Po tome sto je odigrao odlicno prvenstvo, imao gol ili asistenciju u svakoj utakmici. Luka se zadnje tri utakmice nije vidio, nista odigrao nije. Imao onaj gol protiv Argentine, prije toga dok je jos fizicki mogao nesto je i radio a poslije grupne faze nula bodova.Better Man wrote:A počemu je to Griezman zaslužio da bude bolji od njega?TheHound wrote:Nije ni meni jasno, Modric nije ni treci najbolji bio na prvenstvu. Po cemu je on to zasluzio ispred Griezmana? Zasluzio je kao utjesnu nagradu, kao sto je i Messi dobio proslo prvenstvo.Riddle wrote:Modric ovo za grupnu fazu dobio nagradu? Iskreno, nije se vidio u zadnje dvije utakmice, umalo sve zasra protiv Danaca... Ali hajde, sta ja znam.
Finale: Francuska - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- TheHound
#1751 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
- Gojeni H
#1752 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
muha_sa wrote:tako im se bore popeglaju--sucur elhamVelkoski wrote:ne znam kako vas mogu ložiti ove sise... tačno one debele žene što imaju i kad skinu grudnjak otegne im se do ispod pupka
Sve dok se ne razliju ispod pazuha, dobro je.
-
smijesni_ste
#1753 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Žao mi Lovrena zbog 2 izgubljena finala ove godine i Evre....baš mu se ne da sa Francuskom osvojiti nešto 
Tek sad vidjeh da Evra nije igrao 2006. na SP-u
Tek sad vidjeh da Evra nije igrao 2006. na SP-u
Last edited by smijesni_ste on 15/07/2018 20:05, edited 1 time in total.
- zomri
#1754 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Teško je da iko sa Tottenhamom može napraviti veći pomak od ovoga. Ograničeni su sa budžetom, ali evo pomogao im je zajedno sa Baleom da se dignu na ovaj nivo sada (prodajomArtest wrote:Luku jebe sto nije nista napravio s Totasom. Njegov utjecaj ipak nije toliki da od dobre ekipe napravi onu koja zanje najvece trofeje. U Realu, kad je stani-pani, zna se ko donosi prevagu: Rona, Isko, Bale. Luka je tu pozadinac.
Lukica je najkompletniji veznjak s ovih prostora. To se ne moze poreci. Iako osobno vise preferiram Bobana.
Kanavarova Zlatna lopta je najveca budalastina ikada. Kao da se fudbal igra samo jedan mjesec..![]()
Ako se gledaju osvojeni trofeji, naravno da se mozes napraviti kejs za Luku kao jednog od najvecih veznjaka. No, stvari nisu tako proste.
Usput receno, ni Xavi ni Iniesta nikada nisu zasluzili Zlatnu loptu, ma sta Spanjolci mitomanili .![]()
Ali su, ako nista, utrli put Luki. Koji ce, ni kriv ni duzan, iskoristiti povoljne okolnosti.
Digao je Real na nivo da mogu uzeti 4 titule zajedno sa Casemirom i Kroosom, mada ako pitaš bilo koga ko prati Madrid on je ključ svega, metronom koji daje ritam njihovoj igri. Mnogi se stručnjaci slažu da oni upravo ritmom lome protivnike u LP.
Digao je Hrvatsku na nivo finaliste WC. Uzeo nagradu za najboljeg igrača prvenstva. Sa prostora exYU niko nije ni blizu toga.
-
klosar pravi
#1755 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
smijesni_ste wrote:Žao mi Lovrena zbog 2 izgubljena finala ove godine i Evre....baš mu se ne da sa Francuskom osvojiti nešto
Evo samo što ne zaplacem, dok ide na Maldive.
