The Dark Knight Rises

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
darius_maximus

#76 Re: The Dark Knight Rises

Post by darius_maximus »

zecko_kupuz wrote:Ja bih ovu trilogiju mogao posmatrati kao zakletvu :D - Batman mi je uvijek bio najdraži superjunak, Balea intenzivno gotivim već skoro deceniju (od filma Reign of fire, koji eto ispade jedan od najgorih filmova što je snimio), Nolan je temeljit režiser koji zna šta radi... ali, tu mi jednostavno nešto ne sjeda do kraja, koliko god se je potrudio. :-) Željno sam iščekivao svaki film, ali poslije uvijek ostanem nekako :-? .

Iritira me Zimmerova tam tam tara-rara muzika (pogotovo u TDK-u), imao je on vala puuuno boljih ostvarenja od ovih (Thin red line, Last samurai, Black hawk down, Hannibal, Inception, pa i M:I2). Bespotrebno zadaje ubrzan tempo i kada za tim nema potrebe. Nerviraju me i blesavi epizodni likovi s otrcanim, iako kratkim dijalozima. Jednostavno se ne slažu s talentima poput Balea, Ledgera, Cainea i sličnih.
Svidjeli su mi se i teaser i trailer za ovaj film, ali u prologu (hvala kolegi iznad što ga je postavio) mi se CIA-in agent sa svojim kreveljenjem uvalio u želudac k'o ćevap pred spavanje. :roll: Radije bih kroz cijeli film odslušao Baneov šištavi glas nego gledao ovako debilne sporedne likove.

Očekujem napet i cjelovit film, bez obzira na sve, znam da će svejedno biti puno kvalitetniji i siroviji od ostalih stripom inspirisanih holivudskih šminkeraja. 8-)
Hmmmmm, iskreno, meni je muzika super ukomponovana, bas dize adrenalin kada treba... I dan danas kad god hocu da se razbudim slusam Introduce a Little Anarchy... :D
A epizodni likovi moraju popuniti svijet u kojem se velikani krecu... :D Bilo bi previse kada bi uz Balea, Caina, Oldmana, Freemana, Hardya, Hathaway, Cottilard, Gordon-Levitta, pa i Ledgera, Watanaba, Neesona, Murphya, bilo jos oskarovaca i glumackih velikana, jednostavno su pretrpani, nece FBI agenta jos glumiti, recimo, Clint Eastwood (iako bi to bila teska sminka, priznajem)... :D

A od ovog filma svako ocekuje razlicito, ali svi ocekujemo dobar film, pa cemo vidjeti kome ce se na kraju najvise svidjeti... ;)
darius_maximus

#77 Re: The Dark Knight Rises

Post by darius_maximus »

zecko_kupuz wrote:Ma dobro, ispao sam malo dramatičan, ipak sam ja slab na soundtrack-e. :D Inception soundtrack mi je recimo jako dobar iako Zimmer tu prati sličan koncept, ali Batmanova muzika mi zvuči previše monotono. Ustvari, ovo se odnosi na muziku koja prati dinamičnije scene. Uglavnom, da ne davim vizavi muzike... ;-)

Najviše se pitam kako li će Nolan napraviti mračniji film od TDK, može li inteligentan i brutalno jak zlikovac biti strašniji od nepredvidivog luđaka? Cilj svakog negativca ovdje je očigledno haos - stvaranje haosa iz najbolje namjere :-) , stvaranje haosa čisto radi zabave... šta će biti povod za to u ovom filmu?
Pitam se obzirom da nisam čitao stripove. Nolan reče da će film imati cjelovit kraj, bez repova, a usput se pojavljuje nekoliko novih likova, neki stari se vraćaju na scenu...biće zanimljivo sigurno.

Sreća pa ove godine sve brže prolaze, :lol: ljeto će stići dok mahneš kukovima. :dance:
Ovo umalo zaboravih... :D

TDKR mora biti mracniji od prethodnika jer je sve tako postavljeno... Gotham se rusi, Batman je slomljen, grad pada u haos... Po meni je Bane upgrade Jokera... Koliko god Joker bio inteligentan i nepredvidiv, njegov cilj je bio da se igra sa Batmanom, da pokaze da univerzalne vrijednosti i nisu bas univerzalne... Joker ne bi mogao postojati bez Batmana, to je i u stripovima slicno, iako ga uvijek pokusava ubiti...
A Bane ce biti destrukcija na dvije noge...

