bahatost i bezobrazluk tv novinara

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Irm@

#1 bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by Irm@ »

U subotu 5.09. slucajno sam prebacila na FTV, kad tamo Dnevnik D..vidim gost Meliha Alic.. zenu ne podnosim ma ni kad suti a kamoli kad prica ali hajd mislim se da vidim sta ce sada nalagati..
u cijelih pola sata koliko je taj razgovor trajao nisam ni mogla slusati Melihu od bahatosti Sanjina Beciragica :shock: nije mi jasno kako neko ko ocito nema osnovne kulture koja nalaze da se sugovornika ako mu se vec postavi pitanaj i saslusa do kraja a ne prekine u pola recenice te postavi pitanje pa kad je gdja Alic zaustila on joj postavi novo pitanje..i to bez ikakvog postovanja prema njoj..na jedan vrlo arogantan nacin u smislu "dosla si u studio ja se mogu ponasati kako zelim ko si mi to ti".. i ne mislim ja da je ona neka posebna osoba u sklopu nakaradne federalne vlasti..ali ako nista ministrica je kakva takva i naravno da treba opravdati svoje postupke ali takvo ponasanje tog novinara...uzas :!:
mama mi je rekla kako on to odnedavno i da tako sa svakim sugovornikom razgovara :shock: i to ne u sklopu privatne tv kuce vec u sklopu Javnog servisa...sramota :!:

ne znam je li neko od vas gledao? ali mene je bash navelo da se zapitam pa je li to nacin na koji ce se buduci novinari ponasati prema svojim sugovornicima.."kao da su s njima ovce cuvali" ?!
fixer

#2 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by fixer »

Ako ti se ne svidja, bujrum, Telering je tvoj izbor.
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#3 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by Toto »

Najgore sto novinar moze uraditi od emisije je da napravi licni sou. Ako novinar nije uspio da navede gosta da iznese svoje misljenje: onda se ne moze reci da je emisija uspjela.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by Truba »

ljudi se non - stop mijesaju novinarima u posao
a kad neko njima nesto natukne u vezi sa njihovim poslom ospu se
pogotovo ekonomisti i pedagozi
i onda počne kanonada ne miješaj mi se u poso...

ak ti ne valja taj novinar ne gledaj njegove emisije

ne suflirajte ljudima kako da rade svoj posao
da gol hoda pred alickom i samozadovoljava se
zasluzila je to :mrgreen:
HAVANA

#5 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by HAVANA »

Što se mene tiče,mogo je i štosom opalit. :D
neprilagodjena

#6 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by neprilagodjena »

To je garant dio njegovog tv spektakla,da je bio fin i kultiran prema njoj bio bi dosadan i ti ga mozda ne bi ni pogledala a kamoli jos i zapamtila.

A ja licno najvise mrzim kad me neko prekida u prici :x :x kosa mi se dize od toga :x :x
jazzer

#7 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by jazzer »

A kako treba razgovarati sa personom zvanom M. Alic?? Doticna kaze ''Ja sam popravila 180 skola''???
Mozda je trebao pustiti pa da ona pola sata prica o ''uspjesima'' svog ministarstva iako znamo da jedan
od Top 3 najgora ministra ikad!!
Truba

#8 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by Truba »

neprilagodjena wrote:To je garant dio njegovog tv spektakla,da je bio fin i kultiran prema njoj bio bi dosadan i ti ga mozda ne bi ni pogledala a kamoli jos i zapamtila.

A ja licno najvise mrzim kad me neko prekida u prici :x :x kosa mi se dize od toga :x :x
šta je trebao pustiti je da palamudi

da znate kakvi joj recenzenti predlažu knjige... a ona odobrava

frajko koji je reko da su djeca iz miješanih brakova retardirana a da je komunizam jedino funkcionisao u krevetu gdje su se mjesani pravili

a nesto je palamudila o begovima :roll: :roll: :roll:
dr.Gonzo

#9 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by dr.Gonzo »

Opet ista prica. Ne moras biti nekulturni papak da bi bio provokativan i konkretan. Ko ne vjeruje, nek pogleda pogleda proizvoljnu epizodu emisije Aleksandra Stankovica na HRT-u 1. Nebo i zemlja u odnosu na BiH novinare.
Samo sto se kod nas seljakluk uvukao u sve pore drustva, pa postaju cudni oni kojima to smeta, a ne obrnuto.
neprilagodjena

#10 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by neprilagodjena »

komi wrote:
neprilagodjena wrote:To je garant dio njegovog tv spektakla,da je bio fin i kultiran prema njoj bio bi dosadan i ti ga mozda ne bi ni pogledala a kamoli jos i zapamtila.

da znate kakvi joj recenzenti predlažu knjige... a ona odobrava

frajko koji je reko da su djeca iz miješanih brakova retardirana a da je komunizam jedino funkcionisao u krevetu gdje su se mjesani pravili

a nesto je palamudila o begovima :roll: :roll: :roll:
Nista nisam rekla sem mozda mu je to bila bila taktika da privuce vise gledalaca.

