Serija MAHALASI

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
slavkoimamodilera

#1 Serija MAHALASI

Post by slavkoimamodilera »

http://www.sarajevo-x.com/clanak/090420081
Serija "Mahalaši" je priča o tri prijatelja koji žive u Sarajevu, tačnije na Baščaršiji, a to su Mute, Fare i Fute. Mute ima hotel, Fare lokaciju koju je pretvorio u parking sa sedam mjesta, a Fute prodaje voće i povrće na malom štandu na početku ulice. Fare je oženjen manekenkom iz Sarajeva, Fute manekenkom iz Zagreba, a Mute se zabavlja sa manekenkom iz Beograda.
Mislim HAAALOOOOOO?!?!? :roll: :roll: :roll:

Image

Image

Image
Forsaken

#2 Re: Serija MAHALASI

Post by Forsaken »

Sviđa mi se. 3 manekenke! :D
Blue room

#3 Re: Serija MAHALASI

Post by Blue room »

jeste li slucajno gledali? Uzas? Zna li neko zasto se u serijama pojavljuje sve manje skolovanih glumaca a glume manekenke i naturscici ?... ja u teatru vidim dobru glumu nasih glumaca a serije vrte iste likove ili uzimaju diletante? Ili dovode glumce iz regije.To je kao da odete kod zubara a tokar vam vadi zub e takve veze manekenka ima sa glumom. A da ne govorim o onom krezavom liku. ma fuj fuj ... Vratice se rode ! Zakon.
renatto

#4 Re: Serija MAHALASI

Post by renatto »

nisam gledao seriji niti namjeravam...pozzz...
Dracula

#5 Re: Serija MAHALASI

Post by Dracula »

Zaista se pitam , može li naša kinematografija niže od ovoga , pogotovo sa ovim našim serijama . Jedina serija koja je naša , a valjala je jeste "Viza za budućnost" , a nakon nje ništa , pogotovo sada ovi Mahalaši , a ni Sex i Selo nije ništa bolja !!
jinxjinx

#6 Re: Serija MAHALASI

Post by jinxjinx »

Dracula wrote: Jedina serija koja je naša , a valjala je jeste "Viza za budućnost"

Viza valjala, pa to je bilo ekstremno negledljivo :run:

Mahalase nisam gledala u strahu da ce biti kao Viza.

Vratice se rode! E to je vec nesto! :thumbup:
melrose

#7 Re: Serija MAHALASI

Post by melrose »

Mahalasi su toliko grozni da su neodoljivi. Ja sam se totalno navukla. Ona naturscicka gluma, ono je dno dna, i jedine glumice su valjda Zorana Becic i Aida Bukva. Majke mi...ne mogu odvojiti pogleda od njih, jedva cekam nove nastavke!
The idijot

#8 Re: Serija MAHALASI

Post by The idijot »

ma odron zivi ... :run:
Joey Tribbiani

#9 Re: Serija MAHALASI

Post by Joey Tribbiani »

e cuj viza jedino sto valja...valjale prve epizode, poslije toga snimili jos 6449393 gluposti, a fakat su dobre glumce okupili...sta ces suhreta i faruk sokolovic :skoljka:

LZN zakon,po meni
bahtinho

#10 Re: Serija MAHALASI

Post by bahtinho »

Joey Tribbiani wrote:e cuj viza jedino sto valja...valjale prve epizode, poslije toga snimili jos 6449393 gluposti, a fakat su dobre glumce okupili...sta ces suhreta i faruk sokolovic :skoljka:

LZN zakon,po meni
yes, viza se"izlizala" totalno
samo malo

#11 Re: Serija MAHALASI

Post by samo malo »

Joey Tribbiani wrote:e cuj viza jedino sto valja...valjale prve epizode, poslije toga snimili jos 6449393 gluposti, a fakat su dobre glumce okupili...sta ces suhreta i faruk sokolovic :skoljka:

LZN zakon,po meni
Glavno da su bracni par Sokolovic cijelu siru familiju uhljebili po sivom domu.
Post Reply