MOGUCI SPOILERI

U stripovima je Bane odrastao u zatvoru na nekom otoku u Karibima i u svojim nocnim morama vidja sismisa... Kada pobjegne iz zatvora krece za Gotham da unisti zastitnika tog grada i da preuzme grad za sebe... Da bi testirao i izmorio Batmana pusta sve kriminalce iz ludnice Arkham i Batman provodi prvi dio price loveci jednog po jednog i vracajuci ih u zatvor. Batman je ostario i svaka borba mu je fizicki napor. Nakon odredjenog vremena, Batman jedva stoji na nogama i Bane se suocava s njim u Batmanovoj kuci, te mu nakon mlakog otpora Batmana lomi kicmu... Alfred i Robin spasavaju Batmana i onda slijedi oporavak, itd... Ovo je sve opasno pojednostavljeno, ali sustina je tu... :D
Banea hvata Batmanov nasljednik, Azrael, kojem Batman daje da nosi odijelo... Azrael vremenom poludi od moci koju je iskusio i pocinje ubijati kriminalce i tada se Batman suocava s njim i preuzima svoj ogrtac... Pretpostavljam da ce Nolan izbaciti ovaj zadnji dio od Azraela, pa nadalje... :D
Doduse, fali mu i Joker kao negativac medju zatvorenicima koji su pobjegli iz ludnice, tako da ce Nolan vjerovatno koristiti prizemniju varijantu u kojoj ce Bane osloboditi obicne kriminalce iz zatvora i stvoriti svoju rulju koja ce umarati Batmana...

KRAJ SPOILERA

U svakom slucaju, Bane je puno opasniji protivnik od Jokera... Nema nikakvog morala, ne poznaje prepreke, jak je kao zemlja i predstavljen je kao general koji uvijek jasno planira svoje poteze, a inteligencijom je ravan Bruce Wayneu... Cilj mu je samo jedan, unistiti Batmana kao zastitni znak Gothama i preuzeti njegov grad, tako da ce sve sravniti sa zemljom ako bude morao...

Jos je poprilicno sigurno da ce se u pricu upetljati i klan Al Ghul, za koje Bane u stripovima radi kao ubica, ako se dobro sjecam, tako da ce biti vesela kombinacija unistenja i, nadam se, preporoda Batmana... :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#78 Re: The Dark Knight Rises

Post by Velkoski »

JEDVA cekam.
Riddle

#79 Re: The Dark Knight Rises

Post by Riddle »

Dio price jeste zasnovan na Knightfallu. Tvorci filma su nam dali ono sto su zeljeli da znamo. Ne treba se brinuti za spoilere, jer tesko da cemo pogoditi sta ce se desiti. Pogotovo zato sto je prisutan ovoliki broj novih likova.

U traileru se meni nekako ne sviđa ova masovna tuca. Odudara mi od svega. Je li to znaci da ce se grad dici protiv Banea? I sta ona vozila rade na trgu? Znam da Bane jedno koristi, ali ih ovdje ima vise. Moguce je da je Bruce ostao i bez Wayne Enterprises. Vjerovatno bi Catwoman mogla imati nesto s tim. Mozda je Bane svima otkrio njegov identitet i tako su mu sve oduzeli. Dalje, gdje je Lucius? Sta je s Gordonom? Znam da ce biti na pocetku filma, a u teaseru je prikazan kao tesko povrijeđen. Ja sve vise vjerujem da ce ga na njegovoj poziciji zamijeniti John Blake. Ali opet, to bi bilo previse lagano, tako da vjerovatno grijesim. A sta bi mogla biti Miranda Tate, to stvarno blage veze nemam. Ona je najtajanstveniji lik.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#80 Re: The Dark Knight Rises

Post by Velkoski »

Ako uzmes u obzir desavanja iz Batman Begins-a, ona bi mogla biti Talia al Ghul :P
Riddle

#81 Re: The Dark Knight Rises

Post by Riddle »

Glumica je to negirala. Mozda i laze, ali ipak sam odlucio da joj vjerujem. :D
dale cooper

#82 Re: The Dark Knight Rises

Post by dale cooper »

Riddle wrote:Dio price jeste zasnovan na Knightfallu. Tvorci filma su nam dali ono sto su zeljeli da znamo. Ne treba se brinuti za spoilere, jer tesko da cemo pogoditi sta ce se desiti. Pogotovo zato sto je prisutan ovoliki broj novih likova.

