Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gledala sam samo kraj.... Gosti nam se natovarili. Uhvatila sam samo kad je pričao o Džamonji... Ne znam kakva je emisija bila u globalu. Moj muž ni to malo nije moga gledati samnom, nervira ga Sidranovo zamuckivanje...
Gost i domaćin zanimljivi, (h)em pismeni, (h)em znaju pričat', (h)em šahisti...
A propos "nečijeg" spominjanja Velinog stajlinga ( džemperi, puloveri, šta ono bi? ) - e pa meni je sinoć bio k'o francuski egzistencijalist !
Jara wrote:Gost i domaćin zanimljivi, (h)em pismeni, (h)em znaju pričat', (h)em šahisti...
A propos "nečijeg" spominjanja Velinog stajlinga ( džemperi, puloveri, šta ono bi? ) - e pa meni je sinoć bio k'o francuski egzistencijalist !
gostima svaka cast, svaka cas voditelju, pametan svijet.
ali sine, francuske je egzistencijaliste cinilo nesto malo vise od pulovera...
ah sinoć sam odgledao prvi put. kud ranije nisam - istina, TV mi je ugašen nekih 99 % vremena i palim ga samo u momentima krajnje dosade, kako ću i znati za emisiju. od sada palim i nedjeljom naveče. Figure -
Sidran - u zadnje vrijeme me nervira (sitnicama, istina, ništa bitno), ali sinoć mi je čak i on bio odličan.
Jara wrote:Gost i domaćin zanimljivi, (h)em pismeni, (h)em znaju pričat', (h)em šahisti...
gostima svaka cast, svaka cas voditelju, pametan svijet.
ali sine, francuske je egzistencijaliste cinilo nesto malo vise od pulovera...
Šćeri, "pričaj mi malo o tome..."
Već se jedan javno bavio Velinim "stajlingom" i to sa ne baš pristojnim konotacijama...
Asocijacija od sinoć je samo na izgled, kontaš?!
tranquil wrote:ah sinoć sam odgledao prvi put. kud ranije nisam - istina, TV mi je ugašen nekih 99 % vremena i palim ga samo u momentima krajnje dosade, kako ću i znati za emisiju. od sada palim i nedjeljom naveče. Figure -
Sidran - u zadnje vrijeme me nervira (sitnicama, istina, ništa bitno), ali sinoć mi je čak i on bio odličan.
InfraRedRidinghood wrote:Šabane, Murate, nemoj k'o Boga te molim!
Poslije ovoga nesta je
Evo da je bar pokusam vratiti ovim-Taze-dvije-
Prva-Arsen Dedic gost,voditelj saksonica
Druga-Amir Vuk-Zec gost.voditelj Pasovic
Zna li iko sljedeceg gosta? Koja je asocijacija? Ja u prosloj emisiji odmah slala jedno 3 poruke za tacan odgovor (Sidran), ali nije me bilo emdju dobitnicima. Iako vec imam Moriju, i procitala je (bolje receno, progutala knjizicu).
Jao sta je mahalusama interesantno, da jave da je Vela bio na plavusinom rodjendanu wuaaaahaaahaa . pa koga briga to? jel to mozda od znacaja za iducu emisiju
shuhveli si ti meni mindzushice
Gost Drago Bozja i domaćin Veličković
Sjajan izbor gostiju pokazuje, iz nedjelje u nedjelju, da nije tačna ona da je "sve što valja otišlo iz Sarajeva"!