Ha ya kamenom na buseve....Ne mogu vjerovati .... al eto...
finale kupa:celik-zeljeznicar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sheikh
#426 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
A nek su sarajlije napale zenicane na izlasku 
- j-lox
#427 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Kad i gdje se desilo ?
- Baltazar_khan
#428 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
ja sam mišljenja da lazar nije ništa fulio, jer nije ni pokušao da opali loptu po golu-LIBERO- wrote:A sta Lazar profuli onooo,on gori od naseg Avdica..a ja mislio da je Avdic "nepobjediv" u fulanju 100% sansi
![]()
ono je bila situacija ko kad se pojavi neki bug na socceru pa igrač "zašteka"
- splend
#429 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
sad iz sarajeva, bio sam u prvom busu, dva kamena samo bacena, nista nije razbijeno
malo o tekmi, zeljo los, mi losi. da nisu dali gol u prvoj minuti, onakvom igrom ga nebi dali jos 4 dana. mi katastrofa u napadu, posebno seki i dzafic
onaj vas napadac, dugo nisam gledao slabijeg igraca
koliko sam mogao upratit s tribine, a jesam, nama sviran samo jedan faul na zeljinoj polovini
sudija kriminalan, ili ti ga tipicno za grbavicu
sve u svemu, ne ginu im tri komada u zenici. uglavnom, kup je nas 
malo o tekmi, zeljo los, mi losi. da nisu dali gol u prvoj minuti, onakvom igrom ga nebi dali jos 4 dana. mi katastrofa u napadu, posebno seki i dzafic
koliko sam mogao upratit s tribine, a jesam, nama sviran samo jedan faul na zeljinoj polovini
-
LSD
#430 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Samo što je taj "bug" kod Laze vec dvije godine aktivan...za njega nema patcha ,izgledaBaltazar_khan wrote:ja sam mišljenja da lazar nije ništa fulio, jer nije ni pokušao da opali loptu po golu-LIBERO- wrote:A sta Lazar profuli onooo,on gori od naseg Avdica..a ja mislio da je Avdic "nepobjediv" u fulanju 100% sansi
![]()
![]()
ono je bila situacija ko kad se pojavi neki bug na socceru pa igrač "zašteka"
- smoki_choko
#431 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
od silnih vasih prilika nisam mogao gledati utakmicusplend wrote:sad iz sarajeva, bio sam u prvom busu, dva kamena samo bacena, nista nije razbijeno![]()
malo o tekmi, zeljo los, mi losi. da nisu dali gol u prvoj minuti, onakvom igrom ga nebi dali jos 4 dana. mi katastrofa u napadu, posebno seki i dzaficonaj vas napadac, dugo nisam gledao slabijeg igraca
![]()
koliko sam mogao upratit s tribine, a jesam, nama sviran samo jedan faul na zeljinoj polovinisudija kriminalan, ili ti ga tipicno za grbavicu
sve u svemu, ne ginu im tri komada u zenici. uglavnom, kup je nas
de budi realan, niste prilike imali a mi i stativu pogodili i jos se lazo nije snasao na kraju
- smoki_choko
#432 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
pa izbacili su bili japanci patch lazo 1.0 al se mogo instalirati samo na njihovim sistemima. ove bosanske ne podrzava. a japancima mrsko da prave lazo 1.1LSD wrote:Samo što je taj "bug" kod Laze vec dvije godine aktivan...za njega nema patcha ,izgledaBaltazar_khan wrote:ja sam mišljenja da lazar nije ništa fulio, jer nije ni pokušao da opali loptu po golu-LIBERO- wrote:A sta Lazar profuli onooo,on gori od naseg Avdica..a ja mislio da je Avdic "nepobjediv" u fulanju 100% sansi
![]()
![]()
ono je bila situacija ko kad se pojavi neki bug na socceru pa igrač "zašteka"...prođe sezona, a frajer ,koji je najistureniji igrac, ne dade gola
- Baltazar_khan
#433 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
a kako to tako, bio je dobar onda kad ste titulu uzeli, često je zabijao glavom efektno. realno, ne postoji savršen trener pa tako nije ni amar savršen čim drži njega u napadu. ali opet mene je pomalo strah lazara, jer kao što je džeko prekinuo post, tako može i on i to upravo na derbiju.
