finale kupa:celik-zeljeznicar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Dead Man Walking

#1051 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Dead Man Walking »

Bol vas qrc, imate ljepseg trenera. Samo mi je nesto posebno rumen bio veceras, narocito u drugom pol, neko ga je opasno nas'kiro. :roll:
Ripicipi

#1052 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Ripicipi »

476 hiljada manijaka se nije culo do 80-te minute :oops:
veljaca

#1053 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by veljaca »

potres_mozga wrote:476 hiljada manijaka se nije culo do 80-te minute :oops:
Koliki je bio taj potres - kad je ostavio tako velike posljedice ?
smoki_choko

#1054 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by smoki_choko »

zar nas ima toliko :shock:
masAllah
erni3

#1055 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by erni3 »

a da vas vidi babo vas, a da vas vidi babo vas, kako primate, kako primate, 3 komada, 3 komada :dance:
Tvrtko II Kotromanić

#1056 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Ibraković: U svlačionici je velika tuga

Piše: O. Škundrić
Srijeda, 25.05.11. 22:46.

U redovima Čelika vladao je veliki optimizam pred revanš utakmicu finala Kupa Bosne i Hercegovine, ali Željezničar je nadigrao Zeničku ekipu na Bilinom Polju sa 3:0 i tako osvojio četvrti Kup naše zemlje.
Abdulah Ibraković, šef stručnog štaba Čelika, čestitao je Željezničaru na trofeju, te istakao da velika tuga vlada u redovima njegove ekipe, ali također da je svjestan da je i plasman u finale veliki uspjeh.

"Čestitam Željezničaru na pobjedi. Krenuli smo ofanzivno, jer smo željeli na početku postići gol. Međutim, nismo uspjeli. Spreman sam preuzeti svu odgovornost kao i svi u klubu. No, mislim da plasman u finale Kupa nije mala stvar, to je uspjeh", rekao je Ibraković.

"Svi igrači i stručni štab željeli su pobjedu i trebalo je da vidite tugu u svlačionici", dodao je šef stručnog štaba tima sa Bilinog Polja.

Sad se izvlaci ljepsi, pametniji i bolji od svih bh trenera, sto mu neko pod nos ne izvadi izjave pred utakmicu :-)
Ripicipi

#1057 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Ripicipi »

veljaca wrote:
Koliki je bio taj potres - kad je ostavio tako velike posljedice ?
Daj ba, pusti suplju, vodite 2:0 i sutite ko zaliveni, pa Zenica bi se tresla da smo mi bili tamo :oops:
Ali dobro, nismo mi tema 8-) :D
Last edited by Ripicipi on 25/05/2011 23:07, edited 1 time in total.
Mustang1

#1058 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Mustang1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jebote led igramo isto Real Madrid protiv Barcelone :D :lol: :lol: Pa samo smo jedan sut imali ako sam dobro vidio ...onaj kad je Seha izvadio sa linije ispred iza gdje je vec bila nisam vidio dobro :D Pa ni iz penala nismo osutali po golu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ajd sto je Zeljo bio bolji na terenu ali su i Manijaci na tribinama..sjedio sam na sredini terena tacno ... i vise su se manijaci culi :D i Sabanu je trebalo onaj megafon davno uzeti samo bezveze sramotio i sebe i mene i cijelu Zenicu :D mozda je i bolje sto smo od zelje 3:0 izgubili nego da u "Europi" od Grbalja ispusimo 5:0 :D Ni na sta ne licimo !
Ajatolah_

#1059 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Ajatolah_ »

mladtrek wrote:
mladtrek wrote:baš se pitam prati li ovde iko ozbiljno fudbal (?)

