finale kupa:celik-zeljeznicar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
elSaik

#276 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by elSaik »

Kojim se klubovima dešavalo?
samo_ti

#277 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by samo_ti »

LSD wrote:Šta ja imam zamjerati svojoj upravi koja je pustila besplatno navijace Čelika u ligaškoj utakmici?? :? što je ispoštovala svoj dio dogovora, dok ce Čelik naplacivati kartu manijacima u ligaškoj utakmici...na osnovu cega da zamjeram tu svojoj upravi :? ...pa vidiš li ko je ispao bjednik u ovom dogovoru??
nista nemoj , osim sto su papci koji 2 dana prije tekme javljaju za karte , prepotencija i arogancija na nivou i nepostivanje reciprociteta ( vasi kazu da nije bio dogovor , nasi da jest = vjerujem svojim ) , meni dosta ... zato cete po usima dobiti sada u subotu a onda i 25. pa kukajte do milog Boga ... :)

kazem ti , "ćerat" cemo se , pa kako bude :D

nego , sa Borcem prosle godine , finale ... jesu li oni "sigurno" placali karte , a onda i vi u BL ... :razz:
LSD

#278 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by LSD »

samo_ti wrote:
LSD wrote:Šta ja imam zamjerati svojoj upravi koja je pustila besplatno navijace Čelika u ligaškoj utakmici?? :? što je ispoštovala svoj dio dogovora, dok ce Čelik naplacivati kartu manijacima u ligaškoj utakmici...na osnovu cega da zamjeram tu svojoj upravi :? ...pa vidiš li ko je ispao bjednik u ovom dogovoru??
nista nemoj , osim sto su papci koji 2 dana prije tekme javljaju za karte , prepotencija i arogancija na nivou i nepostivanje reciprociteta ( vasi kazu da nije bio dogovor , nasi da jest = vjerujem svojim ) , meni dosta ... zato cete po usima dobiti sada u subotu a onda i 25. pa kukajte do milog Boga ... :)

nego , sa Borcem prosle godine , finale ... jesu li oni "sigurno" placali karte , a onda i vi u BL ... :razz:

U Plavom salonu na Grbavici danas je održana press konferencija za novinare povodom polufinalne utakmice Kupa BiH između Željezničara i Čelika.

"Obzirom da je danas u sredstvima javnog informisanja izašla jedna vijest da smo mi faktički prekšrili sporazum, međutim sporazum je potpisan prošle godine između NK Čelik i FK Željezničar 4. 10. 2010. godine. Naime, radi se o reprocitetu prijema naših i njihovih navijača kada su u pitanju prvenstvene utakmice. Fudbalski klub Željezničar je ispoštovao taj sporazum, obzirom da su navijači Čelika primljeni na Grbavici i ugošćeni onako kako treba. Sada očekujemo da druga strana ispoštuje taj ugovor, kada su u pitanju prvenstvene utakmice", kazao je potpredsjednik Željezničara Almir Gredić.

"Sporazum se odnosio na prvenstvene utakmice. Nikada nije potpisan na Kup utakmice, jer se prije godinu dana nije znalo ko će biti u finalu Kupa. Što se tiče cijena karata, za Jug su karte 5 KM, za Sjever 10 KM, za Zapad 20 KM. Bez obzira koji navijači su u pitanju, koji budu smješteni na sjevernoj tribini stadiona, platit će 10 KM", dodao je on.

................................................................................................................
Ali nema veze, što kažeš tjerat cemo se onda....nema druge.
Racunaj da valja i dogodine i one druge iza itd valja doci na Grbavicu, pa platiti 20 KM.
Last edited by LSD on 27/04/2011 15:47, edited 1 time in total.
elSaik

#279 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by elSaik »

Ima pismen dokaz da je reciprocitet za prvenstvo. Na dopis u kojem se tražilo da isto važi i za kup, odgovoreno je negativno. Nakon toga počinje ovaj ciganluk iz Zenice.
elSaik

#280 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by elSaik »

samo_ti wrote:

Nisu plaćali. Dogovorile se Uprave da ne plaćanje važi i za finale kupa. Dogovor ispoštovan. Vidiš kako ima upravaa s kojima Željina može surađivati bez ciganluka?
uvjekpospan

#281 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by uvjekpospan »

elSaik wrote:Ima pismen dokaz da je reciprocitet za prvenstvo. Na dopis u kojem se tražilo da isto važi i za kup, odgovoreno je negativno. Nakon toga počinje ovaj ciganluk iz Zenice.
Ma nije to bitno elSaik, oni furaju neku svoju pravdu i postenje :lol: :lol:
al_akhisari

#282 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by al_akhisari »

...da prenesem furku s jedne druge teme; majorizacija navijaca celika na djelu :lol:
Eborg

#283 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Eborg »

Izvinite, mi smo iz provincije, nismo znali da to ide tako u velikom gradu. :oops:

De ba, ne ofirajmo se više, bez obzira za koga navijali. Jebo vas 10 KM, platit ćemo i jedni i drugi i kvit.