- splend
#434 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
pa rekao sam majstore realno, mi katastrofa u napadu, vi k'o malo bolji, ali vas jebe onaj spic
znaci za 4 dana bi vi dali gol, mi onakvom igrom za 12 dana
znaci za 4 dana bi vi dali gol, mi onakvom igrom za 12 dana
-
Arma-Sarma
#435 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Lazar je najbolji igrač u Bosni i Hercegovini koji bi koristio Amaru i njegovoj taktici. Boljeg nema. Kraj priče.Baltazar_khan wrote:a kako to tako, bio je dobar onda kad ste titulu uzeli, često je zabijao glavom efektno. realno, ne postoji savršen trener pa tako nije ni amar savršen čim drži njega u napadu. ali opet mene je pomalo strah lazara, jer kao što je džeko prekinuo post, tako može i on i to upravo na derbiju.
- BHF_Manijak
#436 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Ma ne moze Lazar prekinuti post za jos tri sezone bolan ne bioBaltazar_khan wrote:a kako to tako, bio je dobar onda kad ste titulu uzeli, često je zabijao glavom efektno. realno, ne postoji savršen trener pa tako nije ni amar savršen čim drži njega u napadu. ali opet mene je pomalo strah lazara, jer kao što je džeko prekinuo post, tako može i on i to upravo na derbiju.
-
Arma-Sarma
#437 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Najsvjetliji momenat je gol Laktašima za put ka tituli.BHF_Manijak wrote:Ma ne moze Lazar prekinuti post za jos tri sezone bolan ne bioBaltazar_khan wrote:a kako to tako, bio je dobar onda kad ste titulu uzeli, često je zabijao glavom efektno. realno, ne postoji savršen trener pa tako nije ni amar savršen čim drži njega u napadu. ali opet mene je pomalo strah lazara, jer kao što je džeko prekinuo post, tako može i on i to upravo na derbiju.![]()
Da smo kakav parmak u 16m stavili dosad bi jednu odbicu makar dao a Lazo nece pa nece...Sto se prosle sezone tice, najsvjetliji momenat I JEDINI mu je bio protiv Borca kad je dao dva gola i to je to, kakvi crni efektni golovi od Laze
- BHF_Manijak
#438 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Ma protiv Borca ga je bas ono bilo krenulo ,dade dva gola glavom, ja kontam evo ga procepilo konacnoArma-Sarma wrote:Najsvjetliji momenat je gol Laktašima za put ka tituli.BHF_Manijak wrote:Ma ne moze Lazar prekinuti post za jos tri sezone bolan ne bioBaltazar_khan wrote:a kako to tako, bio je dobar onda kad ste titulu uzeli, često je zabijao glavom efektno. realno, ne postoji savršen trener pa tako nije ni amar savršen čim drži njega u napadu. ali opet mene je pomalo strah lazara, jer kao što je džeko prekinuo post, tako može i on i to upravo na derbiju.![]()
Da smo kakav parmak u 16m stavili dosad bi jednu odbicu makar dao a Lazo nece pa nece...Sto se prosle sezone tice, najsvjetliji momenat I JEDINI mu je bio protiv Borca kad je dao dva gola i to je to, kakvi crni efektni golovi od Laze
- smoki_choko
#439 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
izvjestaj sa utakmice
8-2 u prilikama za zelju, realno je rezultat trebao biti 3-0 uz ovaj gol i stativu visce i ova prilika laze
8-2 u prilikama za zelju, realno je rezultat trebao biti 3-0 uz ovaj gol i stativu visce i ova prilika laze
-
uvjekpospan
#440 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
"Joooo ljubi te brat..."
Ceklik dobro prosao. 2 suta, jedan Seha ufatio loptu, drugi glavom u gol aut. Mi sa druge strane.. kriticno. U Zenici dajemo gol, to je 100%.
