Sumljam da je Fikret ratni profiter, raspitaj se koliko je isti imao godina za vrijeme rata...
Fikret (srebrena malina) i respiratori
#2751 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
#2752 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Primanje/davanje dara, udruzivanje radi vrsenja KD, nije kriminal samo ukrasti!joe_black wrote: ↑09/05/2020 19:13Evo ja sam nudio da mi se napise bilo sta sto je za "KRIVICNE ODGOVORNOSTI" sa aspekta navedene transakcije od strane Fikreta. Niko nije nista naveo ili su se pojavila nagadjanje i cista lupetanja.
Napisite lijepo i ako ima neko od advokata iz oblasti krivicnog prava, zamolio bih ga da pojasni ljudima sve sto napisu.
#2753 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Probaj da sumnjas...joe_black wrote: ↑09/05/2020 19:16Sumljam da je Fikret ratni profiter, raspitaj se koliko je isti imao godina za vrijeme rata...
#2754 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Eto ako bude tuzilastvo koristlilo kao dokaze lupetanja i nagadjanja sa foruma i djubradi od novinara koji u nedostatku clanaka o Kerlevusi i Lazicu pisu o tome kako je Fikretu blokiran racun... ima da ga osude barem na 50 godina
- joint union
#2755 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Jel stanje nesreće? Jest. Jel profitirao? Jest. Dakle profitirao u nesreći kad ljudi umiru i ostaju bez primanja. Koja je razlika izmedju njega i ratnog profitera?joe_black wrote: ↑09/05/2020 19:16Sumljam da je Fikret ratni profiter, raspitaj se koliko je isti imao godina za vrijeme rata...
Last edited by joint union on 09/05/2020 19:22, edited 1 time in total.
#2756 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Ratni profiter sa svega 7 godina? Svaka ti cas kao covjeku... nemam rijeci, tipicni Bosnjo
#2757 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Vidi, ti mozes govoriti on je poslao ponudu i nije on kriv sto su prihvatili. I to je u principu donekle istinito.joe_black wrote: ↑09/05/2020 19:13Evo ja sam nudio da mi se napise bilo sta sto je za "KRIVICNE ODGOVORNOSTI" sa aspekta navedene transakcije od strane Fikreta. Niko nije nista naveo ili su se pojavila nagadjanje i cista lupetanja.
Napisite lijepo i ako ima neko od advokata iz oblasti krivicnog prava, zamolio bih ga da pojasni ljudima sve sto napisu.
Ali, uzmi u obzir sta je sinoc advokat Vlado Adamovic govorio. Kaze da je bilo slucajeva gdje su osobe bile bez ikakve formalne funkcije, ali su pocinile odredjena krivicna djela.
Uzmi i slucaj Fimi Media u Hrvatskoj. Vlasnica marketing agencije je optuzena. Ona je mogla govoriti ja sam slala ponude, nisam ja kriva ako su oni to prihvatili. Ko im je kriv kad su glupi da prihvate. Medjutim, nije tako. Ona je, prema optuznici, svjesno poduzimala radnje da izvlaci novac iz javnih kompanija.
Dakle, kljucno je kakvim dokazima raspolazu nadlezna tijela, te da li ima nesto sto dokazuje umisljaj. Recimo ako se vjestacenjem laptopa ili telefona pronadju neke poruke koje to dokazuju, itd itd. Vidjeti cemo sta ce ispasti.
Last edited by pinkman on 09/05/2020 19:22, edited 1 time in total.
#2758 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Onda nije ratni profiter, napisi nesretni profiter...profitirao iz nesrecejoint union wrote: ↑09/05/2020 19:20Jel stanje nesreće? Jest. Jel profitirao? Jest. Dakle profite u nesreći kad ljudi umiru i ostaju bez primanja. Koja je razlika izmedju njega i ratnog profitera?
#2759 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
pinkman wrote: ↑09/05/2020 19:22Vidi, ti mozes govoriti on je poslao ponudu i nije on kriv sto su prihvatili. I to je u principu donekle istinito.joe_black wrote: ↑09/05/2020 19:13Evo ja sam nudio da mi se napise bilo sta sto je za "KRIVICNE ODGOVORNOSTI" sa aspekta navedene transakcije od strane Fikreta. Niko nije nista naveo ili su se pojavila nagadjanje i cista lupetanja.
Ali, uzmi u obzir sta je sinoc advokat Vlado Adamovic govorio. Kaze da je bilo slucajeva gdje su osobe bile bez ikakve formalne funkcije, ali su pocinile odredjena krivicna djela.