U traileru se meni nekako ne sviđa ova masovna tuca. Odudara mi od svega. Je li to znaci da ce se grad dici protiv Banea? I sta ona vozila rade na trgu? Znam da Bane jedno koristi, ali ih ovdje ima vise. Moguce je da je Bruce ostao i bez Wayne Enterprises. Vjerovatno bi Catwoman mogla imati nesto s tim. Mozda je Bane svima otkrio njegov identitet i tako su mu sve oduzeli. Dalje, gdje je Lucius? Sta je s Gordonom? Znam da ce biti na pocetku filma, a u teaseru je prikazan kao tesko povrijeđen. Ja sve vise vjerujem da ce ga na njegovoj poziciji zamijeniti John Blake. Ali opet, to bi bilo previse lagano, tako da vjerovatno grijesim. A sta bi mogla biti Miranda Tate, to stvarno blage veze nemam. Ona je najtajanstveniji lik.
Ne, naprotiv. Ja mislim da će Bane htjeti osvojiti Gotham i pretvoriti ga u ratnu zonu uz pomoć
raznih sitnih i krupnih kriminalaca (neki koji su vjerovatno i sa stalnim prebivalištem u Arkhamu, if
you know what I mean) :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#83 Re: The Dark Knight Rises

Post by Velkoski »

'The Dark Knight Rises' doesn't open in theaters until July 19, but tickets for midnight screenings in New York, Los Angeles, and San Francisco are already sold out.

:oops:
darius_maximus

#84 Re: The Dark Knight Rises

Post by darius_maximus »

Riddle wrote:Dio price jeste zasnovan na Knightfallu. Tvorci filma su nam dali ono sto su zeljeli da znamo. Ne treba se brinuti za spoilere, jer tesko da cemo pogoditi sta ce se desiti. Pogotovo zato sto je prisutan ovoliki broj novih likova.

MA ja sam uvjeren da ce biti jos milion stvari koje nece nikada doci do trailera, jer Nolan voli samo navuci raju, a pravu robu sacuvati za filma... :D

AKO SE NEKOME NE CITAJU MOJE PRETPOSTAVKE I NAGLABANJA, NEKA PRESKOCI OVAJ DIO

Sto se tice stvari koje si nabrojao, masovna tuca je meni najzanimljiviji dio trailera. Meni se cini da je to negdje sredina filma. Na pocetku ce Bruce Wayne hodati po zabavama, sresti Catwoman i Mirandu, uslijedit ce prica o miru koji ce biti narusen i o padu "civilizacije" kakvu je poznaje Bruce. Nakon toga stupa na scenu Bane, rusi stadion i u frci ispod stadiona, u tunelima, gine dosta policajaca. Gordona rane i on zaglavi u bolnici. Bruce dolazi u posjetu i onda slijedi onaj dijalog u kojem Gordon objasnjava da se Batman mora vratiti iz prognanstva. Bane oslobadja zatvorenike, pravi svoju rulju i pocinje borba na svim frontovima po gradu. Bane zauzima "vijecnicu" sa svojom ruljom, ili neki drugi bitan objekat, po svemu sudeci, i dolazi do masovne borbe sa policijom. Batman stupa na scenu, Bane ga lomi. Skida mu masku, saznaje ko je Batman. Upada u Batcave, odnosi svu opremu, pa i tumbler. Drugi dio filma bi trebao biti Batmanov oporavak i ona Alfredova prica kako nije uspio sacuvati Brucea, kao sto je obecao njegovim roditeljima i onaj dio kada Bruce hoda sa stakom. Nakon toga mora doci do okrsaja i dalje cemo vidjeti... :D Gdje se tu uklapaju Miranda, Catwoman, Blake i klan Al Ghul je samo pretpostavka. Mozda ce Miranda, kao potencijalni ljubavni interes (i potencijalna Talia) pomoci Batmanu da se oporavi i iskoristiti legendarni Lazarus Pit, ali ovo je vec teska hipotetika... :D

KRAJ NAGLABANJA

Helem, ovo sto sam nabrojao je samo neki redoslijed u mojoj glavi, ali poznajuci Nolana on ce to sve pretumbati i usklopiti neku nemogucu kombinaciju... :D
Jedva cekam da vidim kako ce zavrsiti Batmana, to je najtezi zadatak s kojim se suocava... Da je ovo kojim slucajem drugi dio trilogije, mogao bi zavrsiti sa Cliffhangerom, ali sada je biti ili ne biti. Priznajem, pomalo me je strah prevelikih ocekivanja, tako da se nadam samo da ce zavrsetak biti solidan i u skladu sa prethodna dva. Nadam se, eto, da me braca Nolan nece razocarati...

