na slavistici nemamo,za ostale ne znam...bELMIN_666 wrote:Sutra nema nastave za prvu godinu ?
Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
- fee_lunee
#2926 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
-
ZiBastet
#2927 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
ja sam na anglistici.prva godina...neki govore da sutra ima predavanja neki kazu nema.....?? :S
i btw kako cemo znati koja smo grupa, nista nam danas ne rekose....
- necu
#2928 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
.
Last edited by necu on 19/09/2011 18:59, edited 1 time in total.
- lala*
#2929 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Ljudi, moze li mi iko reci sta treba za upis u drugu godinu? Je li izaslo sta? Ako ste vec pisali o tome ja se izvinjavam, ali nisam bila u toku. 
-
Incerum Canabea
#2930 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Imal' ko sa psihologije da zna šta mu ga dođe ovo "Odabrane teme sa primjenjene psihologije - nastavnički smjerovi"?
Falil' vama Bosanski u ovom rasporedu, il' to tako treba?
Blagodarim.
Falil' vama Bosanski u ovom rasporedu, il' to tako treba?
Blagodarim.
- Rosebud_
#2931 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Za sta, morfologiju il historiju? Posto sam vidjela na oglasnoj danas da su vas rasporedili po grupama za ta dva predmeta.ZiBastet wrote:ja sam na anglistici.prva godina...neki govore da sutra ima predavanja neki kazu nema.....?? :S
I sto ne bi bilo predavanja sutra? Mi smo i danas imali.
-
ZiBastet
#2932 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
ja koliko znam niko danas nije imao predavanja :S
a je li istina da mi mozemo birati koja smo grupa?
a je li istina da mi mozemo birati koja smo grupa?
-
bull21
#2933 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Pa kako oni raspoređuju u grupe? Zar nije da sam biraš?
-
ZiBastet
#2934 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
i ja sam to cula...to bi bilo extra....ali nezz sto bi onda stavljali spisak :/bull21 wrote:Pa kako oni raspoređuju u grupe? Zar nije da sam biraš?
- rajv0sa
#2935 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
A onaj lik na historiji nam rece ,vidimo se u srijedu u 12
Necemo imati neka predavanja..Nisam ga nikako skuzil.
-
pritchard
#2936 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Nama su rekli da imamo predavanja,ali da ćemo najvjerovatnije imat po sat svakog predmeta,a ne dva kako raspored kaže. 
- Rosebud_
#2937 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Zato sto su grupe napravljene po abecednom redu. Prva grupa je A-G, a druga H-ZiBastet wrote:i ja sam to cula...to bi bilo extra....ali nezz sto bi onda stavljali spisak :/bull21 wrote:Pa kako oni raspoređuju u grupe? Zar nije da sam biraš?
Strpite se malo, na drugoj cete moci birati grupe.
I, predavanja su danas pocela (ne vjezbe), za trecu godinu, makar. I od sutra se nastavlja, po rasporedu.
-
Ambrozija
#2938 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Grupe idu po abecednom redu, dakle pola u jednu, pola u drugu grupu (kod nas su dvije grupe na svim predmetima (Pedagogija) i obicno ide od A do M i od M do Ž - ali naravno sve zavisi koliko vas je i koliko se ljudi s kojim slovom preziva
), s tim da se moze dogovorit s asistentima ukoliko vam neki termin bas, ali bas ne odgovara, pa da se prebcite u drugu grupu. Opet ponavljam tako je na Pedagogiji...I da predavanja i kod nas idu regularno sutra i ostatak sedmice...
Sto se tice toga sta je potrebno za upis na drugu i trecu godinu to su upisni materijal i uplatnice, naravno prilozite uz index
Sto se tice toga sta je potrebno za upis na drugu i trecu godinu to su upisni materijal i uplatnice, naravno prilozite uz index
- antropolog
#2939 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
P. kako ti se svidjelo na romanistici ?pritchard wrote:Nama su rekli da imamo predavanja,ali da ćemo najvjerovatnije imat po sat svakog predmeta,a ne dva kako raspored kaže.