To jedino kazem.
Truba

#11 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by Truba »

:mrgreen: moguće je
zato fino ne gledate sljedeći put i promijenit će se kad padne gledanost :)
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#12 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by Halleluhwah »

A gdje nam je Av Av?
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#13 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by Toto »

nije zar da su novinari u Bih svete krave
pa ih se ne smije ni krivim okom pogledati
Irm@

#14 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by Irm@ »

dr.Gonzo wrote:Opet ista prica. Ne moras biti nekulturni papak da bi bio provokativan i konkretan. Ko ne vjeruje, nek pogleda pogleda proizvoljnu epizodu emisije Aleksandra Stankovica na HRT-u 1. Nebo i zemlja u odnosu na BiH novinare.
Samo sto se kod nas seljakluk uvukao u sve pore drustva, pa postaju cudni oni kojima to smeta, a ne obrnuto.
upravo :thumbup: ja uzivam dok gledam Aleksandra...nemam ja nista protiv da je on gdji Alic uputio na greske ili postavljao pitanja ali sa stilom..a ne kao klasicni sarajevski saner dok sjedi s rajom na kafi u Crnom labudu..
pustopoljina

#15 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by pustopoljina »

Toto wrote:Najgore sto novinar moze uraditi od emisije je da napravi licni sou. Ako novinar nije uspio da navede gosta da iznese svoje misljenje: onda se ne moze reci da je emisija uspjela.

dr.Gonzo wrote:Opet ista prica. Ne moras biti nekulturni papak da bi bio provokativan i konkretan. Ko ne vjeruje, nek pogleda pogleda proizvoljnu epizodu emisije Aleksandra Stankovica na HRT-u 1. Nebo i zemlja u odnosu na BiH novinare.
:thumbup:
Neelix

#16 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by Neelix »

komi wrote:
a zasto ju je, bogati, pozvao onda :-? zasto nije, k'o adil, napravio intervju sa samim sobom?
johnnykola

#17 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by johnnykola »

Neelix wrote:
komi wrote:
a zasto ju je, bogati, pozvao onda :-? zasto nije, k'o adil, napravio intervju sa samim sobom?
bas tako neelixic (samo za zomrica :P ). ono je bilo i vise nego pretjerano.
jest da ona od floskula u govoru moze zasaditi cvjetica po svim preostalim
zelenim povrsinama grada sarajeva (floskula - cvijetic u govoru), ali, brate,
novinar te cvijetice treba sijeci, a ne u startu gazati po njihovom sjemenu.

johnny = poeta. :-D
rado_vidjen

#18 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by rado_vidjen »

meliha alic- bumbar. jezim se od sam pojave.

begovica, dijelila rodbini poslovne prostore u Drugoj gimnaziji, a sada u talu sa ovim stamparijama i s cim sve ne :roll:

uz safeta halilovica i alkalaja, najgori kadar SBiH
Klodovik

#19 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by Klodovik »

Bećiragić u ovom slučaju svoj novinarski posao i zadatak jednostavno nije obavio kako treba i na profesionalan način.
Neelix

#20 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by Neelix »

kdn, niko nije rekao da meliha ne zasluzuje da se ne napada (barem ja ne procitah takav komentar?), ali i napadati treba znati na kulturan nacin (vidjeti pod: stankovic). ovo beciragicevo je ravno onome kad adi sarajlic dovede retardirane osobe u emisiju i ismijava ih.
pOZz

#21 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by pOZz »

Sa bezobraznim i treba bezobrazno, jer ovakvih ministara/ministrica nema nigdje na svijetu. ;-)
Truba

#22 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by Truba »

znatel vi da ona odobrava udzbenike jednog od recenzenata koji je jednom napisao kako su djeca iz "mijesanih" brakova retardirana
mrtva kokoš

#23 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by mrtva kokoš »

ovo je emisija o novinaru a ne o ministrici koju svi(vecina) mrzimo ...
a njega (novinara) upratih bas na razgovoru sa cirom kada se javljao iz armenije nakon utakmice. krajnje je bio bezobrazan,imajuci u vidu da mu se ovaj nije imao duznost javiti. ali et valjda tako razmislja bivsi i sadasnji urednik info programa ftv-a pa i on mora...
Mjesanac

#24 Re: bahatost i bezobrazluk tv novinara

Post by Mjesanac »

Ja ne mogu podnjeti ove nase novinare nikako. Posebno one sto vode dnevnik. Pogledajte HRT dnevnik i BHT dnevnik. Kako na HRTu zvuce kulturno i profesionalno a ovi nasi ko da su na kafi kako pricaju.
Post Reply