Ramozan je
Valja sevopa zarodit
Sto fikro mumincina s bradicom kae
Ramozan je
L u c i f e r wrote: ↑11/05/2020 15:58sokiran samPOKAZALO VJEŠTAČENJE
Respiratori koje je nabavila "Srebrena malina" nisu za korištenje na intenzivnoj njezi
sokiran
![]()
Postupci se znaju voditi i po 10 god...dugo je to da covjek kupi kokice i da gleda.
cim se je tu bOkir upetljao nema od tvorza nista, ima njegov intervujet na N1... izmedju redova, naruzit cemo ih, sram ih bilo i dat im druge funkcije... pa zamisli asim otvoreno priznao da je namjestio glasanje za gradonacelnika i nikome nista... ovo je cirkuz od drzave, pored ovih mumina, sejtan nam ne treba...
Bice igranka za narod sto bi se reklo.
Pa jeste ! Ljudi zbrzali i zaboravili da postoje zakoni i procedure, a Salcin im nije na to skrenuo paznjumist wrote: ↑11/05/2020 16:56"Ljudi su ohrabrivali na sjednici da nije važno koliko šta košta. Bila je otimačina u svijetu, tajne službe su se borile za to da zemlje dobiju respiratore, bili ste spasilac nacije kada nabavite nekih 80 ili 100 respiratora i opreme. Onda kada je vrijeme prošlo, kada se stišala pandemija, kada je postalo očigledno da su se neke greške napravile - onda su svi počeli da izmiču - izjavio je Izetbegović.
Istakao je kako nije trebalo davati instrukcije i tumačenja kakva su neki davali na sjednici Vlade FBIH.
- Zbrzavalo se, žurilo se, da se jedan dio potreba zadovolji. Zaboravljalo se da postoje zakoni i procedure. Preostaje da prepustimo istragama da utvrde šta se dešavalo i da li su greške napravljene. Nije moje da presuđujem unaprijed. Ne treba padati u novu greškui. Pravosudna struka neka kaže svoje, da ne bih bio ja taj koji će suditi unaprijed - poručio je Izetbegović."
Salcin je za sve kriv![]()
od moje nepismenosti, niko najebat nece. zalosno je sto nam zivotima i parama upravljaju nepismeni ljudi kao solak (dovoljno procitati naredbu za nosenje maski, sala, pamucen trake) i fikret, koji je u izgovoru nepismen, o pisanju da ne pricamo. dodatno, kada vidim ko ih brani, mozda je najbolje i da ostanem nepismen. mozda upadnem u kakvu semu, pa potkacim kakvu lovu i tal. pismen covjek kod njih nema sanse.
da, gdje ima države. a ondje gdje predmet prosto ostane zauvijek u istrazi i ne mora.
Nemojte samo gledat kolko je uzela