Neka furka vaditi se na sudije?? Jedan faul na Zeljinoj polovini? Kako te nije stid ba? Imali ste u prvom bar 3-4 slobodna sa 30tak metara. To je sto sam zapamtio. Al' haj. Mora se na nesto vaditi.
Neka furka vaditi se na sudije?? Jedan faul na Zeljinoj polovini? Kako te nije stid ba? Imali ste u prvom bar 3-4 slobodna sa 30tak metara. To je sto sam zapamtio. Al' haj. Mora se na nesto vaditi.
- Amomiman
#441 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Jesi to ti Lazare ?Arma-Sarma wrote:Lazar je najbolji igrač u Bosni i Hercegovini koji bi koristio Amaru i njegovoj taktici. Boljeg nema. Kraj priče.Baltazar_khan wrote:a kako to tako, bio je dobar onda kad ste titulu uzeli, često je zabijao glavom efektno. realno, ne postoji savršen trener pa tako nije ni amar savršen čim drži njega u napadu. ali opet mene je pomalo strah lazara, jer kao što je džeko prekinuo post, tako može i on i to upravo na derbiju.
- Topla voda
#442 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
moram priznati da ste dobri domacini,cak sam i kafu dobio na poluvremenu u salonu
sve u svemu smece od tekme,ne znam jel ono bio ofsajd,al celik nije imao suta u okvir gola...
..par startova culuma,jako ostri,da je real-barca,i da igra za real,letio bi van
zeljo puno bolji na polukontru,tad su se i stvarale sanse,kad je celik preuzeo sredinu.
puric katastrofa,kuduzovic dobar.
manijaci losi,samo parole..hajmo zeljo,ovo ono..one turske poskocice jedino malo melodicne...ono sto se istripuje za deset sekundi,bez pjesme,brojnost solidna..ne replicirajte mi na ovo
robijasi,brojnost dobra,svi pjevaju i skacu,al nema tona
i ko pasjaluku,mal u belaj ne upadoh,sjedoh do nekih iz zenice,pa se zakuha...pa bombas,pa nisko,pa ovo ono..i kontam ispascu kolateralna steta...zijanit na grbavici
..ne bi ovi moji ni na dzenazi halalili
uglavnom..pisi sranje...pisi,pisi
sve u svemu smece od tekme,ne znam jel ono bio ofsajd,al celik nije imao suta u okvir gola...
..par startova culuma,jako ostri,da je real-barca,i da igra za real,letio bi van
zeljo puno bolji na polukontru,tad su se i stvarale sanse,kad je celik preuzeo sredinu.
puric katastrofa,kuduzovic dobar.
manijaci losi,samo parole..hajmo zeljo,ovo ono..one turske poskocice jedino malo melodicne...ono sto se istripuje za deset sekundi,bez pjesme,brojnost solidna..ne replicirajte mi na ovo
robijasi,brojnost dobra,svi pjevaju i skacu,al nema tona
i ko pasjaluku,mal u belaj ne upadoh,sjedoh do nekih iz zenice,pa se zakuha...pa bombas,pa nisko,pa ovo ono..i kontam ispascu kolateralna steta...zijanit na grbavici
uglavnom..pisi sranje...pisi,pisi
- smoki_choko
#443 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
ofsajda nije bilo, a sranje je naravno vama jer vas nije ni bilo na terenu. sve u svemu vise srece za narednih 15 godina 
-
Arma-Sarma
#444 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Da nisi bio sa načelnikom Zenice?Topla voda wrote: i ko pasjaluku,mal u belaj ne upadoh,sjedoh do nekih iz zenice,pa se zakuha...pa bombas,pa nisko,pa ovo ono..i kontam ispascu kolateralna steta...zijanit na grbavici..ne bi ovi moji ni na dzenazi halalili
![]()
-
Chairman
#445 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Bio sam u blizini. Ako je onaj u smedjoj koznoj jakni nacelnik jadna li nam majka. Mislim da covjek nakon onoliko preserav... treba biti sretan sto je ziv izasao.Arma-Sarma wrote:Da nisi bio sa načelnikom Zenice?Topla voda wrote: i ko pasjaluku,mal u belaj ne upadoh,sjedoh do nekih iz zenice,pa se zakuha...pa bombas,pa nisko,pa ovo ono..i kontam ispascu kolateralna steta...zijanit na grbavici..ne bi ovi moji ni na dzenazi halalili
![]()
Čovjek je jedva živu glavu izvukao.