Meni je bibliotekarka najbolja
- Rosebud_
#2940 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
A deder mi kazi kad se moze predati to za upis? Cula sam da je teta Ljilja neku djevojku s germanistike vratila i rekla joj da je upis bio do 16.Ambrozija wrote:Grupe idu po abecednom redu, dakle pola u jednu, pola u drugu grupu (kod nas su dvije grupe na svim predmetima (Pedagogija) i obicno ide od A do M i od M do Ž - ali naravno sve zavisi koliko vas je i koliko se ljudi s kojim slovom preziva), s tim da se moze dogovorit s asistentima ukoliko vam neki termin bas, ali bas ne odgovara, pa da se prebcite u drugu grupu. Opet ponavljam tako je na Pedagogiji...I da predavanja i kod nas idu regularno sutra i ostatak sedmice...
A jednoj mojoj kolegici je ona teta na portirnici rekla da se od sutra upisujemo preko isss.ba
I kome sad da se vjeruje
-
pritchard
#2941 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Hhaha Ma extra su mi svi,a bibliotekarka posebno.antropolog wrote:P. kako ti se svidjelo na romanistici ?pritchard wrote:Nama su rekli da imamo predavanja,ali da ćemo najvjerovatnije imat po sat svakog predmeta,a ne dva kako raspored kaže.
Meni je bibliotekarka najbolja![]()
- antropolog
#2942 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
hahahah ona mi je pravo krvava bila, ove ostale manje vise, ona profesorica knj. ne asistentica, cini mi se pravo interesantna. Joj krize rasporeda, ko ce sutra u 8 :Spritchard wrote:Hhaha Ma extra su mi svi,a bibliotekarka posebno.antropolog wrote:P. kako ti se svidjelo na romanistici ?pritchard wrote:Nama su rekli da imamo predavanja,ali da ćemo najvjerovatnije imat po sat svakog predmeta,a ne dva kako raspored kaže.
Meni je bibliotekarka najbolja![]()
Koliko žena može pričati o onom nekom papiru,ništa ne pohvatah.Još kaže neću da detaljišem.
-
pritchard
#2943 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Meni je dobra ona što je poslala blok da se potpišu jednopredmetni francuski.antropolog wrote:
hahahah ona mi je pravo krvava bila, ove ostale manje vise, ona profesorica knj. ne asistentica, cini mi se pravo interesantna. Joj krize rasporeda, ko ce sutra u 8 :S
Raspored njesra.Valja ustajati nama koji ne živimo blizu faxa.
- antropolog
#2944 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Pa čekaj hoces ti ici na talijanski ili španjolski, ako si jp onda moraš na španj. a najbolja je španjolska lektorica ja sam prošle godine išao kod nje, ona je super, a ona što je dala blokić i nije baš nešto, ja sam jedan semestar išao na španj. još dok sam studirao ovaj drugi fax.pritchard wrote:Meni je dobra ona što je poslala blok da se potpišu jednopredmetni francuski.antropolog wrote:
hahahah ona mi je pravo krvava bila, ove ostale manje vise, ona profesorica knj. ne asistentica, cini mi se pravo interesantna. Joj krize rasporeda, ko ce sutra u 8 :SOnako,na prvi pogled,mislim da nam neće biti lako sa profom talijanskog.
-
pritchard
#2945 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
JP sam,španjolski mi je drugi.Zar nećemo i mi JP FRAN imati talijanski? A žena deset puta pitala imate li pitanja.antropolog wrote:Pa čekaj hoces ti ici na talijanski ili španjolski, ako si jp onda moraš na španj. a najbolja je španjolska lektorica ja sam prošle godine išao kod nje, ona je super, a ona što je dala blokić i nije baš nešto, ja sam jedan semestar išao na španj. još dok sam studirao ovaj drugi fax.pritchard wrote:Meni je dobra ona što je poslala blok da se potpišu jednopredmetni francuski.antropolog wrote:
hahahah ona mi je pravo krvava bila, ove ostale manje vise, ona profesorica knj. ne asistentica, cini mi se pravo interesantna. Joj krize rasporeda, ko ce sutra u 8 :SOnako,na prvi pogled,mislim da nam neće biti lako sa profom talijanskog.
