650 KMMajstorinho wrote:Jel me ko poslusao?Majstorinho wrote:Ljudi,garantujem vam,igajte na kladionici na PAO.Ludilo ce biti...
Final four EUROLEAGUE
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
juan
rikardoreis wrote:
E, vidis, ja se s tobom ne slazem...u vezi Maljkovica.
povlacim rijec, raspitao sam se i izgleda da imas pravo, ok nije cetnik.Al je ipak trebao malog pustit da igra malo. Jer bolje mi je onda da ga nije nikako pustio igrat, nego tih 14 sekunde. Pa hebote nije ga valjda rad premije pustio igrat
-
rikardoreis
pa Bečira grlio sto nije pravi slovenacprleitihi wrote:je li ono tomašević jebe slovenačku majku smodišu..pa poslije grli beČireviČa?..inače..dobra tekma..pao zasluženo prvak..a diamantidis je igračina!
-
rikardoreis
ma ok..drago mi je nek si se uvjerio za maljkovica...a za teletovica ima vremena..ne beri brigu..i ovo dosad sto je uradio, mislim nastup za jedan od najboljih klubova, samo je mirzi i neni poslo za rukom od nasih kosarkasa...juan wrote:rikardoreis wrote:
E, vidis, ja se s tobom ne slazem...u vezi Maljkovica.
povlacim rijec, raspitao sam se i izgleda da imas pravo, ok nije cetnik.Al je ipak trebao malog pustit da igra malo. Jer bolje mi je onda da ga nije nikako pustio igrat, nego tih 14 sekunde. Pa hebote nije ga valjda rad premije pustio igrat
-
rikardoreis
aha..do prve prilike za klanje 
-
red_djavo
Bil' ko od vas na onoj prijateljskoj tekmi BiH-Slovenija u Zetri? Skoro prazna dvorana, pedesetak ljudi (u isto vrijeme na Kosevu Sarajevo-Maritimo se igralo, ne sjecam se godine), sve se cuje na terenu. Odjednom guzva, Smodis i Mujezinovic, ne zna se koji je mahnitiji, skoro pa opsta tuca, psovke na sve strane, Smodis poteze citavu klupu (na kojoj je sjedio povrijedjeni Milic
) na Mujezinovica i zamahuje s njom prema njemu
Ludilo...
-
rikardoreis
pa mor'o je klupom, kad se prep'o Hareta 
-
Celicna_saka
Papalukas gigant, cska neozbiljan klub, toliki milioni, a klupa rinaka.
Pao fino poslozen 10 kvalitetnih igraca i odlican trener.
Pao fino poslozen 10 kvalitetnih igraca i odlican trener.