Dark Knight mi je najbolji film ikada i vjerujem da Nolan nece pogrjesiti sa trecim djelom, tako da ce mi ova trilogija biti rame uz rame sa Gospodarem prstenova
PS: Mogao bi ovaj film lahko uletiti u top 3 po zaradi
Moderator: _BataZiv_0809
Kad vidim da onaj zadnji dio pirata uze preko milijardu samo na ime, uzet ce i ova 2 sigurnoRiddle wrote:Bez obzira kakav film bude (a mislim da ce biti jako dobar), on cak samo na reputaciju svojih prethodnika moze zaraditi brdo love. Mislim da je milijarda sigurna. Isto vazi i za Hobbita. Ti filmovi ce da pociste sve pred sobom ove godine.
bull21 wrote:Vidi se da ne znaš Nolanov način rada. Taj čovjek ne snima hiljadu završetaka niti se bakče takvim stvarima. On radi po jednostavnom sistemu. Napiše scenarij i snimi film i takav film, editovan i napravljen po njegovoj mjeri pušta u kinima. Kod njega nema specijalnih edicija i direktorovih "cutova" i slično. Kod njega ti je jedna jedina i to njegova verzija koja se uvijek pušta u kinima i koja je na dvdovima.
A ta priča da je sam kraj rekao glumcima umjesto dao zapisano je tačna. Slično je i za dvicu uradio ako se dobro sjećam.
Riddle wrote:
Oh...
jasko_ba wrote:ne upratih, ko se zalio, zbog cega
kome to glas moze smetati
dale cooper wrote:Mislim da je Nolan spomenuo da se radi o sirovom materijalu kada je ovaj teaser bio
pušten u kina. Znači materijal koji nije prošao post produkciju. Tako da svo ovo kukanje o
Baneovom glasu i nema nekog smisla. U konačnoj verziji će Bane zvučati baš onako kako
to Nolan želi.
'Dark Knight Rises': Warner Bros 'scared to death' about Bane voice
Christopher Nolan has reportedly been asked to edit the sound mix of Tom Hardy's voice in the upcoming Dark Knight Rises.
In the highly-anticipated Batman picture, Hardy's character Bane wears a mask, which some have complained makes his heavily-accented speech too muffled.
Following screenings of the film's six-minute prologue and the release of the full-length trailer, several fans and critics have commented on the sound quality of Bane's voice, and have remarked that it is difficult to understand his dialogue clearly.
Sources close to production have said that Warner Bros is aware of the sound issue, with one insider saying that the studio is "scared to death" about "the Bane problem".
Nolan has responded to requests to change the sound mix by saying that he will only tweak it slightly rather than completely change it, according to The Hollywood Reporter.
Pa malo bi bilo previše očekivati od publike da nateže uši da čuje šta se govori na ekranu,shin wrote:dale cooper wrote:Mislim da je Nolan spomenuo da se radi o sirovom materijalu kada je ovaj teaser bio
pušten u kina. Znači materijal koji nije prošao post produkciju. Tako da svo ovo kukanje o
Baneovom glasu i nema nekog smisla. U konačnoj verziji će Bane zvučati baš onako kako
to Nolan želi.
Jelde?![]()
'Dark Knight Rises': Warner Bros 'scared to death' about Bane voice
Christopher Nolan has reportedly been asked to edit the sound mix of Tom Hardy's voice in the upcoming Dark Knight Rises.
In the highly-anticipated Batman picture, Hardy's character Bane wears a mask, which some have complained makes his heavily-accented speech too muffled.
Following screenings of the film's six-minute prologue and the release of the full-length trailer, several fans and critics have commented on the sound quality of Bane's voice, and have remarked that it is difficult to understand his dialogue clearly.
Sources close to production have said that Warner Bros is aware of the sound issue, with one insider saying that the studio is "scared to death" about "the Bane problem".
Nolan has responded to requests to change the sound mix by saying that he will only tweak it slightly rather than completely change it, according to The Hollywood Reporter.
http://www.digitalspy.co.uk/movies/news ... voice.html
Nema, svaka se marka gleda, da svaki dio publike od 7 do 77 bude zadovoljan. Nolan ''malo'' promjenio filtere i sada Bane prica ko bez maske![]()
Imam osjecaj da ce Prometej pomesti ovaj film, valjda sam se previse nadao.