eto, nesto za zamisliti se

Zasto koristiti kopiju, zasto ne prakticirati yogu pet puta dnevno, and cut out a middle man?zijancer wrote:O? Dobro, onome ko zna da klanja nece smetati. Hocu reci da su pokreti koji se koriste u namazu slicni blagoj verziji joga asana. Kako kod odredenih asana dolazi do inverzije organa ( kontra-gravitacija) narocito stoj na glavi i sl., i to prilicno agresivne inverzije za nas sjedilacki nacin zivota., .cesce poznat pod nazivom nazivom ušćapljenost, mozda ove asane iz namaza nisu losa ideja
pet puta dnevno
po par rekata/salutation-a
narocito za nekoga ko mora poceti sa blagim vjezbama
sigurno ce se poboljsati gipkost kao i cirkulacija
ako je rijec o ateisti, moze fino odvrnuti floyd ili zen sounds

Ja se kladim da ti ne možeš izviesti niti ijednu od ponuđenih.
Zbuni me, aha, slika je tu radi joga poze povezane sa određenim organima.. inače pozadina cijele priče je jedno ćakulanje o cirkulaciji (nekoliko poznanika je u to doba bilo na raznim operacijama gdje su usput otkriveni nekakvi polipi na crijevima
Javi novosti kad istražiš to. Nisam znao da se bakces sa timezijancer wrote: ↑12/08/2020 14:57Zbuni me, aha, slika je tu radi joga poze povezane sa određenim organima.. inače pozadina cijele priče je jedno ćakulanje o cirkulaciji (nekoliko poznanika je u to doba bilo na raznim operacijama gdje su usput otkriveni nekakvi polipi na crijevima), pa je to dovelo, ne pitaj kako, do analize uticaja 'sjedećeg načina života-graviTTacije' na unutrašnje organe i načina na koji bi se oni povremeno, manje-više bezbolno, mogli okrenuti naglavačke (organi, I mean).
Sada istražujem cirkulaciju limfnog sistema (ovo je često bolna tačka raji koja su imala karcinome ali i ostalima), i ispada da je dobar pokretač te cirkulacije - skakanje na trampolini. Samo kada bi postojala dvorana sa trampolinama za odrasle.