Sta velite, da osnujemo "Filozofsko udruzenje Sarajevo-x"?
PDV = 0%, prihod = 100%
Kako bi to funkcionisalo!Prenj wrote:Slusam neku noc Terzica i Lagumdziju kako raspravljaju o PDV-u i saznam kako su Filozofska udruzenja oslobodjena PDV-a.
PDV = 0%, prihod = 100%
Toozla wrote:...kolko' god se ti "nasr'o", drzava nece da ima nista s tim......tvoje je 100%......![]()
![]()
....sto su ti geni....Davy Crockett wrote:Toozla wrote:...kolko' god se ti "nasr'o", drzava nece da ima nista s tim......tvoje je 100%......![]()
![]()
Je li to možda meni upućeno?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zar nema neko drugi?tigris wrote:manijaka za predsjednika![]()
![]()
ImaZar nema neko drugi?
Prenj wrote:Slusam neku noc Terzica i Lagumdziju kako raspravljaju o PDV-u i tu se dalo cuti kako su Filozofska udruzenja po novom zakonu oslobodjena PDV-a.
PDV = 0%, prihod = 100%
Prenj wrote:Slusam neku noc Terzica i Lagumdziju kako raspravljaju o PDV-u i tu se dalo cuti kako su Filozofska udruzenja po novom zakonu oslobodjena PDV-a.
PDV = 0%, prihod = 100%
Čekaj malo šta je sa nacionalnim ključem. Je li zadovoljen?rei wrote:Prenj wrote:Slusam neku noc Terzica i Lagumdziju kako raspravljaju o PDV-u i tu se dalo cuti kako su Filozofska udruzenja po novom zakonu oslobodjena PDV-a.
PDV = 0%, prihod = 100%
da bi osnovali neko udruzenje potrebno je da ima najmanje tri clana
a posto me istinki Prenj, Fair, eto sad vi izaberite jos treceg da li vodeni ili gospodin digger vec vidite sami
podsjecaju na neke indijanske vrace, odnosno mudrace kao nase
trojno predsjednistvo,
eto to bi bili moji prijedlozi za članove filozofskog udrusenja Sa-x
Daj prijedlog Statuta, da usvojimo odmahPrenj wrote:Slusam neku noc Terzica i Lagumdziju kako raspravljaju o PDV-u i tu se dalo cuti kako su Filozofska udruzenja po novom zakonu oslobodjena PDV-a.
PDV = 0%, prihod = 100%