Ove bih izdvojio, ima li još nekih? Kakvi su vama bili?

Moderator: _BataZiv_0809

Jericho ima 2 sezone (29epizoda) i odlicna je serijaHavarija! wrote:Bila je i ona serija Jericho, pilot epizoda odlicna bila, ja se odusevio. Poslije je usrali i otkazali snimanje...
ako ti ne valjaju ta prva dva filma od ta tri koja si pomenuo onda ja stvarno ne znam šta je tebi dobro? ajd preporuči ti neki na ovu tematiku?shin wrote:Meni pozli kada vidim apokalipsa filmove, Deep Impact, Armaggedon, 2012, the Day after tomorrow, boze sacuvaj. Dok je post apokalipticna varijanta mnogo bolja, mada pokretacu teme mogu samo reci ZASTO?
Sta Im legend radi na ovoj listi, Book of Eli isto, War of the worlds... sve uzas do uzasa.
28 dana je najjaci zombie film sto sam ja ikad gledao, ni nastavak nije los mada je Danny Boyle mnogo bolji posao uradio. Mad Max je kult, nema tu puno price.
pa kako isto ako se spriječi razmnožavanje Godzile ili napada vanzemaljaca... ili eksplozije atomske bombeZl@tko wrote:to je to, u biti, manje više, radnja ide prema apokalipsi
šta sad treba zasebnu temu otvorit sa naslovom PREDapokaliptični filmovi
Set in a post-apocalyptic world where all beings on the planet with Y chromosome died, Y follows Yorick, the only surviving male human on the planet and his journey in search of answers. Based on the acclaimed comic series '' Y: The Last Man ''.