Btw. neko je spomenuo onog CIA agenta... Pogledajte sliku covjekovu na njegovom IMDB profilu... :D :lol:

Image

Pravi ljubitelj zivotinja... :D
darius_maximus

#85 Re: The Dark Knight Rises

Post by darius_maximus »

leet wrote:'The Dark Knight Rises' doesn't open in theaters until July 19, but tickets for midnight screenings in New York, Los Angeles, and San Francisco are already sold out.

:oops:
A ovo me ne cudi ni sekunde.
Mislim da su teaser i trailer do sada pregledani oko 15 miliona puta, a jos je sest mjeseci do filma.
Ako Nolan sta ne zezne i ako film bude barem iznadprosjecan, pitanje je koja ce mu granica biti na Box Officeu... :D
A jos ni kampanja nije zazivjela kako treba... :D
Miki123

#86 Re: The Dark Knight Rises

Post by Miki123 »

Ovaj CIA agent je onaj gradonačelnik iz wire-a :D
darius_maximus

#87 Re: The Dark Knight Rises

Post by darius_maximus »

Miki123 wrote:Ovaj CIA agent je onaj gradonačelnik iz wire-a :D
Aha, ima ga i u "Game of Thrones"... :)
Hajd' sve, nego sto mu medju najpoznatijim filmovima u kojima je glumio stoje veliki hitovi "Blitz" i "12 Rounds" a nema uopste "The Dark Knight Rises"... :D :lol:
Mozda covjek nije ponosan na svoju izvedbu... :lol:
Industrialyzer

#88 Re: The Dark Knight Rises

Post by Industrialyzer »

Da se prikljucim ekipi koja jedva ceka na ovaj film. 'bem ti al su Bane-a napucali , bas opasno izgleda 8-)
banjaluka078

#89 Re: The Dark Knight Rises

Post by banjaluka078 »

Lijepo li je vidjeti da nisam jedina koja jedva čeka film! :)

http://screenrant.com/galleries/the-dar ... ises-pics/
KPNCTNJAH

#90 Re: The Dark Knight Rises

Post by KPNCTNJAH »

Gledam ove slike u galeriji, pa i nije se Hardy bas toliko 'razvalio' koliko vi pricate, ja konto napravili od njega bas zvijer, da je veci za glavu od betmena i da izgleda ogromno kad su jedan pored drugog... :roll:
Industrialyzer

#91 Re: The Dark Knight Rises

Post by Industrialyzer »

Na jednoj od naslovnih se vidi slomljena Betmenova maska , nije valjda da ce ga onaj ubiti :roll:
darius_maximus

#92 Re: The Dark Knight Rises

Post by darius_maximus »

KPNCTNJAH wrote:Gledam ove slike u galeriji, pa i nije se Hardy bas toliko 'razvalio' koliko vi pricate, ja konto napravili od njega bas zvijer, da je veci za glavu od betmena i da izgleda ogromno kad su jedan pored drugog... :roll:
Pa ne moze izgledati bas kao zvijer kad je Christian Bale visok 182 cm. Da je Dolph Lundgren glumio Banea, opet bi bilo svega desetak cenata razlike... :D
Treba odati priznanje Hardyu da se dobro "razvalio" za ovu ulogu, vrat mu je k'o moja butina, bit ce dosta zastrasujuci, u to nema sumnje... :D

Btw. naletih na smijesnu anegdotu koju je Hardy ispricao o tome kako je glumiti Banea i o njegovoj saradnji sa Baleom:

“on an esoteric level… Any time you put something over your face, you’re going to adopt a personality and a physicality that has nothing to do with acting. It allows a performance to be free. The only downside is you can’t hear a fucking word anyone’s saying.”

Hardy bursts into peals of laughter. “Batman can’t hear me and he can’t see me speaking so we sort of stand there looking at each other for a while. We’ve been doing hand signals! I put my thumbs up when I finish my lines or I wink. And he sort of wiggles his fingers out of shot and I go, ‘OK, now I’ve got to run up and kick you in the bollocks.”

