Trailer:
http://www.kinotekahd.com/index.php?opt ... Itemid=101
Moderator: _BataZiv_0809
te prepoznao, ko je onaj lola sto je sa strijelama, i ona treba ?casanova123 wrote:hulk, ironman, kapetan amerika, thor
Onaj lik sa strijelom je Hawk Eye (glumio je u filmu Thor. Scena kada je Thor htio vratiti svoj čekić, pa onaj lik sa lukom i strijelom). A ona treba je Black Widow iz Iron Man 2, koju je glumila Scarlett Johansson.Curve wrote:te prepoznao, ko je onaj lola sto je sa strijelama, i ona treba ?casanova123 wrote:hulk, ironman, kapetan amerika, thor
Gledao sam prvu sezonu animirane serije "Avengers - Earth's Mightiest Heroes", lik sa lukom i strijelama je tu stalno, ime mu je Hawk Eye, a zenska je Black Widow iz Iron Mana, u crtanom je stalno tu sa Nickom Furyem. Ima je i u igrici Marvel Ultimate Alliance. U sve se mijesa ko margarinCurve wrote:te prepoznao, ko je onaj lola sto je sa strijelama, i ona treba ?casanova123 wrote:hulk, ironman, kapetan amerika, thor
pa nije komedijakokuz_sa wrote:pregledah maloprije film..
onako
nije ni nesto wow niti da je los film..
specijalnih efekata prepuno..
fali humora
jedine dvije smijesne situacije su kad hulk opali thora nakon sto sruse onaj brod(zvijer) ogromni
i druga kad loki kaze ja sam Bog niste mi dorasli i onda Hulk obrise s njim pod
man.utd wrote:Izasao prvi puni trailer napokon...izgleda kao da nece iznevjeritiPitanje: Spider-man je isto od Marvela, zašto on nije dio tima?
Spider-Man jeste jedno vrijeme bio u timu Osvetnika; razlog zasto ga nema u filmu je to sto filmska prava na Spider-Mana ima studio Sony (a.k.a. Columbia), a prava na Osvetnike Disney/Marvel Studios.Chata87 wrote:Zato sto ni u stripovima Spiderman nikada nije bio dio Avengers timaTrailer je jednostavno strasan...
kokuz_sa wrote:pregledah maloprije film..
onako
fali humora
jedine dvije smijesne situacije su kad hulk opali thora nakon sto sruse onaj brod(zvijer) ogromni
0:22HaHaHa2 wrote:kokuz_sa wrote:pregledah maloprije film..
onako
fali humora
![]()