FIFA- All about
Moderator: Benq
-
weltschmertz
#976 Re: FIFA- All about
Hahahahaha! Nije druže, na najnižem nivou je. I ja sam tako poder'o neke 14:0 i zijanio se, kad tamo imam šta da vidim. Onda stavim na Ultimate i izgubim 1:0, sad sam na Legendary.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- Averus
#977 Re: FIFA- All about
Eh to me zanimalo
Nisam nikad do sad imao original FIFA, a jedini koji sam igrao je bio FIFA World
Na njemu je sve to išlo malo drugačije (siromašnije)
'ajde valjda ću se uštelit' opet da mogu na Legendary derati
Nisam nikad do sad imao original FIFA, a jedini koji sam igrao je bio FIFA World
Na njemu je sve to išlo malo drugačije (siromašnije)
'ajde valjda ću se uštelit' opet da mogu na Legendary derati
- soul_eclipse
#978 Re: FIFA- All about
@Averus
Znas kako je tezak AI bas su realno napravili pogotovo posle updatea bas je tezak,ja sa lesterom 8 na tabeli nema vise deranja igra AI ko pravo
@Ostali koji ima PS4 i Xbox One blago vama vi na miru mozete igrati ONLINE.
Znas kako je tezak AI bas su realno napravili pogotovo posle updatea bas je tezak,ja sa lesterom 8 na tabeli nema vise deranja igra AI ko pravo
@Ostali koji ima PS4 i Xbox One blago vama vi na miru mozete igrati ONLINE.
- Averus
#979 Re: FIFA- All about
Ja ne znam kako je ikad iko igrao ovu FIFA-u i uživao...
Pa sve goli debili, zabiju jedva jedan gol (nabij i trči!) i onda dodavanje u svojoj polovici...
Druga varijanta su mali debeli amerikanci kojima tata kupi najskuplje igrače, pa u najnižoj diviziji igraju sa ekipom od 11 rare igrača
Sranje
Pa sve goli debili, zabiju jedva jedan gol (nabij i trči!) i onda dodavanje u svojoj polovici...
Druga varijanta su mali debeli amerikanci kojima tata kupi najskuplje igrače, pa u najnižoj diviziji igraju sa ekipom od 11 rare igrača
Sranje
- vicious
#980 Re: FIFA- All about
A ne znam brate što igrate taj FUT, igraj online seasons sa normalnim timovima i uživaj 
-
Mustang1
#981 Re: FIFA- All about
A daj sta je problem skupiti 20.ak hiljada i kupiti rare timAverus wrote:Ja ne znam kako je ikad iko igrao ovu FIFA-u i uživao...
Druga varijanta su mali debeli amerikanci kojima tata kupi najskuplje igrače, pa u najnižoj diviziji igraju sa ekipom od 11 rare igrača![]()
Sranje
Na PC.u jest dosta drugacije ali jbg
- Averus
#982 Re: FIFA- All about
Pa i igram online seasons, tu me i oderaševicious wrote:A ne znam brate što igrate taj FUT, igraj online seasons sa normalnim timovima i uživaj
Nisam ovdje našao online igranje, a da mogu koristiti "prave" timove... Sve samo FUT
Pa kad skupim 20k, onda ok. Ali odbija me ovo igranje - faktički tek počneš igrati igricu, odmah te poveže s likom koji ima sve crne igrače u ekipi... Kod mene sve bronza wtfMustang1 wrote: A daj sta je problem skupiti 20.ak hiljada i kupiti rare timDa ti ja pokazem svoj tim sa kojim sam igrao 10. diviziju sta bi tek onda pomislio za mene (a tek kakav sada tim imam). A sve sam to sastavio prije nego je igrica i izasla
![]()
- vicious
#983 Re: RE: Re: FIFA- All about
Kako nisi našao, ne kontam...?Averus wrote:Pa i igram online seasons, tu me i oderaševicious wrote:A ne znam brate što igrate taj FUT, igraj online seasons sa normalnim timovima i uživaj![]()
Nisam ovdje našao online igranje, a da mogu koristiti "prave" timove... Sve samo FUT
Pa kad skupim 20k, onda ok. Ali odbija me ovo igranje - faktički tek počneš igrati igricu, odmah te poveže s likom koji ima sve crne igrače u ekipi... Kod mene sve bronza wtfMustang1 wrote: A daj sta je problem skupiti 20.ak hiljada i kupiti rare timDa ti ja pokazem svoj tim sa kojim sam igrao 10. diviziju sta bi tek onda pomislio za mene (a tek kakav sada tim imam). A sve sam to sastavio prije nego je igrica i izasla
![]()
Kad pokreneš igru, ne ideš na FUT nego gore na onaj tab Online, pa Seasons, izaberes tim s kojim ces igrati i deri...