I za kraj jedna zanimljiva stvar... :)

SPOILER
Potvrdjeno da ce u filmu biti Talia al Ghul. Mala Joey King za koju se do sada nije znalo sta glumi potvrdila je da ce glumiti mladu Taliu al Ghul, sada ostaje samo dilema hoce li Miranda Tate biti odrasla Talia, sto je vrlo vjerovatno, ili neki treci lik... :D
KRAJ SPOILERA
brazzo19

#93 Re: The Dark Knight Rises

Post by brazzo19 »

Ovako sad cu vjerovatno postaviti epsko pitanje al neka spreman sam na pljuvanje :D

Ko je BANE :D

Priznajem da nisam citao stripove betmenove ( vjerujem da je taj lik iz stripa ) pa zato neznam ko je , gledao sam dosta filmova nigdje se ne spominje taj Bane , gledao sam ova dva nolanova pa onda onaj kad kluni glumi batmana pa onda sa zenom mackom pa onda sa arnoldom ledenim pa onim likom nakim pingvinom onda sa robinom enigmom dzim kerijem pa onda sa dzek nikolsonom ovaj sa heatom leadgerom pa onda ovaj batman begins i nigdje nisam vidio tog "baneta" a vidim ovdje se najvise prica o njemu kako najvecem i najjacem protivniku . Za mene je recimo najjaci do sad i naj psihopaticniji protivnik bez sumlje bio hit leadger uh kako je samo odglumio sumljam da ce se ono ikad vise ponoviti , tako da ako nekom nije mrsko da mi je objasni ko je bane od kud on u mozda najvaznijem dijelu batmana se stavlja kao glavni protivnik koji su mu motivi sta hoce kakave ima veze sa betmenom i koji mu je k vise :D

Eto toliko od mene nadam se da ce mi neko malo ovo objasnit da se sto bolje spremim za posljedni dio Batmana prije nego ga odgledam da budem upoznat u kompletnu pricu . Hvala :sax:
darius_maximus

#94 Re: The Dark Knight Rises

Post by darius_maximus »

brazzo19 wrote:Ovako sad cu vjerovatno postaviti epsko pitanje al neka spreman sam na pljuvanje :D

Ko je BANE :D

Priznajem da nisam citao stripove betmenove ( vjerujem da je taj lik iz stripa ) pa zato neznam ko je , gledao sam dosta filmova nigdje se ne spominje taj Bane , gledao sam ova dva nolanova pa onda onaj kad kluni glumi batmana pa onda sa zenom mackom pa onda sa arnoldom ledenim pa onim likom nakim pingvinom onda sa robinom enigmom dzim kerijem pa onda sa dzek nikolsonom ovaj sa heatom leadgerom pa onda ovaj batman begins i nigdje nisam vidio tog "baneta" a vidim ovdje se najvise prica o njemu kako najvecem i najjacem protivniku . Za mene je recimo najjaci do sad i naj psihopaticniji protivnik bez sumlje bio hit leadger uh kako je samo odglumio sumljam da ce se ono ikad vise ponoviti , tako da ako nekom nije mrsko da mi je objasni ko je bane od kud on u mozda najvaznijem dijelu batmana se stavlja kao glavni protivnik koji su mu motivi sta hoce kakave ima veze sa betmenom i koji mu je k vise :D

Eto toliko od mene nadam se da ce mi neko malo ovo objasnit da se sto bolje spremim za posljedni dio Batmana prije nego ga odgledam da budem upoznat u kompletnu pricu . Hvala :sax:
Ma zasto bi te neko pljuvao, pa nije Bane poznat k'o Joker pa da se sada pravi tragedija od toga... :D

Nije bas da se nije pojavljivao prije. Bio je on u onom cuvenom cetvrtom Batmanu sa Arnoldom ledenim, kako ga ti zoves, ali je sluzio samo kao tjelohranitelj Poison Ivy i nije uopste prikazan onako kako je prikazan u stripovima...

Ukratko, Bane je rodjen u Dominikanskoj Republici Santa Prisca. U zatvoru je bio od rodjenja zbog zlocina koje je pocinio njegov otac. Tamo se obrazovao i razvio nevjerovatnu fizicku snagu te je postao glavna faca u zatvoru. Tamo ga podvrgavaju Venomu, koji je eksperimentalna droga koja mu daje nadljudsku snagu ali koja stvara takvu ovisnost da je mora uzimati svakih 12 sati da ne bi umro.
Nakon bijega iz zatvora kreće prema Gothamu jer je fasciniran pricama koje je cuo o Batmanu i Gothamu kao mjestu gdje vlada strah od Batmana. Smatra da su nocne more koje je imao u zatvoru o sismisu ustvari znak koji ga spaja sa Batmanom. Odlucuje prekinuti vladavinu Batmana i preuzeti grad te postati onaj kojeg se svi boje.
Nakon sto izmori Batmana tako sto ga natjera da se bori sa raznim kriminalcima koje je oslobodio iz zatvora, suocava se s njim i lomi mu kicmu. Batmana spasavaju Alfred i Robin, on se na kraju oporavlja i preuzima grad od svog nasljednika, Azraela, koji je u medjuvremenu pobijedio Banea.

