zaboravljao x puta pa sam ga gledao i opet i opet
možda 5 puta
sve nabrojano sam gledao gore
roki je odlican mogao bi ga gledati svaki dan
izraz prevodioca BUŠNA mi je ostao u sjećanju kada želi vrijedjati curu koja je imala odnose prije braka
Moderator: _BataZiv_0809
nisam ja to tako zaključio
Sopranose nisam ni ja gledao, i slažem da je to ta neka ideja teme, međutim, kada vidiš da neko nije gledao Dobar, loš i zao, onda shvatiš da taj ne gleda filmoveTruba wrote: ↑04/08/2026 10:02nisam ja to tako zaključio
više ono što je bio neki bitan film u nekom trenutku kojeg smo mogli pogledati ali nismo
nisam ni ja sopranose gledao
ne volim filmove o krimosima više
gledao sam Heat ali se ničeg ne sjećam 8/10 imdb kaže al ga ne bih nikad reprizirao
Con air nisam gledao
Gledam ja filmove, bujrum uđi na temu horor filmova pa pogledaj.Facility wrote: ↑04/08/2026 11:02Sopranose nisam ni ja gledao, i slažem da je to ta neka ideja teme, međutim, kada vidiš da neko nije gledao Dobar, loš i zao, onda shvatiš da taj ne gleda filmoveTruba wrote: ↑04/08/2026 10:02nisam ja to tako zaključio
više ono što je bio neki bitan film u nekom trenutku kojeg smo mogli pogledati ali nismo
gledao sam Heat ali se ničeg ne sjećam 8/10 imdb kaže al ga ne bih nikad reprizirao
Con air nisam gledao![]()
Dobar, loš i zao nije western ili najmanje je westernhopi wrote: ↑04/08/2026 15:36Gledam ja filmove, bujrum uđi na temu horor filmova pa pogledaj.Facility wrote: ↑04/08/2026 11:02Sopranose nisam ni ja gledao, i slažem da je to ta neka ideja teme, međutim, kada vidiš da neko nije gledao Dobar, loš i zao, onda shvatiš da taj ne gleda filmoveTruba wrote: ↑04/08/2026 10:02
nisam ja to tako zaključio
Con air nisam gledao![]()
Nadalje, temu sam zamislio kao razgovor o filmovima koje nismo pogledali ali su poznati, čuli smo za njih, popularni su itd kao npr baš dobar, loš žao. Čuo za njega ali pogledao nisam, westerni me ne privlače.
Također, može se tema prošiti na serije ukoliko forumsko pučanstvo želi i o njima diskutirati.
Na heat sam tako zaspao negdje na 2/3 filma ali sam dočekao kraj.
Con air Gledao, ma dobar film nema šta.