Filozofski fakultet Mostar - politologija
-
Mary Poppins 66
#1 Filozofski fakultet Mostar - politologija
Bok svima! Voljela bih upisati ovaj fakultet. Nisam uspjela pronaći nikakve informacije o prijemnom ispitu pa ako netko slučajno nešto zna, svaka informacija je dobrodošla (ako postoje kakvi primjeri ispita, gdje da ih nabavim, koliko bude pitanja, prag...). Također me zanima i općenito o fakultetu, o mogućnostima razmjene studenata.. Inače sam iz Hrvatske. Hvala unaprijed 
- Klavikula
#2 Re: Filozofski fakultet Mostar - politologija
mislim da ti politologija nije na filozofskom, vec na politickim, bar je tako na FPN u Sarajevu
-
Mary Poppins 66
#3 Re: Filozofski fakultet Mostar - politologija
Je, je. Pogledaj pod studijskim grupama na njihovoj stranici
A ti studiraš u Sarajevu politologiju? Jer se zapravo dvoumim bih li u Sarajevo ili u Mostar. Ovdje, čini mi se, dosta pljuju po sarajevskom fakultetu. Ono što me interesira je međunarodna razmjena. Mislim da bi mi to koristilo ako se kasnije opredijelim za međunarodne odnose, iako nije presudan faktor. Pa ako imaš kakvu informaciju, o tome ili čemu drugome, dobrodošla je 
- Klavikula
#4 Re: Filozofski fakultet Mostar - politologija
nazalost tu ti malo mogu pomoci, jer i ja tek treba da upisem FPN, al vjerovatno ce se vec neko na forumu naci ko ima te informacije..pozz
-
689908
#5 Re: Filozofski fakultet Mostar - politologija
dodji u sarajevo pusti te price o Fpn-u
, o razmjeni ti ne mogu nista reci jer ne znam kako to ide ali mislim da se moras dokazati kao student , a odsjek medunarodni odnosi postoji na masteru koji namjeravam ove godine upisati