Stallone se zbilja unio u ovaj posljednji nastavak popularnog serijala. Odglumio je glavnu ulogu, režirao, napisao scenarij te se upisao i na listu producenata. Svoj silni angažman komentira ovako: 'Emotivno sam jako vezan za lik Ramba i ono što on predstavlja. Sigurno da je lakše dati nekome drugome da odradi posao, ali bi mi onda kasnije bilo žao. Na ovaj način ja ću u potpunosti biti odgovoran za uspjeh ili propast filma.'
'Rambo' je pobudio popriličnu znatiželju kako kod kritičara tako i kod fanova. Stallone tvrdi kako je ovo bilo jedno od njegovih najtežih snimanja, a zbog fizički zahtjevne uloge koristio je i ilegalne supstance. Snimanje nije bilo ništa lakši posao - odvijalo se na autentičnim lokacijama na granici s Burmom gdje je ekipa svjedočila stvarnim ratnim užasima. Sigurno je da će neki 'Ramba', kao i ostale old school junake, dočekati s podsmjehom, ali smijali su se i posljednjem 'Rockyu' pa je film zadovoljio kritičare i oduševio fanove.
Film kod nas stiže sutra, 04.mart u Meeting point. Termini 1900 i 2100.
RAMBO is back
Moderator: _BataZiv_0809
-
sulesavic
#3 Re: RAMBO is back
Ka¾u ovi ¹to u prknu ne ¾ive - da se u kino ne ide s "prijateljicama", djevojkama i suprugama...galama wrote:Film kod nas sti¾e sutra, 04.mart u Meeting point. Termini 1900 i 2100.
- oktobar07
film sam gledao prije mjesec dana.
meni se licno svidio film, naravno ne kao umjetnicko djelo, vec kao dobar akcioni film, koji nam pokazuje strahote jedne zemlje i jednog naroda za koje mnogi ne znaju.
da ne otkrivam previse, samo cu reci da film nije za one sa slabim srcem.
meni se licno svidio film, naravno ne kao umjetnicko djelo, vec kao dobar akcioni film, koji nam pokazuje strahote jedne zemlje i jednog naroda za koje mnogi ne znaju.
da ne otkrivam previse, samo cu reci da film nije za one sa slabim srcem.
- Miki123
Ja sam gledo izrezanu verziju koja traje 80 minuta i svidjela mi se. Punokrvni (doslovno
) akcijski film, kakav nije snimljen, pa ne sjećam se se od kada
na stalloneu se primijeti teret godina, ali opet odlično izgleda kad se uzme u obzir da mu se bliži 70
Mislim, pogledajte samo tagline za film: Heroes never die.... They just reload
A da ne govorim kad JR izgovori, hladan kao špricer, nakon što je lukom i strijelom posmico pola voda žutih: Live for nothing... Or die for something.
Moja topla preporuka. Ako naletite na unrated verziju još bolje.
Mislim, pogledajte samo tagline za film: Heroes never die.... They just reload
A da ne govorim kad JR izgovori, hladan kao špricer, nakon što je lukom i strijelom posmico pola voda žutih: Live for nothing... Or die for something.
Moja topla preporuka. Ako naletite na unrated verziju još bolje.
- asafa_powell
najjaca izjava u filmmu
dovedi tu picke**nu ovamo!!!!

dovedi tu picke**nu ovamo!!!!