- Connaisseur Karlin
#1756 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
nasa zenska empatija , susretljiost , vi msukraci ste prekruti u tome u ovkavim istuacijamaGojeni H wrote:Logovan wrote:Svi napustili stadion, a Kolinda ostala da izgrli redare.![]()
![]()
![]()
![]()
- dječak sa šibicama
#1757 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Uf pa jos gore, to je jos sira zavjera.Velkoski wrote:Nije Dua Lipa pjevala na otvaranju SP nego finalu LP
Pa ima li kraja tome, pita se mali Jovica iz Donjeg Zablja kod Brusa. Vidis li Evropo suze ovog deteta.
- Leverage
#1758 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Utakmica se igrala na Stade de Franceu.Idemedosumom wrote:Svaka čast susjedima. Smrdljivi Francuzi moraju od sudije sadake dobiti, kao onda protiv nas na Parku Prinčeva.
Prije 20 godina bronza, danas srebro, za još 20 godina.... haj znaj
- Connaisseur Karlin
#1759 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
ko vasa jajca i stomak do koljenaGojeni H wrote:muha_sa wrote:tako im se bore popeglaju--sucur elhamVelkoski wrote:ne znam kako vas mogu ložiti ove sise... tačno one debele žene što imaju i kad skinu grudnjak otegne im se do ispod pupka
![]()
![]()
![]()
![]()
- Connaisseur Karlin
#1760 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
ko vasa jajca i stomak do koljenaGojeni H wrote:muha_sa wrote:tako im se bore popeglaju--sucur elhamVelkoski wrote:ne znam kako vas mogu ložiti ove sise... tačno one debele žene što imaju i kad skinu grudnjak otegne im se do ispod pupka
![]()
![]()
![]()
![]()
- SmokingMan
#1761 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ja sam postao izuzetno beživotan na dodire.Connaisseur Karlin wrote:volim i ja , razumijemm jeSmokingMan wrote:Ali što ženka voli muški dodir,to je nevjerovatno.
- p206
#1762 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
haharadostan dan wrote:i hvala ti bože sto srbija ne dodje u finale.
mislim, zamisliš vučića dole na centru, ljeb te jebo...
- Riddle
#1763 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Vucic bi umjesto zagrljaja pogacu svima dijelio.
- Xavier1
#1764 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Koji problem ima Makaron? Moze naci kakvu pozeli, a on sa babom.Nadzornik wrote:Kita cvijeca za barbiku u menopauzi...![]()
- Connaisseur Karlin
#1765 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
uh to si gadnoj emocionalnoj fazi , kad se ljdi pocnu udaljavati , pokusaj izbacti tu fazu iz sebeSmokingMan wrote:Ja sam postao izuzetno beživotan na dodire.Connaisseur Karlin wrote:volim i ja , razumijemm jeSmokingMan wrote:Ali što ženka voli muški dodir,to je nevjerovatno.
- Connaisseur Karlin
#1766 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
a baba nema pravo da uziva u mladom tijelu, kao i djedice sa djevojcurcimaXavier1 wrote:Koji problem ima Makaron? Moze naci kakvu pozeli, a on sa babom.Nadzornik wrote:Kita cvijeca za barbiku u menopauzi...![]()
diskiminiacija
- Idemedosumom
#1767 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
My bad, uglavnom ona kada je sviran penal zbog faula nad Nasri-em izvan kaznenog. Pu VAR, gdje si bio tad i protiv NigerijeLeverage wrote:Utakmica se igrala na Stade de Franceu.Idemedosumom wrote:Svaka čast susjedima. Smrdljivi Francuzi moraju od sudije sadake dobiti, kao onda protiv nas na Parku Prinčeva.
