Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mag svaka cast za izbor
dodala bih jos:
the doors
maratoncci trce pocasni krug
kum (obavezno x puta svaki deo mada je II naj)
i vecinom ono nabrojano pa de se ne ponavlja....
hm
ja ne gledam ponovo iste filmove...mozda sam par pregledala ponovo..
ponekad se razocaram kad ponovo pogledam neki film ....mozda sto sam ga gledala u nekom drugom periodu svog zivota..pa sad posmatram sve na drugi nacin...
BECHO kad je na ovoj slici vidim i ja bi je pojebo....jesmo li na bez cenzure
1.Brazil
2.Thing
3.Monthy Pyton (Life of Brian,Smisao zivota po Monthy Pyton-u)
4.Contact
5.Buterfly
6.Paris Texas
7.Let iznad kukavicijeg gnijezda
8.Enemy of the Gates
9.Zeljezni kriz
10.Kosa
11.Kum
12.Alien 1,2
13.Odiseja u svemiru
14.Maratonci trce pocasni krug
15.Ko to tamo peva
16.
17.
18.
evo bas sam nekidan ponovo gledao bowling for columbine ...
a prije toga existenz, starship troopers (to je cista genijalnost!), quest for the holy grail (meni najbolji MP film) ... ukus tresnje ... trainspoting na TVu ... ima tih filmova dosta ...
dinash wrote:evo bas sam nekidan ponovo gledao bowling for columbine ...
a prije toga existenz, starship troopers (to je cista genijalnost!), quest for the holy grail (meni najbolji MP film) ... ukus tresnje ... trainspoting na TVu ... ima tih filmova dosta ...
tu se slazem s tobom. pitanja su mu prilicno plitka. ali taj je film dobar ne zbog Moora vec zbog dialoga i intervjua (i pitanja koja se posredno javljaju/postavljaju tokog filma). odlican je bio Marlyn Manson (cak sam ga poceo shvatati i stovati, mada i dalje ne kupujem njegovu muziku) ili onaj koautor South Parka ... kako mu je ime ... i jos par dialoga je ono sto taj film cini dobrim.