Hajmo malo o utakmici. Koliko vidim obje ekipe su u punim sastavima što je dobro. :thumbup:
samo_ti

#284 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by samo_ti »

elSaik wrote:
samo_ti wrote:

Nisu plaćali. Dogovorile se Uprave da ne plaćanje važi i za finale kupa. Dogovor ispoštovan. Vidiš kako ima upravaa s kojima Željina može surađivati bez ciganluka?
a tako dakle :razz: ...i ti jos vjerujes "svojima" ?

nemoj bolan , namirisali su pare , a znaju da vas toliko nece bit u uzvratu ... u tome je jedino caka , da se ne lazemo ;-)
Last edited by samo_ti on 27/04/2011 16:02, edited 1 time in total.
LSD

#285 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by LSD »

Eborg wrote:Izvinite, mi smo iz provincije, nismo znali da to ide tako u velikom gradu. :oops:

De ba, ne ofirajmo se više, bez obzira za koga navijali. Jebo vas 10 KM, platit ćemo i jedni i drugi i kvit.

Hajmo malo o utakmici. Koliko vidim obje ekipe su u punim sastavima što je dobro. :thumbup:
Ne pricamo o cijenama, yebo više cijene - ja cu doci svakako...nismo bjednici toliki....vec se prica o kršenju sporazuma...čelikovci su ušli besplatno na Grbavicu u prvenstvu, dok ce se željovcima naplacivati ulaz u prvenstvu.
O tom ciganisanju mi pricamo...ali mene licno ne cudi ovakav papanski potez od strane Čelika.
Last edited by LSD on 27/04/2011 16:05, edited 1 time in total.
uvjekpospan

#286 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by uvjekpospan »

Eborg wrote:De ba, ne ofirajmo se više, bez obzira za koga navijali. Jebo vas 10 KM, platit ćemo i jedni i drugi i kvit.

Pa o tome mi pricamo cijelo vrijeme. Ali vi zapeli o tome kako vas je neko izradio. :D

A slazem se za ovo drugo.
Korisnicko ime

#287 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Korisnicko ime »

Eborg wrote:De ba, ne ofirajmo se više, bez obzira za koga navijali. Jebo vas 10 KM, platit ćemo i jedni i drugi i kvit.

:bih: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Nadam se dvjema odlicnim utakmicama...eto, da bi sve bilo u prijateljskom duhu, neka u dvije finalne tekme po jednu pobjedu odnesemo i mi i vi...recimo, mi sa 4:0 vi sa 3:2... :wink:
Eborg

#288 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Eborg »

LSD wrote:
Eborg wrote:Izvinite, mi smo iz provincije, nismo znali da to ide tako u velikom gradu. :oops:

Ne pricamo o cijenama, yebo više cijene - ja cu doci svakako...nismo bjednici toliki....vec se prica o kršenju sporazuma...čelikovci su ušli besplatno na Grbavicu u prvenstvu, dok ce se željovcima naplacivati ulaz u prvenstvu.
O tom ciganisanju mi pricamo...ali mene licno ne cudi ovakav papanski potez od strane Čelika.
Ne vjerujem da će se dirati u prvenstvo, reciprocitet od 10 KM će vjerovatno biti samo u Kupu.
Eborg

#289 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Eborg »

Korisnicko ime wrote:

:bih: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Nadam se dvjema odlicnim utakmicama...eto, da bi sve bilo u prijateljskom duhu, neka u dvije finalne tekme po jednu pobjedu odnesemo i mi i vi...recimo, mi sa 4:0 vi sa 3:2... :wink:
Ako vam Lazar bude osovina napada napatit ćete se vi i za 1:0. :lol:

Realno, ja najviše strahujem od Višće koji jedini ima brzinu i tehniku da nešto uradi protiv tradicionalno tromih premijerligaških odbrana. S izuzetkom Zebe, na ostalim pozicijama smo tu negdje u 5 deka, negdje ste blago vi u prednosti, negdje mi.
Korisnicko ime