ostao/la mladtrek dana 19/05/2011 17:39

čelik ako pobjedi želju široki ne ide u evropu
glasanje o buducnosti saveza dan iza tekme
široki ne ide u evropu = hrvate boli briga za to hoce li iko ici u europu

hm bas me zanima ko ce pobjediti u kupu
:-) :-) :-)
stvarno se divim ljudima koji umiju proslavljati neke lažne pobjede
i ljudima koji imaju snage ubjedjivati da se kod nas igra fudbal

btw - volim kad mogu citirati sam sebe :D :D :D

steta sto je onoliko policije bilo bas me interesovalo kolko manijaka ce kuci ambulantom
jedino taj ishod je u zenici bio neizvjestan
Ajde bolan, primi dostojanstveno poraz, igra Čelika je bila katastrofa, plus manjak sreće (odbrana Šehića), plus koliko-toliko iskusniji protivnik, plus podignuta euforija i pritisak, plus nezgodan rezultat iz prve utakmice... I to ti je. ;-)

Al' da je Ibraković ljepši, evo baš sam pratio danas, ljepši je, što jes' jes'. :thumbup: :D
PatriotaTZ

#1060 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by PatriotaTZ »

Cjelokupni dojam za veceras od 1 do 10......jaka 7 :D
Robijaši.....uvijek sam se divio vašoj tribini,ali majku mu pa kakav je ono papak koji vam "vodi" navijanje?!? :? :? :? Ne treba vam to,al nikako!
Manijaci....RESPECT....daleko najjači u BiH!
Fudbal....na momente odličan, samo da sudije imaju malo vise muda pa da se razmašu kartonima!

Elem, solidno....samo brate mili ne treba nam toliko prepucavanja....bespotrebno....antagonizam izmedju gradova kao sto su Tuzla, Sarajevo, Zenica i Mostar treba svesti na najmanji mogući nivo.....iako mislim da je uveliko prenapuhana ta neka mržnja!......neprijatelj vreba :dance:

Cestitke ŽELJI...............................samo mi žao što se ovim porazom Čelika raduju aNam oni iz "metropole"!
smoki_choko

#1061 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by smoki_choko »

Bubalo1 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jebote led igramo isto Real Madrid protiv Barcelone :D :lol: :lol: Pa samo smo jedan sut imali ako sam dobro vidio ...onaj kad je Seha izvadio sa linije ispred iza gdje je vec bila nisam vidio dobro :D Pa ni iz penala nismo osutali po golu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ajd sto je Zeljo bio bolji na terenu ali su i Manijaci na tribinama..sjedio sam na sredini terena tacno ... i vise su se manijaci culi :D i Sabanu je trebalo onaj megafon davno uzeti samo bezveze sramotio i sebe i mene i cijelu Zenicu :D mozda je i bolje sto smo od zelje 3:0 izgubili nego da u "Europi" od Grbalja ispusimo 5:0 :D Ni na sta ne licimo !
ti si kralj :lol: :thumbup:
Not My Idea

#1062 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Not My Idea »

smoki_choko wrote: onda ono govno za razglasom sto je psovalo svima, sudiji igracima i navijacima. donio opremu sa koncerta i navija. i na kraju jebe majku siptarsku nekome. mrs stoko nevaspitana. i onaj debili sto uleti i udari stanu. steta sto ga ne zgromise nasi igraci. bogi i beslija su posli da ga biju al ga spasi sudija
nasi navijaci, respect za broj i navijanje. :thumbup:
zao mi je sto nisam otisao, bilo je sigurno lijepo biti dio onoga svega sto se desavalo veceras na tribinama. al valjda ce se dogodine otici. konacno se cula pjesma "a da me vidi babo, a da me vidi babo, da se opijam, da se opijam, 7 jegera. :dance: :thumbup:

Iz Zenice sam, bila sam na utakmici i dusa me boli zbog onog silnog naroda sto je ostao razocaran al s ovim svim se slazem. Saban je...saban!
Onaj sto je uletio u teren ce zapamtit dobro ovu noc, ne brini.
Bilo je lijepo gledat i vase navijace. dobro ste se organizovali, baloni i ona folija (?! :D ) su bili super...svaka cast kad se vas manje od 500 culo vise nego nas pun stadion. tuzno al tako je.

a ono "da me vidi babo da se oopijam.." :lol: it just goes to show kolko ste se vi sprdali s nama.. :(

jos jednom, Zelji cestitke!
Last edited by Not My Idea on 26/05/2011 01:39, edited 1 time in total.
mladtrek