- Averus
#984 Re: FIFA- All about
Našao, igrao...
Jeb'o ti ovo.. Čitav život igram FIFA (počeo sa FIFA na Super Nintendu) i uvijek sam je više volio nego PES. To se sad više ne zna koje je veće sranje.
S centra čovjek zabije Neueru gol k'o da ga nema na golu, izmiče se.
On je još dobar, makar je pucao s dva-tri igrača. Drugi haman svi uzmu 9 igrača pred gol i jednog trkača na centar i udri...
A kad je taj prednji Ibra ili Messi, naravno nema allaha dž.š. koji će mu uzeti loptu. Ukliziš, izvrneš čovjeka, ona se "nekako" odbije sa felšom i vrati baš njemu... U međuvremenu se golman sjetio da treba do poreske uprave, da prijavi ženu na olakšicu. Otišao čo'ek, nema ga.
Nekad je FIFA nosila sa sobom koliko-toliko kreativnosti.
Sad: Teško sranje. Ali teeeeško.
Odavno sam vidio da FIFA više nije što je bila, ali da će toliko pobjeći od simulacije i napraviti običnu arkadu poput PES-a, to nisam očekivao fakat. Samo mi utjeha što nisam dao pare za nju, nego je dobio džaba.
Jeb'o ti ovo.. Čitav život igram FIFA (počeo sa FIFA na Super Nintendu) i uvijek sam je više volio nego PES. To se sad više ne zna koje je veće sranje.
S centra čovjek zabije Neueru gol k'o da ga nema na golu, izmiče se.
On je još dobar, makar je pucao s dva-tri igrača. Drugi haman svi uzmu 9 igrača pred gol i jednog trkača na centar i udri...
A kad je taj prednji Ibra ili Messi, naravno nema allaha dž.š. koji će mu uzeti loptu. Ukliziš, izvrneš čovjeka, ona se "nekako" odbije sa felšom i vrati baš njemu... U međuvremenu se golman sjetio da treba do poreske uprave, da prijavi ženu na olakšicu. Otišao čo'ek, nema ga.
Nekad je FIFA nosila sa sobom koliko-toliko kreativnosti.
Sad: Teško sranje. Ali teeeeško.
Odavno sam vidio da FIFA više nije što je bila, ali da će toliko pobjeći od simulacije i napraviti običnu arkadu poput PES-a, to nisam očekivao fakat. Samo mi utjeha što nisam dao pare za nju, nego je dobio džaba.
- relativno84
#985 Re: FIFA- All about
Eh obicno je to tako, kad te buse nista ti ne valja
p.s. ja ti rekoh prodaj, jok ti hoces da igras
- zenny
#986 Re: FIFA- All about
ne kontam sad sta se desava izlaskom 17ke..
imam 16 i prvo sto sam primjetio je da je ukinuta aplikacija za mobitel koja je bas korisna ukoliko se neko bavi preprodajom igraca da zaradi sta, sad moras uc u igricu da bi refreshovo svoju transfer listu...
sta se desava sa team of the week igracima, ne izlaze vise one crne i plave karte? jel to znaci da sto je izaslo toga izaslo je?
imam igricu oko 9 10 mjeseci ali nikad nisam dobio crnu ili plavu do sada kupovinom paketa, ima li nekih faktora koji to odlucuju?
imam 16 i prvo sto sam primjetio je da je ukinuta aplikacija za mobitel koja je bas korisna ukoliko se neko bavi preprodajom igraca da zaradi sta, sad moras uc u igricu da bi refreshovo svoju transfer listu...
sta se desava sa team of the week igracima, ne izlaze vise one crne i plave karte? jel to znaci da sto je izaslo toga izaslo je?
imam igricu oko 9 10 mjeseci ali nikad nisam dobio crnu ili plavu do sada kupovinom paketa, ima li nekih faktora koji to odlucuju?