#290 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Korisnicko ime »

Eborg wrote:Ako vam Lazar bude osovina napada napatit ćete se vi i za 1:0. :lol:

Realno, ja najviše strahujem od Višće koji jedini ima brzinu i tehniku da nešto uradi protiv tradicionalno tromih premijerligaških odbrana. S izuzetkom Zebe, na ostalim pozicijama smo tu negdje u 5 deka, negdje ste blago vi u prednosti, negdje mi.
Jebem ga...u pravu si... :wink:
kamen spoticanja

#291 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by kamen spoticanja »

u zenici se sve upalilo :-) sto ti je fudbal :)
a sad spektakl moze poceti,jer zaista sve mirise na spektakl...samo da sudjenje bude ok i siguran sam da ce ovo biti finale kupa koje ce se jos dugo prepricavati :)
jer zeljo je stabilan...i ovi nasi svaki dan postaju sve ozbiljniji tim...bice to dobar duel :)
snaga_znanja

#292 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by snaga_znanja »

Ma smjesno je sto se neki pale ko retardirani na pricu o cjeni karte. Jedni brane ko blesavi, a drugi se zale.

1. Da su stavili cijenu 20 KM taj sektor bi opet bio prodan.
2. Objektivno taj dio tribine je zalostan. Niti imas WC niti imas gdje vode da pijes. To sto vama ne smeta da se pisa po vasem hramu fudbala je vas problem.

Nadam se dobroj atmosferi i fer igri. Sve ostalo je manje vazno.
smoki_choko

#293 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by smoki_choko »

snaga_znanja wrote:Ma smjesno je sto se neki pale ko retardirani na pricu o cjeni karte. Jedni brane ko blesavi, a drugi se zale.

2. Objektivno taj dio tribine je zalostan. Niti imas WC niti imas gdje vode da pijes. To sto vama ne smeta da se pisa po vasem hramu fudbala je vas problem.

vi da ste srusili i ponovo izgradili bilino polje svojim parama mogli biste nesto pricati, ovako mozete samo srati
kamen spoticanja

#294 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

smoki_choko wrote:
snaga_znanja wrote:Ma smjesno je sto se neki pale ko retardirani na pricu o cjeni karte. Jedni brane ko blesavi, a drugi se zale.

vi da ste srusili i ponovo izgradili bilino polje svojim parama mogli biste nesto pricati, ovako mozete samo srati
drugar mozes ti i bolji vokabular imati :)
a ako ces posteno opet je u bilino vise ulozeno zenickih para nego u grbavicu od rata na ovamo
smoki_choko

#295 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by smoki_choko »

kamen spoticanja wrote:
smoki_choko wrote:

drugar mozes ti i bolji vokabular imati :)
a ako ces posteno opet je u bilino vise ulozeno zenickih para nego u grbavicu od rata na ovamo
cuj bolji vokabular a ovaj pise o pišanju.
ma naravno da je ulozeno, sve je to iz celikove kase izgradjeno i uredjeno. nista savez nije imao s tim
kamen spoticanja

#296 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

smoki_choko wrote: cuj bolji vokabular a ovaj pise o pišanju.
ma naravno da je ulozeno, sve je to iz celikove kase izgradjeno i uredjeno. nista savez nije imao s tim
za vokabular si u pravu...za savez nisi...brdo para nam jos plivaju :wink:
ganjeta

#297 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by ganjeta »

Kad znamo da necete placati karte,necete se gurati ovdje za iste..klub vam placa pola cijene autobusa i ne znam cemu toliko kuakanje :-)
Eborg

#298 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Eborg »

Dobro je ba više, valjda smo završili s tom temom.
smoki_choko

#299 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by smoki_choko »

sutra svi marš na grbavicu :D :thumbup:
kamen spoticanja

#300 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

ganjeta wrote:Kad znamo da necete placati karte,necete se gurati ovdje za iste..klub vam placa pola cijene autobusa i ne znam cemu toliko kuakanje :-)
ama ko kuka...ako pazljivo procitas sve postove oko ovih karti pronaci ces par postova manijaka koji pominju dzelu i kartke u zenici...i nije odusevljavajuci konekst...smogovci se plaho ne zale :D
ni ja nesto puno...samo bi volio da velih spaho komentarise :D
Locked