Steve i nije bas bio naj u SE1, osim na kraju
Hajde, bas mi je drago da će biti i nastavak dobar..
Moderator: _BataZiv_0809
Ovako, moje mišljenje, serija je OK, može se pogledati. Da je wow i nije baš. Ovoliki hype oko ove serije je tako namontiran i režiran da mi se povraća...sumirprimus wrote: ↑30/01/2026 14:02do 5 sezone je ludilo, ima svegaHaris033 wrote: ↑29/01/2026 22:50I mi odgledali 1. sezonu. BMX, audio kasete, Clash, zidni telefoni, frizure, moda i muzika 80-tih… Vrati nas u sretno djetinjstvo..svesuper25 wrote: ↑27/01/2026 17:51 Pa upravo to ,sjecanje na 80 te je i privuklo veliki broj gledatelja koji nisu vise djeca.Pogotovo ta prva sezona.
Zaista te 80 te su bile carobne godine.Mislim da u jednoj epizodi ,na tv u je crtani Hi Menkoji se i kod nas na Tv u prikazivao.
Btw, odlična![]()
Samo, šta su još u 4 sezone ubacili, budemo vidjeli..
samo treba imat stomak za provarit neke stvari, no meni su likovi poput dustina i stiva toliko dobri da sam spreman zazmiriti na sve![]()
![]()
Better Man wrote: ↑02/02/2026 10:09 Po ko zna koji put preporuka za Shetland. Jedna od najboljih serija ikada.
Stigla je 10 sezona na Pickbox. Za sad imaju tri epizode. 4 epizoda stiže ove sedmice.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑02/02/2026 10:13Better Man wrote: ↑02/02/2026 10:09 Po ko zna koji put preporuka za Shetland. Jedna od najboljih serija ikada.![]()
![]()
dale cooper wrote: ↑02/02/2026 05:15SpoilerShowMrzim Ropera iz dna duše, htio sam bokserom da prođem kroz ekran.![]()
Ali je to znak da je Hugh Laurie opet odradio odličan
posao.I Tom je sjajan bio, kao i ova kompletna latino ekipa.
Olivie mi je bilo premalo još na kraju i zagide. Ko će sad dočekati treću sezonu.
![]()
znam,hvalaBetter Man wrote: ↑02/02/2026 10:22Stigla je 10 sezona na Pickbox. Za sad imaju tri epizode. 4 epizoda stiže ove sedmice.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑02/02/2026 10:13Better Man wrote: ↑02/02/2026 10:09 Po ko zna koji put preporuka za Shetland. Jedna od najboljih serija ikada.![]()
![]()
Uopšte nisam superhero fan ali pogledao prvu epizodu i nastavljam sigurno.yoda82 wrote: ↑30/01/2026 07:31 Nije loš Wonder Man.
Neobičan za Marvel, ali dosta bolji od većine serija koje su snimili zadnjih nekoliko godina.
https://www.imdb.com/title/tt21066182/? ... in_0_q_won
Point. wrote: ↑02/02/2026 10:51dale cooper wrote: ↑02/02/2026 05:15SpoilerShowMrzim Ropera iz dna duše, htio sam bokserom da prođem kroz ekran.![]()
Ali je to znak da je Hugh Laurie opet odradio odličan
posao.I Tom je sjajan bio, kao i ova kompletna latino ekipa.
Olivie mi je bilo premalo još na kraju i zagide. Ko će sad dočekati treću sezonu.
SpoilerShowČim se završila eoizoda poletio sam po guglu da vidim ima li treće, nemoguće da se ovako završi. Treća se neće čekati 10 godina, čitam da je već u procesu i da će imati 6 epizoda. Vjerovatno će u trećoj biti i fokus na ovom malom od Ropera i nešto mi govori da će mu on presuditi na neki način.
