Piratski filmovi na OBN TV
Moderator: _BataZiv_0809
-
Virtu4l
#1 Piratski filmovi na OBN TV
Prije desetak dana sam gledao film na OBN Televiziji, da bi na kraju filma vidio potpis -----XXL------, što znači da su emitovali film sa neke od sarajevskih pijaca, obzirom da je to potpis jednog od lokalnih pirata. U filmu su glumili Tom Cruise, Nicole Kidman, radilo se o utrkama automobila, američki Indy Car, itd... možda neko zna koji je film...
Zar je to moguće? Zar je moguće da RAK nema pojma o tome i da ovi nonšalantno emituju filmove za koje vjerovatno nemaju dozvolu...?
Zar je to moguće? Zar je moguće da RAK nema pojma o tome i da ovi nonšalantno emituju filmove za koje vjerovatno nemaju dozvolu...?
- ofr
#2 Re: Piratski filmovi na OBN TV
Haha
pa nisi valjda obn tv uzimao za ozbiljnu tv, ma daaaj
a nisu levati u stanju ni editovati jedan titl 
- cukundede
#3 Re: Piratski filmovi na OBN TV
Radi se o filmu iz 1990-te : " Days of Thunder "
Vise detalja na : http://www.imdb.com/title/tt0099371/
Vise detalja na : http://www.imdb.com/title/tt0099371/
-
Virtu4l
#4 Re: Piratski filmovi na OBN TV
Ma jesu oni šega od TV, ali zamisli hrabrosti. U nekoj normalnoj zemlji bi dobili kaznu da im se zavrti u glavi...ofr wrote:Hahapa nisi valjda obn tv uzimao za ozbiljnu tv, ma daaaj
a nisu levati u stanju ni editovati jedan titl
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5 Re: Piratski filmovi na OBN TV
to je prevod maznuo od pirata tojest sa onih stranica koje nude prijevode
svojevremeno sam bio moderator na divx-titlovi.com
tako da sam svjedočio da recimo neke kuće distributerske jednostavno maznu titl i prepišu od riječi do riječi prijevod i okače na svoje dvdove...
svojevremeno sam bio moderator na divx-titlovi.com
tako da sam svjedočio da recimo neke kuće distributerske jednostavno maznu titl i prepišu od riječi do riječi prijevod i okače na svoje dvdove...
- karanana
#6 Re: Piratski filmovi na OBN TV
a kad smo kod obn-ovih prevoda, ono je fakat smijesno. nevjerovatni su im prevodi mucki a i mnogih drugih stvari. eh sad jesu li taj prevod ukrali od nekog amatera ili imaju nesposobnu firmu koja im to radi, ne znam, ali su im prevodi u mnogo emisija kriza.
- Truba
#7 Re: Piratski filmovi na OBN TV
inače u tom filmu su se zaljubili njih dvojeVirtu4l wrote:Prije desetak dana sam gledao film na OBN Televiziji, da bi na kraju filma vidio potpis -----XXL------, što znači da su emitovali film sa neke od sarajevskih pijaca, obzirom da je to potpis jednog od lokalnih pirata. U filmu su glumili Tom Cruise, Nicole Kidman, radilo se o utrkama automobila, američki Indy Car, itd... možda neko zna koji je film...
ljubaf ljubaf
- alen_zenica
#8 Re: Piratski filmovi na OBN TV
Bolje i piratski filmovi nego oni usrani raznorazni reality show-ovi...........................
-
Virtu4l
#9 Re: Piratski filmovi na OBN TV
Ne drug, znam koji se pirat potpisuje ovim potpisom, tako da nisu uzeli prevod sa nekog sajta, već su emitovali direktno sa DVD-a. Što u suštini nije bitno, bitno je da emituju filmove za koje nemaju odoborenje...komi wrote:to je prevod maznuo od pirata tojest sa onih stranica koje nude prijevode
-
suicyco
#10 Re: Piratski filmovi na OBN TV
Pa prijavite ih RAK-u kad vidite tako nesto, ja redovno "derem" njih i Pink, najvece smece od TV stanica u istoriji svemira! [email protected] i dovidjenja!
- Truba
#11 Re: Piratski filmovi na OBN TV
nije bitno ko napraviVirtu4l wrote:Ne drug, znam koji se pirat potpisuje ovim potpisom, tako da nisu uzeli prevod sa nekog sajta, već su emitovali direktno sa DVD-a. Što u suštini nije bitno, bitno je da emituju filmove za koje nemaju odoborenje...komi wrote:to je prevod maznuo od pirata tojest sa onih stranica koje nude prijevode
na svu srecu nisu promijenili nadimak prevoditelja
-
Virtu4l
#12 Re: Piratski filmovi na OBN TV
Volim pogledati dobar film.yyy_yyy wrote:ne znam sto uopce gledas tu TV
-
samo malo
#13 Re: Piratski filmovi na OBN TV
Volis gledati dobar film, ali ces ih prijaviti RAK-u
Umjesto da si sretan sto emituju filmove makar i na crnjaka.
Kakvih sve ljudi ima. Najbolje da sve tv stanice budu na nivou Behara i Alfe, pola dana intermeco, pola dana reprize repriza.
Kakvih sve ljudi ima. Najbolje da sve tv stanice budu na nivou Behara i Alfe, pola dana intermeco, pola dana reprize repriza.
-
Virtu4l
#14 Re: Piratski filmovi na OBN TV
samo malo wrote:Volis gledati dobar film, ali ces ih prijaviti RAK-u![]()

-
Thug...
#15 Re: Piratski filmovi na OBN TV
...NASCAR...velika je razlika...Virtu4l wrote:Prije desetak dana sam gledao film na OBN Televiziji, da bi na kraju filma vidio potpis -----XXL------, što znači da su emitovali film sa neke od sarajevskih pijaca, obzirom da je to potpis jednog od lokalnih pirata. U filmu su glumili Tom Cruise, Nicole Kidman, radilo se o utrkama automobila, američki Indy Car, itd... možda neko zna koji je film...