Riddle wrote:Ja vise nemam nikakvih sumnji sto se tice Seline. Mozda je na pocetku bila protiv Batmana, ali se to na kraju promijenilo. Jasno se vidi s kim je, cak je i poljubac tu... Prvobitno je prezirala establisment Gothama i zeljela ih svrgnuti na bilo koji nacin, a Bane se pokazao kao odlican nacin za to. Međutim, on je van svake kontrole i uvidjevsi sta ce se desiti, Selina mijenja misljenje i prelazi na pravu stranu. Mislim da ovaj put mogu reci da sam siguran da ce ovako biti ili nesto priblizno tome.
Ni ja nisam vidio da se ljube, mozda si mislio na onu scenu u kojoj plesu na onom balu...

Ma nije uopste upitno da ce ona biti uz Batmana kada pocne preuzimanje Gothama, takva je ona i u stripovima... Voli zakuhavati ali ima ispravan moralni kompas pa joj zato Batman ponekad progleda kroz prste, pa ce se tako nesto vjerovatno desiti i ovdje... Bit ce uz Banea na pocetku kada bude ganjala svoj interes, ali ce pomoci Batmanu kada vidi da je izabrala pogresnu stranu...
Bit ce u ovom filmu puno vise nego sto je u traileru, jer se svaki trailer vrti samo oko Banea i da li ce slomiti kicmu Batmanu te da li je ovaj u kolicima ili ima stap... Ne otkriva Nolan puno, samo malo potiče maštu, a dok ne izadje film nece se znati bas puno, sem ono sto glumci nekad provale, mozda i namjerno...
Nema jos puno do jula, a Avengersi su izazvali Batmana, vrijeme je da on uzvrati kako najbolje zna i umije...