Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mustang ti izgleda mislis da si pokupio pamet citavog svijeta pa se s tobom ne moze pricati.
febo_acm wrote:Fut na Fifi 14? Fifa Fut 14? Ili pricas i onoj beti ne kontam te?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Iskreno i sam sam zbunjen kako ovo sve fercera.Preko FIFA Worlda se ulazi na FUT, to je beta verzija.Ono sto mene zanima, jer sam citao i na drugim forumima isto pitanje ali bez konkretnog odgovora, je sta ce biti s mojom ekipom kad FIFA uradi update igracima.Da li ostaje sve isto ili... ?
To sto ti imas je Fifa World koja je besplatna .. Ovo sto mi imamo je Fifa 14 koja se placa .. Obe verzije imaju FUT ali logicno je da je da je ova koja se placa stabilnija i bolja .. To ste vi dobili dzabaluka da se navucete na FUT .. Ne bi me cudilo da vam ukinu sve to kada izadje Fifa 15
Jebem ti paketice i fifu. Dadnem 7.5K za zlatni paket u kojem bi navodno trebale biti 3-4 Rare kartice i na kraju u tom paketicu dobijem srebrenog igraca sa ratingom 70. Fuj.
Vertig0 wrote:Jebem ti paketice i fifu. Dadnem 7.5K za zlatni paket u kojem bi navodno trebale biti 3-4 Rare kartice i na kraju u tom paketicu dobijem srebrenog igraca sa ratingom 70. Fuj.
I on je RARE
Ne pise da ce sve RARE biti zlatne, jbg uostalom packovi su rinaka
Ja sam potrefio Lahma jednom i prodao ga za oko 30k.Kasnije i Schurrle, ali je on desetak milja manje...
Nego da upitam, vi koji ulazite na FUT preko FIFA 14, jel vi imate istu ponudu sto se paketica tice ili ?
I za sta je ovo FIFA 15 ULTIMATE EDITION na Originu ? Eto nek neko uputi, sto se FIFE tice ja sam duduk stvarno.
salatu wrote:Eno na pik-u 2m coinsa za 10 KM .. rasulo marketa..
Lopovska posla, ja plaćao 2 km 2 miliona
Kupio sam 10 miliona ukupno, a ostatak dobio igrače tipa zeleni Lahm, zeleni Neymar itd...
Nekako od kako sam ovo počeo kupovati(zadnjih 15-20 dana) igra mi je izgubila smisao... Ali hajde reko nova Fifa će za mjeses i po i ako me banuju jebe mi se...
Ma kod njega je Fifa World on misli da je to povezano Nikog u paketicima nisam dobio Lakse je bilo dobit onda kad su oni zeleni bili sad da bi nesto izvukao moras Ronalda, Messia ..
Igram FIFU 14 career mode i zanima me može li mi neko objasniti kako da nađem regene igrača? Recimo Pirlo se penzionisao na igri, i sad bih ja htjela Pirlov regen dovesti, ali ne mogu da se skontam koji je tačno. HELP!