Ma nisi jedini drug,ja ustvari ne poznajem nikoga ko je rekao da nas tada nisu nadigrali,nego novinari napušu neku priču,onda te dočeka korida u Zenici i to pod izgovorom da se nama šiljilo.ultima_palabra wrote:Ma jok ja drug... ovo svako sa očima može napisati. A oni što pokušavaju neko neprijateljstvo prema nama furati, nek im je na čast. Ja sam bio prvi koji je jesenas hvalio Čelik kad su nas nadigrali u Dolini... ovo što sad rade može im se samo obiti o glavu, jer nemaju ni igru ni trenera koji se mogu nositi sa našima.Šibicar wrote:ultima kralj.![]()
finale kupa:celik-zeljeznicar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Šibicar
#576 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
- ultima_palabra
#577 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Onaj šut glavom Hadžića nije šansa... morao je zaroniti na pola metra od zemlje na jaku loptu, nema šanse da je mogao usmjeriti prema golu. Džafić je bio u dobroj poziciji, ali je vrlo loše pucao.splend wrote:@ultima, tacno me tjeras da ti odgovorim
1. gol
2. sut sa 25 metara, visca inace nije tezi od 60 kg
3. lazar suta iskosa sa 20 metara, nije sansa
4. zeba primio i izgubio loptu, nije ni sutao
5. kao sto sam rekao, nakon nase greske, ali je bila sansa
6. najbolja sansa
7. ove se fakat ne sjecam
8. nije ni dirnuo loptu, zakasnio metar-dva. nije sansa
a kako ovaj novinar opisa nase sanse, svaka mu cast. hadzic imao bolju sansu od zebe, a dzafic bolji sut od visce.
e svaka mu cast na objektivnostizato mi se ovi kartoni ni ne komentarisu.
po ovom izvjestaju ispade strasna tekma, a svi dobro znamo kakva je realno bila.
-
bosanacccc
#578 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Taj institut je objavljivao takve nebuloze da je to nevjerovatno, tipa rudar iz velenja ispred beogradske zvezde i sl. To je nslužbena statistika i ona nije relevantna za bilo kakav žrijeb ili izvlačenje grupa i sl. Zvanični RANKING objavljuje UEFA i taj RANKING se uzima kao osnova za pravljenje kostura za evropska natjecanja.
- splend
#579 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
@ultima, pa ja kad kazem da ste imali 2 sanse, ti meni repliciras s nekim novinarskim izvjestajem. objasnio sam ti dobro sta sam mislio, nadam se da smo se razumjeli
i nase sanse su bile nikakve, to stoji, ali sam ti htio reci razliku u pisanju tog lika koji je pravio izvjestaj
nas prvi "neprijatelj" je FKS, vi ste samo drugi klub iz glavnog grada
evo ti hipoteticki, zamisli samo koliko bi nas doslo da smo sa pitarima igrali finale, ovako nas je bilo samo 14 buseva i 30-tak malih auta
nije mi namjera furanje neprijateljstva, pa vidis da je u skoro svim mojim postovima dobar broj smajlija, koji aludiraju na zezancijuultima_palabra wrote: A oni što pokušavaju neko neprijateljstvo prema nama furati, nek im je na čast. Ja sam bio prvi koji je jesenas hvalio Čelik kad su nas nadigrali u Dolini... ovo što sad rade može im se samo obiti o glavu, jer nemaju ni igru ni trenera koji se mogu nositi sa našima.
nas prvi "neprijatelj" je FKS, vi ste samo drugi klub iz glavnog grada
evo ti hipoteticki, zamisli samo koliko bi nas doslo da smo sa pitarima igrali finale, ovako nas je bilo samo 14 buseva i 30-tak malih auta
-
Eborg
#580 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Ovo je jedan od momenata kada žalim za posljeratnom ligom i sudijama strancima (jesu li sve bili Nijemci?). Kvalitetniji, nepotkupljiviji i politički neutralniji.
Pa kad oderemo jedni druge da nema izvlačenje na sudije u ovoj mjeri kao sada.
Da Željo uzme kup pričat će se o suđenju.
Da Čelik uzme kup pričat će se o suđenju.
E to je tuga.
Kakav fudbal.
Pa kad oderemo jedni druge da nema izvlačenje na sudije u ovoj mjeri kao sada.
Da Željo uzme kup pričat će se o suđenju.
Da Čelik uzme kup pričat će se o suđenju.
E to je tuga.
Kakav fudbal.
- ganjeta
#581 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Kakvi god bili sudci Željo je dominirao i trofeje osvajaoEborg wrote:Ovo je jedan od momenata kada žalim za posljeratnom ligom i sudijama strancima (jesu li sve bili Nijemci?). Kvalitetniji, nepotkupljiviji i politički neutralniji.
