evo sad od mene nesto za pocetak...nisam iz kladuse odakle je to sve pocelo i nisam tad jos bio rodjen pa nemam bas puno pojma al eto cuo sam dosta prici o njemu(vecinom negativnih pogotovo od porodice

i onda je dosla ta nekakakva agrokomerceva kriza...a u to nisam bas upoznat voli bi da mi neko malo pojasni tu agrokomercevu krizu...
iugl sad preskocicu to i preci na 92 kad su bili izbori za predsjednistvo navodno je on pobjedio sa preko 90% glasova, ali je na kraju morao predati aliji izetbegovicu svoje mejsto, citao sam na internetu da je to morao uraditi posto su mu htjeli ubiti citavu porodicu...al opet ne znam samo kazem sto sam cuo
i sad za vrijeme rata sto je htio formirati apzb to nikako ne mogu da shvatim i nikako se ne slazem s tim, apsolutno mu to nije trebalo al desilo se...tu sigurno ima stvari koje javnost ne zna, a sigruan sam da najvise tajni ima oko alije siguran sam da ima gorka istina oko njega koja se nazalost nece nikad saznati a on ce zauvjek biti slavljen kao heroj... malo sam otiso sa teme al sve je to povezano
izvinjavam se ako sam koga uvrijedio sa temom ne zelim nikakve probleme samo misljenja ostalih ljudi