Pozdrav svima.
Ovih dana na poslu planiramo fino okupljanje, ili kako to stranci kazu "team building".
Citao sam prije par tema gdje ljudi preporucuju mjesta u okolini grada ali nisam mogao "iskopati" te teme.
Dakle, ako imate na umu neko lijepo mjesto, po mogucnosti planinarski dom ili kolibu, gdje bi mogli unaprijed
naruciti domacu klopu (sir, suho meso, pitu, jagnje na raznju) i da jos postoje klupe i stolovi za 40-tak ljudi, vise ste nego dobrodosli
sa vasim sugestijama.
Hvala unaprijed!
Fina lokacija u okolini grada
Moderator: anex
- Starac_Foco
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2 Re: Fina lokacija u okolini grada
http://www.bijambare.com/main.php?lang=bh
Obavezno se najaviti u Ministarstvu kantona Sarajevo koje je nadležno za turizam i okoliš ako je veća grupa ljudi jer onda oni obezbjede sve, imaju ljude, rendžere, pa obezbjede posjetu pećini.
Planinarski dom na Bijambarama: 033/480-009
*Izgleda da je ovaj Planinarski dom izvan ovog projekta Zaštićeno područje Bijambare, pa se i njima treba posebno najaviti na priloženi broj telefona.
Turistički vodič Sarajevo [email protected]
Obavezno se najaviti u Ministarstvu kantona Sarajevo koje je nadležno za turizam i okoliš ako je veća grupa ljudi jer onda oni obezbjede sve, imaju ljude, rendžere, pa obezbjede posjetu pećini.
Planinarski dom na Bijambarama: 033/480-009
*Izgleda da je ovaj Planinarski dom izvan ovog projekta Zaštićeno područje Bijambare, pa se i njima treba posebno najaviti na priloženi broj telefona.
Turistički vodič Sarajevo [email protected]
-
fini dečko
#3 Re: Fina lokacija u okolini grada
Šavnici kod Pazarića. Imajo planinarski dom. Extra lokacija, a neće te biti izloženi kako da kažem, očima šetaća i oonih izletnika tipa, dosadno nam hajmo. Ovdje se baš moraš nakaniti. Samo od Ljubovčića do Šavnika mora se pješačiti nekih 20-tak minuta, možda manje.
- Starac_Foco
#4 Re: Fina lokacija u okolini grada
Zahvaljujem na sugestijama, Pazaric ne dolazi u obzir zbog pjesacenja, nosimo ogromnu kolicinu stvari sa nama.
Kad su Bijambare u pitanju, odmah se bacam na posao.
Hvala jos jednom.
Hvala jos jednom.
-
fini dečko
#5 Re: Fina lokacija u okolini grada
Provjeri, mislim da i gore ima pješačenja, sada ako je u pitanju veća grupa, možda vam dozvole da prevezete stvari. Nisam siguran, ali ipak provjeri.Starac_Foco wrote:Zahvaljujem na sugestijama, Pazaric ne dolazi u obzir zbog pjesacenja, nosimo ogromnu kolicinu stvari sa nama.
Hvala jos jednom.
- Starac_Foco
#6 Re: Fina lokacija u okolini grada
U pravu si, zvao sam planinarski dom na Bijambarama i izuzetno ljubazni ciko mi je objasnio da se do doma ne moze doci autom (zabranjeno je), te da treba pjesaciti nekih 2-3 kilometra. Nismo gomila lijencina, samo treba tegliti hranu pice i ostali "hardware" za vise od 30 osoba...
Hvala vam na dobronamjernim sugestijama.
Hvala vam na dobronamjernim sugestijama.