Uzmi i slucaj Fimi Media u Hrvatskoj. Vlasnica marketing agencije je optuzena. Ona je mogla govoriti ja sam slala ponude, nisam ja kriva ako su oni to prihvatili. Ko im je kriv kad su glupi da prihvate. Medjutim, nije tako. Ona je, prema optuznici, svjesno poduzimala radnje da izvlaci novac iz javnih kompanija.
Dakle, kljucno je kakvim dokazima raspolazu nadlezna tijela, te da li ima nesto sto dokazuje umisljaj. Recimo ako se vjestacenjem laptopa ili telefona pronadju neke poruke koje to dokazuju, itd itd. Vidjeti cemo sta ce ispasti.
Ne zaboravi da si napisao "ako", pa ako je bilo sta o ovom slucaju radio preko telefona ili laptopa...definitivno je lud covjek i zasluzio je da ga se kazni
- joint union
#2760 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Nije g nego se pas p. Nesretni samo zato sto su ga uhvatili, ratni profiter nego sta. Uostalom, ovo se stanje i zove "rat protiv virusa" zar ne?joe_black wrote: ↑09/05/2020 19:22Onda nije ratni profiter, napisi nesretni profiter...profitirao iz nesrecejoint union wrote: ↑09/05/2020 19:20Jel stanje nesreće? Jest. Jel profitirao? Jest. Dakle profite u nesreći kad ljudi umiru i ostaju bez primanja. Koja je razlika izmedju njega i ratnog profitera?
#2761 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
U pravu si trebao je covjek poginit na transakciji jedno barem milion da bi siroke narodne mase odusvljeno likovale i paradirale uz uzvike BRAVO FIKROjoint union wrote: ↑09/05/2020 19:25Nije g nego se pas p. Nesretni samo zato sto su ga uhvatili, ratni profiter nego sta.joe_black wrote: ↑09/05/2020 19:22Onda nije ratni profiter, napisi nesretni profiter...profitirao iz nesrecejoint union wrote: ↑09/05/2020 19:20
Jel stanje nesreće? Jest. Jel profitirao? Jest. Dakle profite u nesreći kad ljudi umiru i ostaju bez primanja. Koja je razlika izmedju njega i ratnog profitera?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2763 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
ma djubre od covjeka
- joint union
#2764 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Onako kako je poginuo vlasnik Violete npr? Nije uopšte trebao da se bavi ovim, niti ima pojma o ovome. Vidjećemo (valjda nekad) sta je dovukao.joe_black wrote: ↑09/05/2020 19:28U pravu si trebao je covjek poginit na transakciji jedno barem milion da bi siroke narodne mase odusvljeno likovale i paradirale uz uzvike BRAVO FIKROjoint union wrote: ↑09/05/2020 19:25Nije g nego se pas p. Nesretni samo zato sto su ga uhvatili, ratni profiter nego sta.
#2765 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
dobro .....moje nisu sigurno.....da su moje neko bi visio
sta je s tobom.... planiras nastaviti orati za fikru
#2766 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Ma on je nula od covjeka, ljiga teska. Kriminalac, da nije bilo rata sigurno bi radio isto sto i sad, krao po Srebrenici maline.
-
#2767 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Kako sta?joint union wrote: ↑09/05/2020 19:30Onako kako je poginuo vlasnik Violete npr? Nije uopšte trebao da se bavi ovim, niti ima pojma o ovome. Vidjećemo (valjda nekad) sta je dovukao.joe_black wrote: ↑09/05/2020 19:28U pravu si trebao je covjek poginit na transakciji jedno barem milion da bi siroke narodne mase odusvljeno likovale i paradirale uz uzvike BRAVO FIKROjoint union wrote: ↑09/05/2020 19:25
Nije g nego se pas p. Nesretni samo zato sto su ga uhvatili, ratni profiter nego sta.
Pa registratore: https://b2bbih.ba/uhljebizam-ponovo-na- ... ator-isto/
Norod zno.
-
#2769 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Nije, on je naš najmlađi hadžija
#2770 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
#2771 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
jasta je Pizda li mu materina...odakle mu 10 000KM za hadja, garant je ukro
#2772 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
@joe_black nesto mi se cini da bi ga kao branio?
- Guadalajara
#2774 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
-
#2775 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
[/quote]
[/quote]
Nii shvatio.
Hadž nije "nekoliko hiljada maraka", hadž ko obavi OBAVEZUJE se na mnogo toga, uzmi i pročitaj.
Po svemu sudeći on je obavi hadž "radi fazona", ništa on shvatio nije.
[/quote]
Nii shvatio.
Hadž nije "nekoliko hiljada maraka", hadž ko obavi OBAVEZUJE se na mnogo toga, uzmi i pročitaj.
Po svemu sudeći on je obavi hadž "radi fazona", ništa on shvatio nije.