To je otprilike ono sto ce biti bitno za ovaj film, mozda je jos jedino bitno da je u odredjenom dijelu zivota radio kao ubica za "League of Assassins" i da ga je Ra's al Ghul odabrao kao dostojnog za svoju cerku koja je u odredjenim semama sa Batmanom... :D

U stripovima uvijek prikazan kao jako proracunat, izuzetno inteligentan i nadljudski jak. Jedini protivnik koji se moze mjeriti sa Batmanom na svim frontovima, jer i intelektualno i fizicki moze parirati Batmanu.

Dakle, ubica koji je odrastao u zatvoru te koji je nadprosjecno inteligentan i nadljudski jak... :D

Ne mislim da ce uopste ici u smjeru u kojem je isao Ledger sa Jokerom, jer je Joker bio prikaz one tanke granice izmedju ludila i genijalnosti, na trenutke se gledalac cak mogao i povezati s njim i naci logiku u njegovom razmisljanju... Bane ce biti hladan, proracunat i destruktivan kao iskonska sila, nasilnik u pravom smislu te rijeci, pa ostaje da se vidi kako ce to funkcionisati na platnu... :D
Industrialyzer

#95 Re: The Dark Knight Rises

Post by Industrialyzer »

Jocker mi je dosad ubjedljivo najdrazi filmski negativac i najbolja gluma koju sam gledao. Oni pokreti , oni tikovi , nenadjebivo :-D

Ovaj im tezak zadatak da ga zasjeni a kako je krenulo , na dobrom je putu. Nolan ga je bas sredio , mislim da ce biti "ocekuj neocekivano"
Mr. Brightside

#96 Re: The Dark Knight Rises

Post by Mr. Brightside »

ali prije ovog, moraju se ponovo pogledati prethodna dva :D
Colonel

#97 Re: The Dark Knight Rises

Post by Colonel »

Mr. Brightside wrote:ali prije ovog, moraju se ponovo pogledati prethodna dva :D
Obavezno :D
Ja kupio na org, i svako malo ih pregledam :oops:
Mr. Brightside

#98 Re: The Dark Knight Rises

Post by Mr. Brightside »

Colonel wrote:
Mr. Brightside wrote:ali prije ovog, moraju se ponovo pogledati prethodna dva :D
Obavezno :D
Ja kupio na org, i svako malo ih pregledam :oops:
odvojit' jedan vikend i iznaalizirati sve :lol:
brazzo19

#99 Re: The Dark Knight Rises

Post by brazzo19 »

Ja pregledo neki dan oba al opet cu morat kad izadje ovaj zadnji dio :D

Znaci kolega mi je gore sve fino objasnio i sad su mi stvari mnogo jasnije samo se nadam da ce to sve fino u filmu napraviti uvod jer siguran sam da dosta ima raje kao ja koje nije citalo stripove i nezna ko je Bane znaci da obajsne ono fino kako je taj bio clan lige ubica kod raze el gulanfera :D onda kako se borio malo mu kicmu istegao itd itd znaci morat ce bit dobar uvod u Baneta za ove koji neznaju ko je a on ono samo odjednom on dosao pustio zatvorenike i reko Betmen u usta ti ga met nem :D znaci ocekujem neki uvod.

p.s Vidim na onom traileru za novi dio da je Bale hoda sa stapom i da je sav zarasto pustio bradu , jel to znacu da su ga u medjuvremenu uhvatili da je u zatvoru bio ili sta vec posto je na kraju drugog dijela ostali su da ga progone a vidim ga sad je propo ko kauc znaci sav sta mu se desilo u medjuvremenu pa je onako grohno :D
Riddle

#100 Re: The Dark Knight Rises

Post by Riddle »

Pa sam si to vec odgovorio - Bane mu ga metn'o u usta. :lol: Vidis u traileru da ga je isprebijao na mrtvo ime.
Post Reply