Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
-
Ambrozija
#1251 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Bravo DanteX, koliko god cudno zvucalo mnogo je lakse nego vam se u ovom trenutku cini! I znam da nije nikakva utjeha ali i ukoliko ne prodjete, ne daj Boze, postoji i drugi rok...Samo opusteno, sve ce biti uredu...veliki pozdrav svima i puno, puno, puno srece sutra...Javljajte odmah sutra kako je bilo!
-
mRva_4
#1252 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Ambrozija wrote:Bravo DanteX, koliko god cudno zvucalo mnogo je lakse nego vam se u ovom trenutku cini! I znam da nije nikakva utjeha ali i ukoliko ne prodjete, ne daj Boze, postoji i drugi rok...Samo opusteno, sve ce biti uredu...veliki pozdrav svima i puno, puno, puno srece sutra...Javljajte odmah sutra kako je bilo!
Hoćemoooo
Ali samouvjereno idem na prijemni
- insolite
#1253 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Ljudi moji, blago se vama xd Ja se iskreno niiista spremila nisam, a sve se bojim da necu ni veceras nista (A) Citam ovdje neko cita knjige o esejima, neko isao na pripreme, neko se kod kuce dobro pripremio.. Blago se vama, sad me je tek prpa pored vas xd Izgleda da je meni taj prolaz sve dalji i dalji eeeee 
-
hyunsoung
#1254 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
hahaha (Y)mRva_4 wrote:almina_mima_kunic wrote:Jaaa cu sebi da kupim oonu jednu veeeeeeliku milkuuuu sutra, i zastekat je negdje...pa cim se probudim u subotu, samo cu da jedem .... lijek protiv nervoze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljudi jos samo jedan dan ...aaaaaaaaaa
) haha joj kraljica si
haha ja nemam pojma šta ću
haha čokolada meni ne pomaže
hahah
Voljela bih vas upoznati)
Evo vam malih tipsica.
Ujutru je bolje da se prije probudite da bi mogli doruckovati... naravno ona lagana jela sa proteinima, najpozeljnije jaja, bolje caj nego kafa, i takodjer puno vode. Legnite ranije da bi zaspali ranije
Zelim svima puno srece i nadam se da vam nece trebati.
Dantex hvala ti sto nas tijesis, i ti insolite ^^
JA JEDVA CEKAM, VI?
-
almina_mima_kunic
#1255 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
eej mrvice znas li ti ista, hoce li nas dijeliti na grupe??? Ii gdje cemo raditi prijemne??? koje sobe , il amfiteatar?? joj ja sam ukupno dva puta bila na faxu..ne znam dje je sta ??

-
mRva_4
#1256 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Ja znam otprilike gdje je šta.. samo ne znam gdje će nas podijeliti.. niti da li ćemo biti u grupicama.. ako nas bude mnogo mislim da će podijeliti ipak ne možemo svi u amfiteatar.. ne znamalmina_mima_kunic wrote:eej mrvice znas li ti ista, hoce li nas dijeliti na grupe??? Ii gdje cemo raditi prijemne??? koje sobe , il amfiteatar?? joj ja sam ukupno dva puta bila na faxu..ne znam dje je sta ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vjerujem da ćenas podijeliti...
-
Klodovik
#1257 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Psihologija, Germanistika i Anglistika su stavile rasporede polaganja prijemnog po učionicama. Anglistika i Germanistika imaju poimenične spiskove - table su pored ulaznih vrata u zgradu.mRva_4 wrote:
Ja znam otprilike gdje je šta.. samo ne znam gdje će nas podijeliti.. niti da li ćemo biti u grupicama.. ako nas bude mnogo mislim da će podijeliti ipak ne možemo svi u amfiteatar.. ne znamalmina_mima_kunic wrote:eej mrvice znas li ti ista, hoce li nas dijeliti na grupe??? Ii gdje cemo raditi prijemne??? koje sobe , il amfiteatar?? joj ja sam ukupno dva puta bila na faxu..ne znam dje je sta ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vjerujem da ćenas podijeliti...to mi nekako najlogičnije
Kat za germanistiku koliko ja znam je negdje među zadnjima.. 3-4
-
mRva_4
#1258 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
1 kat---> sala 82
3 kat---> 177
4 kat---> 255
Sretno vam... a ja neću moći zaspati do ujutru :/
-
zikshe
#1259 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
sretno svima na prijemnom ujutro, a da li znate kada ce u toku dana biti objavljeni rezultati, mislim u ponedeljak, jer radim pa da znam da ne dodjem u pogresno vrijeme?
-
Sizzla
#1260 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Nadam se da cete prespavati

-
Woman
#1261 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
iskreno, jel' koga onaj pravopis zezao? definitivno sam podcijenila tu problematiku, zato sad gubim zivce razmisljajuci o testu i rezultatima...eto tako. hoce li biti kakvih "neformalnih" rezultata prije ponedjeljka? ili ipak moramo biti strpljivi
- minjonja
#1262 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
javite rezultate 
-
mRva_4
#1263 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Njemacki sam dosta dobro uradila.. s tim da niej bilo onako smijesno kao sto kazu da je bilo prosle godine lagano i tako... imala sam tu i tamo posla ...
Onaj pravopis iz hrvatskog/bosanskog/srpskog iskrenoooo.. nigdje veze.. pitam se da li cu uopce proci taj dio ispita.. bilo je rijeci koje sam po prvi put procitala xD haha ajd nadat cemo se najboljem!

