E ovdje je u pitanju konkurs za posao, i traze potvrdu o studiranju i prosjek ocjena. Posto to sve ne mogu dobit prije 25., htjela sam kopirati sve ocjene, prvu stranu indeksa, a i one stranice sa potpisima, da vide da su ovjereni semestri. Medjutim, danas sam cula kao da oni po zakonu ne smiju prihvatati takve dokumente, nego da striktno mora biti to sto traze - potvrde i prosjek. Jedino da vidim bih li to mogla naknadno donijeti...Incerum Canabea wrote:Rosebud_ wrote:Kad ce vise taj 24.... Trebam se prijaviti na jedan konkurs i imam samo 7 dana za to, a ne mogu dobit potvrde s fakulteta prije 24.
Za one koji znaju, da li bi se u ovom mom slucaju mogla predat ovjerena kopija indeksa? I ocjene i potpisi ovamo. Izvinite za OT.
Ne znam za konkretni slučaj, ali inače može tako - ovjerena kopija prve strane indeksa i list sa ocjenama (za npr. konkurs za posao, gdje traže uvid u određene ocjene).
A sto ljudi, sto čudi...
Ma nista od toga, oglas vazi jos koji dan. E stvarno je ovo prevelik hendikep za studente. Zar ne mogu nimalo olaksati dobijanje ovih potvrda?