Prije 20 godina bronza, danas srebro, za još 20 godina.... haj znaj
- SmokingMan
#1768 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Elem,Kolinda je baš izgledala popu nekog malo đeteta,željna da je neko uzme u naručje.Connaisseur Karlin wrote:
uh to si gadnoj emocionalnoj fazi , kad se ljdi pocnu udaljavati , pokusaj izbacti tu fazu iz sebe
- Better Man
#1769 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Pa onda je mogao i Hazard dobiti nagradu.TheHound wrote:Po tome sto je odigrao odlicno prvenstvo, imao gol ili asistenciju u svakoj utakmici. Luka se zadnje tri utakmice nije vidio, nista odigrao nije. Imao onaj gol protiv Argentine, prije toga dok je jos fizicki mogao nesto je i radio a poslije grupne faze nula bodova.Better Man wrote:
A počemu je to Griezman zaslužio da bude bolji od njega?
-
klosar pravi
#1770 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Upecan je kad je bio dijete od ovog pedofila kad ih takve upecaš tvoji su zauvijek.
-
kiligonzales
#1771 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Nije Boban na nivou Luke bi nikad. Bez obzira sto je igrao u jakome Milanu. Luka je bolji, trajniji i definitivno konstanta dobrih igara mu traje duze nego Bobanu. Volim Milan i navijam godinama za njega, ali Boban je imao u tome dresu i svojih losih momenata.Artest wrote:Luku jebe sto nije nista napravio s Totasom. Njegov utjecaj ipak nije toliki da od dobre ekipe napravi onu koja zanje najvece trofeje. U Realu, kad je stani-pani, zna se ko donosi prevagu: Rona, Isko, Bale. Luka je tu pozadinac.
Lukica je najkompletniji veznjak s ovih prostora. To se ne moze poreci. Iako osobno vise preferiram Bobana.
Kanavarova Zlatna lopta je najveca budalastina ikada. Kao da se fudbal igra samo jedan mjesec..![]()
Ako se gledaju osvojeni trofeji, naravno da se mozes napraviti kejs za Luku kao jednog od najvecih veznjaka. No, stvari nisu tako proste.
Usput receno, ni Xavi ni Iniesta nikada nisu zasluzili Zlatnu loptu, ma sta Spanjolci mitomanili .![]()
Ali su, ako nista, utrli put Luki. Koji ce, ni kriv ni duzan, iskoristiti povoljne okolnosti.
Bogme Kanavaro je igrao godinama na vrhunskom nivou, te godine je osvojio sa razlogom, a i red je bio da je osvoji neko ko nije napadac.
Ako je fudbal igra u kojoj samo Mesi i Ronaldo zasluzuju jedino zlatne lopte, a igraci poput Điđija, Snajdera, Xavija, Inieste i nekih drugih jok, onda je fudbal definitivno u dobrom kurcu jer svi su oni imali odlicne sezone iza sebe. Zadnjih dobitnik zlatne lopte bio Kaka i onda ovaj dvojac satra svijet, a od 2007. godine je bilo igraca koji su pokorili kontinent ili svijet, imali bolje sezone sa svojim klubovima nego oni, ali jbg sta znaci kad jedan Snajder odigra za tripletu i igra iste godine finale LP.
- zomri
#1772 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Kolinda na dodjeli

- SmokingMan
#1773 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Giroud je bio najveći panj među napadačima na ovome SP.u
Last edited by SmokingMan on 15/07/2018 20:12, edited 1 time in total.
- It_is_a_Leclerc
#1774 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Zaslužen trijumf najbolje ekipe koja je do finala morala pobijediti Argentinu, Belgiju, Urugvaj... Bilo bi nepošteno da Hrvatska koja lutrijom penala izbaci drugoplasirane Dance, Engleze i Ruse uzme zlato.
Rutinski odrađeno finale. Nisam ni u jednom trenutku sumnjao u pobjedu.
-
klosar pravi
#1775 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
It_is_a_Leclerc wrote:Zaslužen trijumf najbolje ekipe koja je do finala morala pobijediti Argentinu, Belgiju, Urugvaj... Bilo bi nepošteno da Hrvatska koja lutrijom penala izbaci drugoplasirane Dance, Engleze i Ruse uzme zlato.