prije nego sto odgovorite "na buvljaku, bleso blesavi" - znam. imam hrpu divx-a i pirat dvd-a. ovaj put mi fakat treba original i to neotvorena kutija, tj. iz neke prodavnice, ali koje?... treba mi za nekog drugog i to prilicno hitno, stoga bilo koji savjet je dobrodosao... javite se BRZO BRZO please!
Gdje se mogu kupiti DVD originali nasih filmova?
Moderator: _BataZiv_0809
-
slice
#1 Gdje se mogu kupiti DVD originali nasih filmova?
kao sto veli subject line: Gdje u Sarajevu se mogu kupiti DVD originali nasih filmova? Npr. bh filmovi iz zadnjih nekoliko godina? Znam da refresh i artcompany i tropik nesto rade, ali gdje su njihove prodavnice? ili proizvodi za kupit???
prije nego sto odgovorite "na buvljaku, bleso blesavi" - znam. imam hrpu divx-a i pirat dvd-a. ovaj put mi fakat treba original i to neotvorena kutija, tj. iz neke prodavnice, ali koje?... treba mi za nekog drugog i to prilicno hitno, stoga bilo koji savjet je dobrodosao... javite se BRZO BRZO please!
- DaysleepeR
Ima gori vatra original u celofanu kupit u Mercatoru, za ostala neznam
-
slice
ok, kad sam vec otvorio temu, evo da zakljucim sta sam nasao ako se neko bude nasao u istoj situaciji:
osim mercatora, VF, visa, interex, SK i jos par mjesta imaju dvd originale razlicitih filmova (ukljucujuci bh), ali je izbor prilicno oskudan za sada.
ako ne nadjete nesto na tim mjestima, probajte nazvat tropik, bili su vrlo usluzni: 033 466 990
nisam nasao njihov site ni artcompany, ali svi imaju brojeve u imeniku.
osim mercatora, VF, visa, interex, SK i jos par mjesta imaju dvd originale razlicitih filmova (ukljucujuci bh), ali je izbor prilicno oskudan za sada.
ako ne nadjete nesto na tim mjestima, probajte nazvat tropik, bili su vrlo usluzni: 033 466 990
nisam nasao njihov site ni artcompany, ali svi imaju brojeve u imeniku.