kad se vozim autom vidim bilborde CSI ...dokle vise
boji su i crtici popaja od ovih sranja
Moderator: anex
Jes, kada se sjetim RatArt, puštali najnovije filmove, nisu još ni u Holivudu prikazani a oni ih vrtili na TV. I CPHA je radila isto. Doduše, to je bilo prije skoro 20 godina.cyprus wrote:Jel do mene i mog subjektivnog doživljaja, ili je TV program (ne samo filmski) bio neusporedivo bolji prije 10-15 godina![]()
Danas, stvarno, ali zaista se nema šta gledat
starii wrote:ja ne znam sta je ovo al na koju god tv okrenem il je film steven seagala il jackie chana il onaj izlizani CSI..
kad se vozim autom vidim bilborde CSI ...dokle vise![]()
boji su i crtici popaja od ovih sranja
Ne moraju nove filmove... ima i onih starih 20-30 godina pa su dobri... Ma katastrofa u svakom segmentu programa - od crtanog, preko filmskog do informativnogchuchumbamayumbe wrote:Jes, kada se sjetim RatArt, puštali najnovije filmove, nisu još ni u Holivudu prikazani a oni ih vrtili na TV. I CPHA je radila isto. Doduše, to je bilo prije skoro 20 godina.cyprus wrote:Jel do mene i mog subjektivnog doživljaja, ili je TV program (ne samo filmski) bio neusporedivo bolji prije 10-15 godina![]()
Danas, stvarno, ali zaista se nema šta gledat
![]()
Kriza buraz, nema se para za novije naslove, a nema više piraterije, RAK sve vidi.![]()
Zato ima filmova na hrvatskom RTL-u, HRT1&2.
+1iPod wrote:ehhh zali Boze para koje se izdvajaju za pretplatu
Nema na cemu, fakat je genijalna! Sreca pa imam Pink Bh na Total TVkakavdanakneiskustvu wrote:iPod wrote:Evo počinje od 20.og februara Đekna na Pink BH
najbolja ex yu serija,hvala na infu