Nadam se da će Roxane biti u trećoj, jebazovna mi je do jaja![]()
Odlican je Dark prve dvije sezone. Ako nekome teze povezati likove na netu imaju šeme svih likova i njihove medusobne veze. Medutim trecu nisam mogao gledati i odustao sam.mali_balon wrote: ↑01/02/2026 14:35 Dark se toliko zapetljajo u razlicita vremena da ni sami ne znaju kako su se izvukli....bezveze prekomplikovano....
Btw slow horses opet nije razocarala
Vidi, ja kontam da nekome nije mrsko da ide na net i ganja seme i objasnjenja......ok....ali prije sveha TV film serije smatram razonodom dakle da me zabavi da odmorim od svega da pustim.mozak na pasu....donekle ok da me maltretiras da kontam I razmisljam i donosim zakljucke ali da.moram da pretrazujem internet za seme I dodatna objasnjenja I da kontam mozda je glavno lik sam sebi deda I tako to onda nista od tog necu da se smaram sa glupostima....zato kazem serija nije losa ali se bezveze zakomplikovali i na kraju se sasralo samo da.bi se zavrsilo.....ako je tebi I svima ok meni nije....samo kazem....Altsa wrote: ↑03/02/2026 09:24Odlican je Dark prve dvije sezone. Ako nekome teze povezati likove na netu imaju šeme svih likova i njihove medusobne veze. Medutim trecu nisam mogao gledati i odustao sam.mali_balon wrote: ↑01/02/2026 14:35 Dark se toliko zapetljajo u razlicita vremena da ni sami ne znaju kako su se izvukli....bezveze prekomplikovano....
ok tvoje misljenje, meni je ova serija tako osamdesete, i godi, od rusa, crnih rupa, muzike, auta, radnje ,bajsova, frizurica.s@mson wrote: ↑01/02/2026 14:21
Ovako, moje mišljenje, serija je OK, može se pogledati. Da je wow i nije baš. Ovoliki hype oko ove serije je tako namontiran i režiran da mi se povraća...
Upitajte se šta čini jednu seriju dobrom, a šta odličnom i pogledajte da li to Strangersi imaju...
Sve ono što nemaju ima Dark, mnogo bolja i mnogo kvalitetnija serija.. Uostalom na volju vam....
Serija je ishajpana nakon korone i kad je Netflix ishajpao, dobro se sjecam prve sezone pa malo je reci ali ni pola reklame nije imala kao ove zadnje dvije sezone.s@mson wrote: ↑01/02/2026 14:21 Ovako, moje mišljenje, serija je OK, može se pogledati. Da je wow i nije baš. Ovoliki hype oko ove serije je tako namontiran i režiran da mi se povraća...
Upitajte se šta čini jednu seriju dobrom, a šta odličnom i pogledajte da li to Strangersi imaju...
Sve ono što nemaju ima Dark, mnogo bolja i mnogo kvalitetnija serija.. Uostalom na volju vam....
Sve potpisujemmali_balon wrote: ↑03/02/2026 10:23Vidi, ja kontam da nekome nije mrsko da ide na net i ganja seme i objasnjenja......ok....ali prije sveha TV film serije smatram razonodom dakle da me zabavi da odmorim od svega da pustim.mozak na pasu....donekle ok da me maltretiras da kontam I razmisljam i donosim zakljucke ali da.moram da pretrazujem internet za seme I dodatna objasnjenja I da kontam mozda je glavno lik sam sebi deda I tako to onda nista od tog necu da se smaram sa glupostima....zato kazem serija nije losa ali se bezveze zakomplikovali i na kraju se sasralo samo da.bi se zavrsilo.....ako je tebi I svima ok meni nije....samo kazem....Altsa wrote: ↑03/02/2026 09:24Odlican je Dark prve dvije sezone. Ako nekome teze povezati likove na netu imaju šeme svih likova i njihove medusobne veze. Medutim trecu nisam mogao gledati i odustao sam.mali_balon wrote: ↑01/02/2026 14:35 Dark se toliko zapetljajo u razlicita vremena da ni sami ne znaju kako su se izvukli....bezveze prekomplikovano....
Bad sam htio ovo reci