FILOZOFSKI FAKULTET TUZLA - PSIHOLOGIJA - PEDAGOGIJA

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
ChosenOne

#1 FILOZOFSKI FAKULTET TUZLA - PSIHOLOGIJA - PEDAGOGIJA

Post by ChosenOne »

Pozdrav svima, da li netko ovdje planira ove godine upisati FF u TZ odsjek PSIH-PEDAGOG?? Zanimaju me informacije o prijemnom, imam literaturu za prijemni i ucim po njoj, te me zanima ostatak slobodnih mjesta na 2. roku, buduci da sam iz inozemstva pa necu stic na 1. rok, htjela bih na 2.. ali govore da se vec sve popuni na 1. roku na bas tom odsjeku.. da li netko zna vise informacija... sve je dobrodoslo. hvala puno :)
ChosenOne

#2 Re: FILOZOFSKI FAKULTET TUZLA - PSIHOLOGIJA - PEDAGOGIJA

Post by ChosenOne »

Zar je moguce da samo na moju temu nitko nista ne zna... :S
Individualism18

#3 Re: FILOZOFSKI FAKULTET TUZLA - PSIHOLOGIJA - PEDAGOGIJA

Post by Individualism18 »

Da pitaš za Sarajevo znala bih ti odgovoriti, ali za Tuzlu stvarno ne znam. Kod nas na FF bude najveća navala na odsjek za psihologiju i to se redovno popuni na prvom roku...
bwin

#4 Re: FILOZOFSKI FAKULTET TUZLA - PSIHOLOGIJA - PEDAGOGIJA

Post by bwin »

Ja danas bio na tom faksu, prosle godine je bilo sve popunjeno vec u prvom roku tako da tu opciju iskljuci definitivno, navala je ogromna. Inace ona teta mi je rekla da ce mozda uvesti i vanredno za psihologiju, jos se nista ne zna. Prati njihov sajt
ChosenOne

#5 Re: FILOZOFSKI FAKULTET TUZLA - PSIHOLOGIJA - PEDAGOGIJA

Post by ChosenOne »

Hvala vam opet... tako su i meni rekli da se na 1. popuni sve... :/
dedovic.almir

#6 Re: FILOZOFSKI FAKULTET TUZLA - PSIHOLOGIJA - PEDAGOGIJA

Post by dedovic.almir »

Prije upisa u bilo koji fakultet, prvo ispitajte kako taj kadar funkcionise na trzistu rada - odete u Zavod i gledate one kadrove koji se traze, a ne onih koji ima jako mnogo.

Jedno je ljubav prema fakultetu, a drugo i mnogo vaznije - kako ce se zivjeti nakon zavrsenog fakulteta, slijedecih 40-50 godina radnog staza'
Post Reply