#1063 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by mladtrek »

Bubalo1 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jebote led igramo isto Real Madrid protiv Barcelone :D :lol: :lol: Pa samo smo jedan sut imali ako sam dobro vidio ...onaj kad je Seha izvadio sa linije ispred iza gdje je vec bila nisam vidio dobro :D Pa ni iz penala nismo osutali po golu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ajd sto je Zeljo bio bolji na terenu ali su i Manijaci na tribinama..sjedio sam na sredini terena tacno ... i vise su se manijaci culi :D i Sabanu je trebalo onaj megafon davno uzeti samo bezveze sramotio i sebe i mene i cijelu Zenicu :D mozda je i bolje sto smo od zelje 3:0 izgubili nego da u "Europi" od Grbalja ispusimo 5:0 :D Ni na sta ne licimo !
ho'sh rec neznamo ni kako treba prodat' utakmicu ?
nemoj tako ba' nije losa predstava bila :D :D
erni3

#1064 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by erni3 »

potres_mozga wrote:
erni3 wrote:
Fazon je u tome sto Celik ne moze odbiti pera Zelji.
Manijaci su ispravno postupili kada su pustili da se zenicka stoka dere na celu sa sabanom, cisto da se vidi primitivizam i nekultura.

Jos ste imali prednost, valjalo je udisati onaj smog, a vi ste na to navikli.
Ko ba mi?? :D
anam oni :D
smoki_choko

#1065 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by smoki_choko »

ko je skandirao VEDRAN PULJIĆ, jel robijasi ili manijaci
nisam skontao
smoki_choko

#1066 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by smoki_choko »

Not My Idea wrote:
smoki_choko wrote: onda ono govno za razglasom sto je psovalo svima, sudiji igracima i navijacima. donio opremu sa koncerta i navija. i na kraju jebe majku siptarsku nekome. mrs stoko nevaspitana. i onaj debili sto uleti i udari stanu. steta sto ga ne zgromise nasi igraci. bogi i beslija su posli da ga biju al ga spasi sudija
nasi navijaci, respect za broj i navijanje. :thumbup:
zao mi je sto nisam otisao, bilo je sigurno lijepo biti dio onoga svega sto se desavalo veceras na tribinama. al valjda ce se dogodine otici. konacno se cula pjesma "a da me vidi babo, a da me vidi babo, da se opijam, da se opijam, 7 jegera. :dance: :thumbup:

Iz Zenice sam, bila sam na utakmici i dusa me boli zbog onog silnog naroda sto je ostao razocaran al s ovim svim se slazem. Saban je...saban! seljacina iz Zepca koji uredno nakon svake tekme naplati sto Voli svoj klub.
Onaj sto je uletio u teren ce zapamtit dobro ovu noc, ne brini.
Bilo je lijepo gledat i vase navijace. dobro ste se organizovali, baloni i ona folija (?! :D ) su bili super...svaka cast kad se vas manje od 500 culo vise nego nas pun stadion. tuzno al tako je.

a ono "da me vidi babo da se oopijam.." :lol: it just goes to show kolko ste se vi sprdali s nama.. :(

jos jednom, Zelji cestitke!
:thumbup:
Ajatolah_

#1067 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Ajatolah_ »

mladtrek wrote:ho'sh rec neznamo ni kako treba prodat' utakmicu ?
Odgovorio sam ti ja iznad ali eto... Nemoj forsirati tu priču, boga ti. ;-) Po pretkolu se inkasira 90.000€, tako da Čeliku ni najmanje nije bilo u interesu prodati utakmicu...
Eborg

#1068 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Eborg »

Kao što sam i obećao, čestitao bih Željezničaru na pobjedi. Pobjeda potpuno zaslužena i Kup ide realno jačoj ekipi.

Ne znam da li to govorim zbog razočarenja ili jer je zaista tako bilo, ali imao sam osjećaj da su nam očitali lekciju i na tribinama, nakon prvog gola sve je otišlo u Honduras i nismo mogli pjesme sastaviti kako treba. Još jednom se pokazalo da na ovakve utakmice (i to na južnu tribinu!) dolaze ljudi koji 1-2 godišnje dođu na stadion ako i toliko.

