U subotu 5.09. slucajno sam prebacila na FTV, kad tamo Dnevnik D..vidim gost Meliha Alic.. zenu ne podnosim ma ni kad suti a kamoli kad prica ali hajd mislim se da vidim sta ce sada nalagati..
u cijelih pola sata koliko je taj razgovor trajao nisam ni mogla slusati Melihu od bahatosti Sanjina Beciragica

nije mi jasno kako neko ko ocito nema osnovne kulture koja nalaze da se sugovornika ako mu se vec postavi pitanaj i saslusa do kraja a ne prekine u pola recenice te postavi pitanje pa kad je gdja Alic zaustila on joj postavi novo pitanje..i to bez ikakvog postovanja prema njoj..na jedan vrlo arogantan nacin u smislu "dosla si u studio ja se mogu ponasati kako zelim ko si mi to ti".. i ne mislim ja da je ona neka posebna osoba u sklopu nakaradne federalne vlasti..ali ako nista ministrica je kakva takva i naravno da treba opravdati svoje postupke ali takvo ponasanje tog novinara...uzas
mama mi je rekla kako on to odnedavno i da tako sa svakim sugovornikom razgovara

i to ne u sklopu privatne tv kuce vec u sklopu Javnog servisa...sramota
ne znam je li neko od vas gledao? ali mene je bash navelo da se zapitam pa je li to nacin na koji ce se buduci novinari ponasati prema svojim sugovornicima.."kao da su s njima ovce cuvali" ?!