E,je l' mi moramo predmete upisivat u index?
- antropolog
#2946 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Nećemo mi dp franc + neka druga studijska grupa i jp imati talijanski
Pitaj ako ti nešto nije jasno, ja sam dosta upoznat
Mi upisujemo predmete u index, ali nemoj odmah tek sredinom semestra
Pitaj ako ti nešto nije jasno, ja sam dosta upoznat
-
ZiBastet
#2947 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
jel fkt istina da nema vjezbi samo predavanja?
-
Ambrozija
#2948 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Rosebud_ wrote:A deder mi kazi kad se moze predati to za upis? Cula sam da je teta Ljilja neku djevojku s germanistike vratila i rekla joj da je upis bio do 16.Ambrozija wrote:Grupe idu po abecednom redu, dakle pola u jednu, pola u drugu grupu (kod nas su dvije grupe na svim predmetima (Pedagogija) i obicno ide od A do M i od M do Ž - ali naravno sve zavisi koliko vas je i koliko se ljudi s kojim slovom preziva), s tim da se moze dogovorit s asistentima ukoliko vam neki termin bas, ali bas ne odgovara, pa da se prebcite u drugu grupu. Opet ponavljam tako je na Pedagogiji...I da predavanja i kod nas idu regularno sutra i ostatak sedmice...
Sto se tice toga sta je potrebno za upis na drugu i trecu godinu to su upisni materijal i uplatnice, naravno prilozite uz index![]()
A jednoj mojoj kolegici je ona teta na portirnici rekla da se od sutra upisujemo preko isss.ba![]()
![]()
![]()
I kome sad da se vjeruje
Vjeruj da ne znam...Moje kolege se znaju upisivati i u novembru i nikad se ne pravi problem...Doduse mi nismo kod Ljilje,vec kod Rusmine
A to za upisivanje cu se jos raspitat pa ti javim, do sada je bio potreban upisni materijal koji dobijes na portirnici (informacijama) fakulteta i uplatnice iz banke....
-
pritchard
#2949 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
To.Pade mi kamen sa srca.antropolog wrote:Nećemo mi dp franc + neka druga studijska grupa i jp imati talijanski![]()
Pitaj ako ti nešto nije jasno, ja sam dosta upoznat![]()
Ostalo sam skont'o (većinom),hvala.
- Rosebud_
#2950 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
I ja sam kod Rusmine, na anglistici sam. A vec sam spremila te papire za upis, pa sam kontala sutra to predati i da ne mislim vise o upisu. Onda, javim ja tebiAmbrozija wrote:Rosebud_ wrote:A deder mi kazi kad se moze predati to za upis? Cula sam da je teta Ljilja neku djevojku s germanistike vratila i rekla joj da je upis bio do 16.Ambrozija wrote:Grupe idu po abecednom redu, dakle pola u jednu, pola u drugu grupu (kod nas su dvije grupe na svim predmetima (Pedagogija) i obicno ide od A do M i od M do Ž - ali naravno sve zavisi koliko vas je i koliko se ljudi s kojim slovom preziva), s tim da se moze dogovorit s asistentima ukoliko vam neki termin bas, ali bas ne odgovara, pa da se prebcite u drugu grupu. Opet ponavljam tako je na Pedagogiji...I da predavanja i kod nas idu regularno sutra i ostatak sedmice...
Sto se tice toga sta je potrebno za upis na drugu i trecu godinu to su upisni materijal i uplatnice, naravno prilozite uz index![]()
A jednoj mojoj kolegici je ona teta na portirnici rekla da se od sutra upisujemo preko isss.ba![]()
![]()
![]()
I kome sad da se vjeruje
Vjeruj da ne znam...Moje kolege se znaju upisivati i u novembru i nikad se ne pravi problem...Doduse mi nismo kod Ljilje,vec kod RusmineJa se upisem ranije (ali jos nisam, ganjam upis ocjena) zbog toga sto mi treba potvrda o redovnom skolovanju....
A to za upisivanje cu se jos raspitat pa ti javim, do sada je bio potreban upisni materijal koji dobijes na portirnici (informacijama) fakulteta i uplatnice iz banke....