana vec u prvih 15-20minuta utakmicemetar_drva wrote:nije mourinho, al za ibrakovića, osim je mourinho, ferguson i wenger zajedno. ibraković, poznati strateg, igra s formacijom od prije 40 godina protiv drine, šatro on isprobava taktiku i formaciju za želju. čuj molim te, 4-2-4![]()
Ma savjet 100%, nema prijetnji ...elSaik wrote:To ti više zvuči kao prijetnja nego savjet.
Sinoć Porto, ekipa koja je daleko najbolje odigrala sezonu u čitavom svijetu, dobi 1:0 Bragu koja u prvenstvu ima skoro pa duplo manje bodova. Sada ćeš ti reći kako se na terenu pokazalo koliko je Porto bolji. Međutim, to da je Porto daleko veći klub od Brage ne čini ta pobjeda od 1:0 već činjenica da mogu igrati koliko ti bog hoće puta, a pobjednik će, najčešće, biti Porto:motorola01 wrote:Naravno..na terenu ste pokazali koliko ste bolji.Citav gol razlike prednosti imate u dvomecu...Nepremostiva razlika nema stametar_drva wrote: željo drugi na tabeli s 52 boda, čelik dvanaesti, sa 18 bodova manje. željina gol razlika +26, čelikova +2. pa ono, jes, u pravu si. tu smo negdje
Pokusavam i ja reci da je moguce da Celik pobijedi Zelju i osvoji kupal_akhisari wrote:...pokusavaju ti kazati da celik moze u jednoj utakmici pobijediti zelju, ali to ni u kom slucaju ne znaci da je taj isti celik bolji tim od zeljeuostalom, rezultati su tu, pa
a, moze se i nacrtati
...moguce je i da na vrbi rodi gvozdjemotorola01 wrote:Pokusavam i ja reci da je moguce da Celik pobijedi Zelju i osvoji kupal_akhisari wrote:...pokusavaju ti kazati da celik moze u jednoj utakmici pobijediti zelju, ali to ni u kom slucaju ne znaci da je taj isti celik bolji tim od zeljeuostalom, rezultati su tu, pa
a, moze se i nacrtati
..Treba li crtati mozda
![]()