Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
NIN wrote:Jel' istina da su svojevremeno izdali album pod nazivom "Nista"? U fazonu, desetak pjesama bez ikakvog zvucnog zapisa, da bi na kraju napravli spot za jednu od tih pjesama na kojem je bilo nista, tj. ono sto mi nazivamo snijeg na TV-u.
LUUUUDOOOO!!! Ako je istina
No, to ne mjenja činjenicu da bi im brkove zvezala u čvor i šutnula ih u dupe!
NIN wrote:Jel' istina da su svojevremeno izdali album pod nazivom "Nista"? U fazonu, desetak pjesama bez ikakvog zvucnog zapisa, da bi na kraju napravli spot za jednu od tih pjesama na kojem je bilo nista, tj. ono sto mi nazivamo snijeg na TV-u.
Kada smo već kod upotrebe džinovskih falusa u umjetničke svrhe je li ko gledao slovenačku komediju "Oda Prešernu" ? E TO je primjer šta se desi kada umjetnički izražaj ode predaleko, u poređenju s tim ovo sa Let 3 je minorna provokacija (a opet se priča o tome ).
Brkovi su im lazni!
E, pa u tom slučaju bi ih odljepila s merakom, brzim potezom!
izgleda da je problem ovde sto neki ljudi misle da je grupa let 3 stvorena prije 2-3 godine i da imaju 2 pjesme i "onu sa severinom na evroviziji"...
shvatite da let 3 postoji od 1987e...
Julianna wrote:Više je smiješno da se zove "Ništa". A ako stvarno nema ni traga od njih na albumu, e onda ću već danas potražiti njihov CD.
Let 3 je veliko Ništa!
Let3 je jedna od najzanimljivijih grupa na ovim prostorima, svaki album drugačiji. Uvijek nešto novo. Naravno pričam o muzici, ovi oslate "egzibicije" me en zanimaju. Kad odvojiš Let3 od golih guzica dobiješ jedan jako dobar bend.
Taj se "album" ne zove Ništa nego Nečuveno. Imaju kod nas u knjižnici par primjeraka
Julianna wrote:Više je smiješno da se zove "Ništa". A ako stvarno nema ni traga od njih na albumu, e onda ću već danas potražiti njihov CD.
Let 3 je veliko Ništa!
Let3 je jedna od najzanimljivijih grupa na ovim prostorima, svaki album drugačiji. Uvijek nešto novo. Naravno pričam o muzici, ovi oslate "egzibicije" me en zanimaju. Kad odvojiš Let3 od golih guzica dobiješ jedan jako dobar bend.
Uopšte ne dovodim u pitanje tvoje uho za muziku. Samo ne mogu odvojiti Let 3 od golih guzica i njihove stalne potrebe da su u centru pažnje, da ih nije briga šta drugi o tome misle, u tome je problem. Sve u paketu mi se mora sviđati i pjesma i bend.
Julianna wrote:Uopšte ne dovodim u pitanje tvoje uho za muziku. Samo ne mogu odvojiti Let 3 od golih guzica i njihove stalne potrebe da su u centru pažnje, da ih nije briga šta drugi o tome misle, u tome je problem. Sve u paketu mi se mora sviđati i pjesma i bend.
Upravo iz tog razloga se, meni licno, svidja Let3 kao paket, i pjesma i bend...
Posljednji album pod nazivom "Bombardiranje Srbije i Cacka" premijerno su predstavili publici koncertom bas u Cacku koji su otvorili sa izvedbom "Rado Srbin ide u vojnike - Picka". Perfomans im je bio bas u njihovom fazonu: gologuzi sa montiranim ogromnim kurcevima u erekkciji, naravno oblikovanim od polistirena, iliti stiropola!
Let 3 je veliko Ništa!
Uopšte ne dovodim u pitanje tvoje uho za muziku. Samo ne mogu odvojiti Let 3 od golih guzica i njihove stalne potrebe da su u centru pažnje, da ih nije briga šta drugi o tome misle, u tome je problem. Sve u paketu mi se mora sviđati i pjesma i bend.
Pa po tom principu bi svi ljudi slušali samo Coldplay.... Recimo onaj njihov pjevač mi je veća guzica od svih egzibicija koje su skupa napravili Bowie, Queen, Let 3 i Rambo Amadeus skupa:D
Bez uvrede, muzika je muzika, a scena nešto sasvim drugo:)
Meshtar wrote:
Pa po tom principu bi svi ljudi slušali samo Coldplay.... Recimo onaj njihov pjevač mi je veća guzica od svih egzibicija koje su skupa napravili Bowie, Queen, Let 3 i Rambo Amadeus skupa:D
Bez uvrede, muzika je muzika, a scena nešto sasvim drugo:)
rodiboga wrote:izgleda da je problem ovde sto neki ljudi misle da je grupa let 3 stvorena prije 2-3 godine i da imaju 2 pjesme i "onu sa severinom na evroviziji"...
shvatite da let 3 postoji od 1987e...
Svaka čast što (đe!) ovo 'izvuče'!
P.S.
Glavne sirovine za proizvodnju "Ništa" su: "nema-ničega" i "đe-ba-ono-nestalo".