Filmovi koje gledate opet i opet i opet
Moderator: _BataZiv_0809
-
Leonid Breznjev
Once Upon a Time in America

The Piano

The Piano

-
rikardoreis
Bal Vampira od Polanskog. Sinoc bio na tv i opet gled'o.
i onu njegovu Rozmarinu Bebu rado bi ponovio...
i onu njegovu Rozmarinu Bebu rado bi ponovio...
-
rikardoreis
pravicu se da ovo nisam vidioInfraRedRidinghood wrote:rikardoreis wrote:Bal Vampira od Polanskog. Sinoc bio na tv i opet gled'o.
i onu njegovu Rozmarinu Bebu rado bi ponovio...![]()
![]()
![]()
- danas
oprosteno ti je za one hipppie kikseverikardoreis wrote:pravicu se da ovo nisam vidioInfraRedRidinghood wrote:rikardoreis wrote:Bal Vampira od Polanskog. Sinoc bio na tv i opet gled'o.
i onu njegovu Rozmarinu Bebu rado bi ponovio...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
rikardoreis
zato i kazem
ali i dalje stojim iza one jedne hamasove postrojbe
ali i dalje stojim iza one jedne hamasove postrojbe
-
rikardoreis
da smo svi isti samo bi se jedno od nas slikalo za licnu kartu 
-
guardian
Help me, Jebus 
Puno sam filmova vidio dvaput ali samo nekolicinu 4-5 puta (ili vise): Blade Runner (ubjedljivo najvise
); 7 Samuraja; Rashomon; Dobar, Los, Zao; Taxi Driver; Monty Phyton [...]; Malteski Soko... A ako nastavim istim tempom
tu ce u dogledno vrijeme biti 28 Days Later; Amelie; Sin City; V is for Vendetta; Ghost Dog...
A filmovi koje vidjeh makar dvaput a koje (me's'cini) niko ne spomenu ranije: Delicatessen; The Triplets of Belleville; Serenity; Bubba Ho-Tep; El Espinazo del diablo / The Devil's Backbone; Meet The Feebles.
Puno sam filmova vidio dvaput ali samo nekolicinu 4-5 puta (ili vise): Blade Runner (ubjedljivo najvise
A filmovi koje vidjeh makar dvaput a koje (me's'cini) niko ne spomenu ranije: Delicatessen; The Triplets of Belleville; Serenity; Bubba Ho-Tep; El Espinazo del diablo / The Devil's Backbone; Meet The Feebles.
-
rikardoreis
hocu, cim izbacim iz lektire kafku, goethea pa i gombrowitzaInfraRedRidinghood wrote:Ja mu ne mogu oprostiti dok ne izmoli krunicudanas wrote:oprosteno ti je za one hipppie kikseverikardoreis wrote: pravicu se da ovo nisam vidio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisi dobar katolik, ako nisi poljak
-
rikardoreis
tobejarabi tobestakrla, prekrstise me uskoci senjski
- BihYankee
Aha , Denise Ridhards jeli? Ima jena lici na nju Seven of Nine atributi su tu negdje ... a filmovi pa Blues Brothers, a ko voli vestern nek potraži Velika igra za malu damu- nije bas da se gleda vise puta ali ne bi trebalo napraviti gresku da se ne pogleda uopste.MRAVOJED wrote:dinash wrote:evo bas sam nekidan ponovo gledao bowling for columbine ...
a prije toga existenz, starship troopers (to je cista genijalnost!), ...
- BihYankee
Neku noc sam po ko zna koji put gledao Ljubavnik Lady Chetterly( bilo na RTRS) . Silvija je stvarno unikatna..Molim onoga ko ima kopiju da mi se javi a za uzvrat nudim bogati fond moje ex videoteke Vankee sa Grbavice( pogresno mi u opcini dok je jos bila opština umjesto Y upisali V pa sam morao tako registrovati ili sve ipočetka)
A preporučio bih film OSKAR JE KRIV ZA SVE , Silvester Stallone u SOPRANOS stilu.. (normalno da će to biti pod komedija). Mada ga kritika smatra losim ja ga toplo preporučujem.
Kad smo kod Sopranosa- nudim Komplet svih 7 sezona Star Trek Next Generation na DVD za 6 Sezona Sopranosa naravno da se podjoni. More i da timpla loma nekome da mi to uradi... Kao opcija nudim sve epizode Monty Pytona na original DVD ovima... (offer no man can refuse)
A preporučio bih film OSKAR JE KRIV ZA SVE , Silvester Stallone u SOPRANOS stilu.. (normalno da će to biti pod komedija). Mada ga kritika smatra losim ja ga toplo preporučujem.
Kad smo kod Sopranosa- nudim Komplet svih 7 sezona Star Trek Next Generation na DVD za 6 Sezona Sopranosa naravno da se podjoni. More i da timpla loma nekome da mi to uradi... Kao opcija nudim sve epizode Monty Pytona na original DVD ovima... (offer no man can refuse)
- van Basten
I meni je ovaj film jako ugodna komedijica, inače ne uzimam za ozbiljno Stallonea ali ne uzmima za ozbiljno ni kritičare... vrijedi pogledati svakakoBihYankee wrote:Neku noc sam po ko zna koji put gledao Ljubavnik Lady Chetterly( bilo na RTRS) . Silvija je stvarno unikatna..Molim onoga ko ima kopiju da mi se javi a za uzvrat nudim bogati fond moje ex videoteke Vankee sa Grbavice( pogresno mi u opcini dok je jos bila opština umjesto Y upisali V pa sam morao tako registrovati ili sve ipočetka)
- Bosanac_21

Ovo malo duse
"Babo nemoj ubiti Pujde"