- Topla voda
#446 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
jes ba taj,ona mjesta za celikovu upravu,neki ado,ako ne rece husaric..Chairman wrote:Bio sam u blizini. Ako je onaj u smedjoj koznoj jakni nacelnik jadna li nam majka. Mislim da covjek nakon onoliko preserav... treba biti sretan sto je ziv izasao.Arma-Sarma wrote:Da nisi bio sa načelnikom Zenice?Topla voda wrote: i ko pasjaluku,mal u belaj ne upadoh,sjedoh do nekih iz zenice,pa se zakuha...pa bombas,pa nisko,pa ovo ono..i kontam ispascu kolateralna steta...zijanit na grbavici..ne bi ovi moji ni na dzenazi halalili
![]()
smoki ba,pitar sam,dozovi se...
navijanje kurac ,jel treba slikovitije?
- snaga_znanja
#447 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Mnogo ste hrabri za nekoga ko dva puta ide u goste, a prvi put za 48 sati. Cuj jedva covjek ziv izasao. Pa majka mu stara jel to loza. Boze sacuvaj i ucuvaj danasnjeg primitivizma.Chairman wrote:Bio sam u blizini. Ako je onaj u smedjoj koznoj jakni nacelnik jadna li nam majka. Mislim da covjek nakon onoliko preserav... treba biti sretan sto je ziv izasao.Arma-Sarma wrote:Da nisi bio sa načelnikom Zenice?Topla voda wrote: i ko pasjaluku,mal u belaj ne upadoh,sjedoh do nekih iz zenice,pa se zakuha...pa bombas,pa nisko,pa ovo ono..i kontam ispascu kolateralna steta...zijanit na grbavici..ne bi ovi moji ni na dzenazi halalili
![]()
- Topla voda
#448 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
ja ne kontam sta je problem...ovaj lik je psovao onom pomocnom zivkovicu il kako se zove,sve, od prve minute,da ce ga ubiti u zenici i tako to...jer mu je neko na mob rekao da je bio ofsajd kod gola...pricao je koliko puta sudi taj pomocni zelji,pricao o uroti,kako savez ne da da celik bude jak...i kasnije je dosao momak koji je usao u konflikt s njim,i onda je nisko sve smirio..sve 5..tenzije pale,cak su i neku suplju poslije bacili...Mnogo ste hrabri za nekoga ko dva puta ide u goste, a prvi put za 48 sati. Cuj jedva covjek ziv izasao. Pa majka mu stara jel to loza. Boze sacuvaj i ucuvaj danasnjeg primitivizma.
bezveze ti je pravo da prijetis...a u lozi se on prvi poceo tako ponasati,jer su mu to za ofsajd javili na mob.
tako je bilo,ja sam neutralac mrtvi...a ti kontaj sta god hoces
-
LSD
#449 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Ne provaljujte se, kakav crni ofsajd...Željo je razbio Čelika koji je odlicno prošao sa samo 1-0 jer je trebao primiti još nekoliko golova...ali mi imamo Lazara u napadu koji i od mrtvog zicera napravi sam sebi polušansu.
Pogledati klip, kome smeta Spahino njištanje neka smanji ton.
http://www.youtube.com/watch?v=1o8rrfe7 ... r_embedded
Pogledati klip, kome smeta Spahino njištanje neka smanji ton.
http://www.youtube.com/watch?v=1o8rrfe7 ... r_embedded
- Topla voda
#450 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
tek sad vidim na tv.
nidje ofsajda s glave
znaci ovaj zenicanin je bzze zakuhao u lozi.to je poenta.
nadam se da ce biti bolja tekma u zenici...do tad vozdra
nidje ofsajda s glave
znaci ovaj zenicanin je bzze zakuhao u lozi.to je poenta.
nadam se da ce biti bolja tekma u zenici...do tad vozdra