-
Mustang1
#987 Re: FIFA- All about
Pa gotovo nemas vise nista za 16. Za packove ti je cista sreca i najbolje ih nikako i ne otvarati.zenny wrote:ne kontam sad sta se desava izlaskom 17ke..
- opticum
#988 Re: FIFA- All about
Nemam tako jak racunar da instaliram fifu 2011.Ako neko ima peč noviji za 2009 fifePlavo-bijeli wrote:Zanima me što ne instaliraš neku noviju verziju fife?! Barem 2011 koja je bila baš dobra.opticum wrote:Pozz svima,
Zanima me ima li kakav pach za fifu 2009 .Treba mi neki naj noviji.Kod mene je terenutno ona instalirana ako neko ima neki pach za fifu 2009 bio bi mu zahvalan.
-
weltschmertz
#989 Re: FIFA- All about
Zna li iko kako da podesim SpeedLink STRIKE NX Wireless controller za FIFA 17? Nema šanse potrefiti tipke.
- Averus
#990 Re: FIFA- All about
A jes' tako jbgrelativno84 wrote:Eh obicno je to tako, kad te buse nista ti ne valja![]()
Već sad me manje nervira, kad sam se malo uvježbao za Professional-Word Class nivo
Jesi probao x360ce?weltschmertz wrote:Zna li iko kako da podesim SpeedLink STRIKE NX Wireless controller za FIFA 17? Nema šanse potrefiti tipke.
-
weltschmertz
#991 Re: FIFA- All about
Jesam druže, ali ne ide. Poludi gamepad totalno. Kao da zamijeni straneAverus wrote:A jes' tako jbgrelativno84 wrote:Eh obicno je to tako, kad te buse nista ti ne valja![]()
Već sad me manje nervira, kad sam se malo uvježbao za Professional-Word Class nivo![]()
Jesi probao x360ce?weltschmertz wrote:Zna li iko kako da podesim SpeedLink STRIKE NX Wireless controller za FIFA 17? Nema šanse potrefiti tipke.
- Averus
#992 Re: FIFA- All about
Ima li xinput/dinput switch na njemu?
-
rayman90
#994 Re: FIFA- All about
neki dan u proclubu 8 bosanaca

- Raigor Stonehoof
#995 Re: FIFA- All about
Ucestvuje li neko na Targetovom turniru? 
- Averus
#996 Re: FIFA- All about
Eee ovo mi je nekad bila ekipa s kojom sam dogurao do DIV3 u FIFA World
http://www.futhead.com/15/squads/8635135/
Sad... Srednja žalost, stid me reći šta imam
- Raigor Stonehoof
#997 Re: FIFA- All about
Imao s ja puno bolji tim u world...ne sjecam se detalja jebiga, znam da je bio Reus sa 89 rejtingom... Ne sjecam se ni do koje lige sam dogurao. Sad ne igram multi uopste, dok ss ti ne ukazes bemteAverus wrote:Eee ovo mi je nekad bila ekipa s kojom sam dogurao do DIV3 u FIFA World
![]()
- Averus
#998 Re: FIFA- All about
Imao sam i ja Reusa, možda pred kraj karijere u FW 
Meni nije furka natrpati top-notch igračima (ronalod, ibra, messi itd.), nego volim imati dovoljno dobre, a da igrom pobijedim, ne trčanjem
Sad sam taraba - i po igranju i po ekipi

Btw, je li iko probao GameFace?
Reko' da se digitalizujem za Career mode
Meni nije furka natrpati top-notch igračima (ronalod, ibra, messi itd.), nego volim imati dovoljno dobre, a da igrom pobijedim, ne trčanjem
Sad sam taraba - i po igranju i po ekipi

Btw, je li iko probao GameFace?
Reko' da se digitalizujem za Career mode
-
Mustang1
#999 Re: FIFA- All about
Nemoj da bi ko radio ovaj challenge za Hazarda
Bolje kupit za te pare Messia 
- Raigor Stonehoof
#1000 Re: FIFA- All about
Sreca pa sam fifu dobio dzaba, kako bih se iznervirao da sam dao pare
najvise sam je htio zbog the journey moda, pretpostavljajuci da je to nesto kao mycareer u nba2k. Jest kurac, zavrsava se nakon jedne sezone
ne mozes ni zadrzat igraca pa nastavit u career modu, samo dobijes hunterovu fut karticu pa se pusi dalje
prc milojka
Ea sports, lijeni smecari
Ea sports, lijeni smecari