Onaj pravopis iz hrvatskog/bosanskog/srpskog iskrenoooo.. nigdje veze.. pitam se da li cu uopce proci taj dio ispita.. bilo je rijeci koje sam po prvi put procitala xD haha ajd nadat cemo se najboljem!
-
1939
#1264 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Woman wrote:iskreno, jel' koga onaj pravopis zezao? definitivno sam podcijenila tu problematiku, zato sad gubim zivce razmisljajuci o testu i rezultatima...eto tako. hoce li biti kakvih "neformalnih" rezultata prije ponedjeljka? ili ipak moramo biti strpljivi
jbt pravopis je bio nidje veze ...neke rijeci nikad nisam cuooo..vecina podvlacenja je bila od oka ...sta ako okinemo na pravopisu a prodjemo na ostalom jel se bodovi zbrajaju ...il ....
-
almina_mima_kunic
#1265 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Iskreno bosanski mi je bio prelagan, a sto se njemackog tice .... bilo je posla, al nije bilo pre tesko
..... Hahhah najzanimljiviji dio cijelog ispita : Neki ljudi fakat postavljaju presmijesna, ehm... preglupa pitanja ....Covjece pise fino, na bosanski (podvuci tacan odgovor) a lik pita " jel ovo trebamo da podvucemo tacan odgovor"
sad samo cekam ponedjeljaaaaaaaaaaaaaaaaak ..... i joj zaboravila sam jutros chokoladu kupit',kkoji sam kloc
eeej Mrviceu kojoj si grupi bila ????

sad samo cekam ponedjeljaaaaaaaaaaaaaaaaak ..... i joj zaboravila sam jutros chokoladu kupit',kkoji sam kloc
eeej Mrviceu kojoj si grupi bila ????
- DanteX
#1266 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Bio sam i ja na prijemnom, ali nisam ga radio, već došao da budem mentalna potpora raji. Svašta sam čuo 
- tinchy
#1267 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Mah onaj bosanski je bio ok, samo par rijeci sam prvi put procitala kao jos neki od vas..
A sto se engleskog tice, e premalo je vremena i za ona pitanja i za tekst, koji u sustini nije tezak ali opet za 45 minuta i provjeriti sve i uraditi je poprilicno malo, al' haj'
A sto se engleskog tice, e premalo je vremena i za ona pitanja i za tekst, koji u sustini nije tezak ali opet za 45 minuta i provjeriti sve i uraditi je poprilicno malo, al' haj'
- alica.k
#1268 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
45 minuta sasvim dovoljno za to. il znas il ne znas. sta imas provjeravat?tinchy wrote:Mah onaj bosanski je bio ok, samo par rijeci sam prvi put procitala kao jos neki od vas..![]()
-
mRva_4
#1269 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Almina ti si pravo samouvjerenaalmina_mima_kunic wrote:Iskreno bosanski mi je bio prelagan, a sto se njemackog tice .... bilo je posla, al nije bilo pre tesko![]()
..... Hahhah najzanimljiviji dio cijelog ispita : Neki ljudi fakat postavljaju presmijesna, ehm... preglupa pitanja ....Covjece pise fino, na bosanski (podvuci tacan odgovor) a lik pita " jel ovo trebamo da podvucemo tacan odgovor"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sad samo cekam ponedjeljaaaaaaaaaaaaaaaaak ..... i joj zaboravila sam jutros chokoladu kupit',kkoji sam kloc![]()
![]()
eeej Mrviceu kojoj si grupi bila ????![]()
![]()
A bila sam u trećoj grupi, tj. na četvrtom katu
-
Knuffica
#1270 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
znači : džerdžekmičić ili đerđekmićić xD hahahhahaahha
Sta ste vi stavili ?

Sta ste vi stavili ?
- nellington
#1271 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Nijedno, đerđekmičićKnuffica wrote:znači : džerdžekmičić ili đerđekmićić xD hahahhahaahha![]()
Sta ste vi stavili ?![]()
![]()
-
IHAVEDREAM
#1272 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Citam, i cudom se cudim........
Kako ova djeca stekose ovoliko samouvjerenosti.......
Birvaktile.,...., i nosioci zlatnih " PRICA" su imali tremu!
- nellington
#1273 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Ja bez nervoze ne idem ni na jedan ispitIHAVEDREAM wrote:Citam, i cudom se cudim........![]()
Kako ova djeca stekose ovoliko samouvjerenosti.......
![]()
-
IHAVEDREAM
#1274 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Samo pod jednim uslovom ,taj osjecaj je zanemarljiv....
Kada si 100% siguran da prolazis...
A kolika je 100% teoretska mogucnost da odgovoris sve isprvno....
Molim sve da mi oproste za moj sarkazam!
- nellington
#1275 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Zna se ko je siguran da polažeIHAVEDREAM wrote:Sasvim opravdano.....
![]()
Samo pod jednim uslovom ,taj osjecaj je zanemarljiv....![]()
Kada si 100% siguran da prolazis...
A kolika je 100% teoretska mogucnost da odgovoris sve isprvno....![]()
![]()
Molim sve da mi oproste za moj sarkazam!