Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vertig0 wrote:Lako je zaradjivati coine kad vec imas milion
Sto jest jest .. Pogotovo sad kad niko ne igra skoro ali eto ubija mi vrijeme dok postim navuko sam se
Evo sada imam 3 miliona i 320 hiljada sa tim da sam kupio onih 5 paketica po 25 hiljada .. Sad odoh opet one WC paketice kupovati pozelite mi srecu
Jos 23 igraca fale i jos uvijek nema velike cetvorke
Jebo paketice opet sam potrosio 250 hiljada na njih i nista sastavit cu tim neki fin i nek stoji da odigram poneku .. Otvarat cu paketice kad izadje tim sedmice ili nesto tako
Evo sastavih tim i nek stoji da odigram ponekad nek se nadje za unuke Mozda sastavim i jedan engleski tim Samo cu Hummelsa zamijeniti sa onim zelenom karticom ali poslije utakmice nocas kad mu spadne jos cijena
A ja sinoc nakon sto je ovo izaslo u potrazi za Kloseom
Dobijem ovo
Jest vecina jeftinih ali Kroos upravo otisao za milion iako je cijena oko 600 hiljada realna A Neymar je oko 6 miliona sad ali cu sacekati cijene spale puno jer svi prodaju sve i kupuju packove da dobiju Klosea Ja sam potrosio oko milion i po coinsa sinoc na packove
Nije lose .. Otvorio sam i sad paketica za pola miliona Ja to pustim bratu da on otvara naucio sam ga taman da zna razlikovati skupe od jeftinih kartica
Nego je li ko PES spomenuo ovdje
14ka je dobra mada bih ja sačekao i 15ku pa onda vidi da li ti se isplati, bude uvijek jeftinijih ključeva tako da se ne sekiraš...
Ma kad jednom probas ultimate team i navuces se odmah pomislis kako je tih 50 KM nista u odnosu na ono sto si dobio
Nisam uspio ufatiti Klosea jucer potrosio sam 2 miliona na paketice i nista Danas ce novi tim knock out faze svjetskog pa valjda cu tu nekog da ufatim
Ma sastavim tim i prodam Evo sad imam Robbena u timu i pitanje je vremena kada cu ga prodati Opet oko pola miliona na paketice i nikoga jos uvijek nema
Ma sastavim tim i prodam Evo sad imam Robbena u timu i pitanje je vremena kada cu ga prodati Opet oko pola miliona na paketice i nikoga jos uvijek nema
Joj koje su zvjeri Cuardado, Gervinho, Cerci i Higuain
Moram jos da uzmem plavog De Rossia 88
Kad uzmem Cuardada ili Gervinha i kad je je gurnem u for po 20 metara perverzija cista, samo padaju igraci oko njih