Generali FTV

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
eeeeeee

#1 Generali FTV

Post by eeeeeee »

Vidim da su ponovo od sinoc (ako sam dobro upratio) poceli reprizirati serijal "Generali"... Imali ko da je slucajno snimio ovu prvu epizodu da nam je postavi???

I jeli iko zainteresovan da skupimo serijal, da pocnemo snimati koliko vidim repriza je u ponedjeljak, ali sve pod uslovom da je ovo prva epizoda???
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

#2 Re: Generali FTV

Post by Nosferatu »

Ako se potrudite, ja cu skinuti takodje serijal.

Ne znam prije zaboravio sam kako sam i gledao. Meni se cini da je bio stream sa FTV-a, pa onda bi bandwidth bio prekucan za 1-2h, i morao bi cekati sutradan, a bilo je i na you tube.

Ne sjecam se da je bio taj serijal za skinuti. Ili je bio na torrentima. Ne znam.

U svakom slucaju i ja bih bio zainteresovan da skinem i sacuvam od zaborava.
amarpitar

#3 Re: Generali FTV

Post by amarpitar »

I ja sam zainteresovan. Kad bi se neko naso da nam to snimi i postavi bilo bi super. Evo sutra tj. u ponedjeljak 8.6.2009. god. ide repriza prve epizode o Seferu u 13.30h na FTV. :bih:
avdo

#4 Re: Generali FTV

Post by avdo »

amarpitar wrote:I ja sam zainteresovan. Kad bi se neko naso da nam to snimi i postavi bilo bi super. Evo sutra tj. u ponedjeljak 8.6.2009. god. ide repriza prve epizode o Seferu u 13.30h na FTV. :bih:
Serijal generali Sefer Halilović imaćeš na http://www.bps-seferhalilovic.ba
karanana

#5 Re: Generali FTV

Post by karanana »

kada ce se postaviti? koliko jos ima emisija sa seferom? jeli kad se sve emisije s njim zavrse, onda ce postaviti sve epizode?
kosmos

#6 Re: Generali FTV

Post by kosmos »

Nosferatu wrote:Ako se potrudite, ja cu skinuti takodje serijal.

Ne znam prije zaboravio sam kako sam i gledao. Meni se cini da je bio stream sa FTV-a, pa onda bi bandwidth bio prekucan za 1-2h, i morao bi cekati sutradan, a bilo je i na you tube.

Ne sjecam se da je bio taj serijal za skinuti. Ili je bio na torrentima. Ne znam.

U svakom slucaju i ja bih bio zainteresovan da skinem i sacuvam od zaborava.
Sigurno neces zaboravit. RS etnicki ociscena, spaljena, masovnih grobnica neotkrivenih do mile volje, mezarja sirom federacije, prijatelju dok si ziv gledat ces primjere generalisanja Sefera
karanana

#7 Re: Generali FTV

Post by karanana »

cita li iko ovdje sa federalne? sto ne napravite kolekciju od 2-3 dvd-a ovog serijala pa date u prodaju?
ako neko ima neke linkove za skidanje nek postavi, a ako neko ima sa ftv-a ko je voljan da mi presnimi ove epizode nek mi se javi. platio bih 15-20 maraka.
TZGazaaaa

#8 Re: Generali FTV

Post by TZGazaaaa »

Dali ima emisija "Generali" na youtube-u, ili nekoj drugoj stranici ???
karanana

#9 Re: Generali FTV

Post by karanana »

imas na bps-ovoj stranici dio serijala sa seferom, 6 emisija cini mi se, ali snimak nije nesto. volio bih imati digitalizirani snimak i cijeli komplet sa i seferom i siberom i divjakom.
Post Reply