Krenimo lagano, redom:
Jack Scalia, George Clooney, Alan Rickman, malo domaćih snaga, Slađan Bevanda, kršni Hercegovac.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

može u poreznu komotnoHAVANA wrote:A i ovaj zadnji,nije seksi uopste.Ko da ce mi sad naplatit pdv-a 20 milja.Jeko ovo?
Gospodin je inženjer strojarstva i pustite žene da kažu je li seksi ili ne, što su se muškarci dovezali teme za ženejao_situacije wrote:može u poreznu komotnoHAVANA wrote:A i ovaj zadnji,nije seksi uopste.Ko da ce mi sad naplatit pdv-a 20 milja.Jeko ovo?
ima one okice koje traže grešku u petoj decimali
i samo govori mhm mhm

Hahaha... Pošto sam imala priliku dotičnog gospodina vidjeti uživo, znam zašto sam ga stavila ovdjewalter kurtz wrote:stvarno pjuk gdje ovoga zadnjeg smjesti medju ove frajere![]()
Drzi se glumaca ovi ti politicari nisu nestopukepuke wrote:Hahaha... Pošto sam imala priliku dotičnog gospodina vidjeti uživo, znam zašto sam ga stavila ovdjewalter kurtz wrote:stvarno pjuk gdje ovoga zadnjeg smjesti medju ove frajere![]()

hahaha, kakav opis.jao_situacije wrote:može u poreznu komotnoHAVANA wrote:A i ovaj zadnji,nije seksi uopste.Ko da ce mi sad naplatit pdv-a 20 milja.Jeko ovo?
ima one okice koje traže grešku u petoj decimali
i samo govori mhm mhm
insomnia78 wrote:Hej, pa i ja spadam ovdje
I ja sam neciji father
Mmmmmm, bi li čiku?