Šaban kompleksaš teški, ono je bilo mučno slušati.

U svakom slučaju, u teretanu, na Cambridge i spremati se za novu sezonu, po mogućnosti sa novim trenerom i juniorima. Ima tu par igrača koje treba zadržati poput Bilobrka, Purića, Šišića i Hadžića. Ostali su tipični premijerligaški škartovi.

Volim te Čelik!
Not My Idea

#1069 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Not My Idea »

erni3 wrote:
Jos ste imali prednost, valjalo je udisati onaj s_mog, a vi ste na to navikli.
bas se vidi da si mlad i da ce ta duhovitost godinama proc. srecom po tebe ;-)
Charuga
Globalni moderator

#1070 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Charuga »

Sta bi tek bilo da nismo igrali bunker ... 8-)
juventus

#1071 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by juventus »

Kakvo deranje guzova. Svaka čast Željo, tako se to radi. :dance:

Pravi odgovor na vandalsko i cigansko ponašanje zeničke klošarije. Fuj koji jadnici i kompleksaši.

Pokazali su im plavi šta je klub i šta je fudbal.

:bih:
Luigi

#1072 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Luigi »

Žao mi je što ustaše idu u Evropu, ali mi je isto tako drago što su komšije uzele kup jer provincijski tim sa provincijskom igrom nije zaslužio isti, pogotovo jer im je Sarajevo kao glavni grad veća boljka u oku nego najgori neprijatelj (čast izuzecima). Sreća pa je rani gol odmah riješio i smirio utakmicu (pa i kiša u neku ruku), bilo bi mrtvih da je bilo bare-bare.
Not My Idea

#1073 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Not My Idea »

smoki_choko wrote:ko je skandirao VEDRAN PULJIĆ, jel robijasi ili manijaci
nisam skontao

robijasi, nisam shvatila sto...tj saban.."nesto vedran puljic..igrate za skutore... "
Kinaski

#1074 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Kinaski »

Edin H. wrote:
metar_drva wrote:
Edin H. wrote:Joj sudije :-) svira offside Celiku, covjek nije ni u liniji, nego iza igraca :roll:
to je prelomilo utakmicu :D
Znam, vec je bilo 3 - 0, ionako bi fulio.

Cisto komentarisem kakve sudije sude kod nas.

Uglavnom zaista dobra partija Zeljeznicara :thumbup:
Nidje veze , onakve greske se desavaju i u engleskoj ligi ...
ultima_palabra

#1075 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Eborg wrote:Kao što sam i obećao, čestitao bih Željezničaru na pobjedi. Pobjeda potpuno zaslužena i Kup ide realno jačoj ekipi.

Ne znam da li to govorim zbog razočarenja ili jer je zaista tako bilo, ali imao sam osjećaj da su nam očitali lekciju i na tribinama, nakon prvog gola sve je otišlo u Honduras i nismo mogli pjesme sastaviti kako treba. Još jednom se pokazalo da na ovakve utakmice (i to na južnu tribinu!) dolaze ljudi koji 1-2 godišnje dođu na stadion ako i toliko.

Šaban kompleksaš teški, ono je bilo mučno slušati.

U svakom slučaju, u teretanu, na Cambridge i spremati se za novu sezonu, po mogućnosti sa novim trenerom i juniorima. Ima tu par igrača koje treba zadržati poput Bilobrka, Purića, Šišića i Hadžića. Ostali su tipični premijerligaški škartovi.

Volim te Čelik!
Realno... dodao bih da je Ibraković precijenjen trener, forsira neku igru sa 3-4 napadača, ono je meni ništa ni sa čim. A imate solidne igrače, stoperski par pogotovo i Purića koji je najbolji igrač lige. Osmo mjesto i finale kupa uz povoljan žrijeb po meni je loš rezultat sa onakvom ekipom.

Tebi, @edi, @kamenu i još par njih svaka čast... trebalo je ostati normalan uz ovo ludilo zadnjih dana :thumbup:
Locked