- veljaca
#582 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Znam dosta normalne raje iz Zenice, kao sto ih ima i u Sarajevu .... Samo sto su glasniji ovi "nenormalni" .....ganjeta wrote:Kakvi god bili sudci Željo je dominirao i trofeje osvajaoEborg wrote:Ovo je jedan od momenata kada žalim za posljeratnom ligom i sudijama strancima (jesu li sve bili Nijemci?). Kvalitetniji, nepotkupljiviji i politički neutralniji...to ce jedino ostati zapamceno,sve ostalo su suplje price.
- dinty2
#583 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
jarane...
jebo te barcelona i real sta ovi nasi rade...
nema sta,,,vrlo inteligentno celik i zeljo nabrijavaju raju oko svega ovoga...
oni sve ovo zapravo glume ...naravno da bi dobro odlumio moras biti uvjerljiv ..pa tako sjevne pokoji lakat u vugla..
medijska prepucavanja(moj je tata jkaci od tvog,pljuvanja i ostalo) sve je to dio takticke halabuke ,,da bi sto vise raje doslu na tekmu i da bi sve bio jedan veliki spektakl koji je ustvari jedna velika dimna bomba jer se zna da celik osvaja kup(unaprijed se to zna) ( i ovaj nerijesen rezultat u zenici je plod ove nabrijacine,,,fol zeljo jak,,bice to teska tekma ..hajmo raja napunit bilino..
ibrakovic i osim ko murinjo i gvardiola ..presmijesni su..
odavno je nasa nogometna mafija ustanovila predstavnike u evropi za ovu godinu ,a logicno je ...sto vise klubova ima u evropi ,,vise je parica,,,i svi onda zadovoljni ...odnosi cvijetaju ..sve pet
oni sve ovo zapravo glume ...naravno da bi dobro odlumio moras biti uvjerljiv ..pa tako sjevne pokoji lakat u vugla..
medijska prepucavanja(moj je tata jkaci od tvog,pljuvanja i ostalo) sve je to dio takticke halabuke ,,da bi sto vise raje doslu na tekmu i da bi sve bio jedan veliki spektakl koji je ustvari jedna velika dimna bomba jer se zna da celik osvaja kup(unaprijed se to zna) ( i ovaj nerijesen rezultat u zenici je plod ove nabrijacine,,,fol zeljo jak,,bice to teska tekma ..hajmo raja napunit bilino..
odavno je nasa nogometna mafija ustanovila predstavnike u evropi za ovu godinu ,a logicno je ...sto vise klubova ima u evropi ,,vise je parica,,,i svi onda zadovoljni ...odnosi cvijetaju ..sve pet
- Lakat Jebić
#584 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
pa ko god da osvoji, 4 kluba ce ici u evropu...dinty2 wrote:jarane...
- dinty2
#585 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
znaci ako zeljo pobjedi...sarajevo ide u kup uefa mjesto celika?
- Lakat Jebić
#586 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
ako zeljo uzme kup, u evropu ide 4. ekipa na tabeli. znaci ili siroki ili sarajevo po svoj prilici
- dinty2
#587 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
a treći ide svakako u kup uefa jel?Lakat Jebić wrote:ako zeljo uzme kup, u evropu ide 4. ekipa na tabeli. znaci ili siroki ili sarajevo po svoj prilici
- smoki_choko
#588 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
da, treci ide bez obzira na kup. ako pobijedi celik ide celik ako izgubi ide cetvrti na tabeli. uz naravno ko ima licencu a ko nedinty2 wrote:a treći ide svakako u kup uefa jel?Lakat Jebić wrote:ako zeljo uzme kup, u evropu ide 4. ekipa na tabeli. znaci ili siroki ili sarajevo po svoj prilici
- smoki_choko
#589 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
nije ni šah što je nekad bio 
- Gandalf
#590 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
-
Eborg
#591 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Ukinu ga moderacija k'o struju '92. 
- Lakat Jebić
#592 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
de meni na pp posalji 
- smoki_choko
#593 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
ono je za pdf crna ronika 
-
Eborg
#594 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Poslao.Lakat Jebić wrote:de meni na pp posalji
-
Eborg
#596 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Nemoj da bi Amaru odavao taktiku! 
- splend
#597 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
od veceras sam jos sigurniji da uzimamo kup
zeljo protiv nas 2 puta i protiv sarajeva veceras osutao 3 puta u okvir gola
- smoki_choko
#598 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
vidjecemo vas protiv sirokog sutrasplend wrote:od veceras sam jos sigurniji da uzimamo kup![]()
- samo_ti
#599 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
ni mi nismo nista bolji , sve je ovo quracsplend wrote:od veceras sam jos sigurniji da uzimamo kup![]()
- Distortion
#600 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Ako budemo promasivali kao sto je to dosad bio slucaj kup necemo uzeti a pitanje je da li cemo odigrati dovoljno dobro da stvorimo onoliko sansi. Isto tako je pitanje kako ce se igraci nositi s pritiskom. Nije bas jednostavno u tako vaznoj utakmici dobiti 2 razlike