Rodzer Mur wrote: ↑22/09/2022 01:25
Preskocih proslu fifu, godina dana bez EA sranja i nerviranja, bukvalno nisam ni gledao nista vezano za fifu 22 duze od par minuta ukupno, sad kako je vrijeme da nova izadje, malo me vuce da probam igrati, mazohizam jbg
Kontam probati na PC-u preko steama, ranije sam samo na konzoli, kakvo je stanje sa marketom i lagom? Tek veceras sam se malo informisao oko nove fife i vidim da ce crossplay biti izmedju konzola i PC-a po prvi put, to ce vjerovatno znaciti daleko veci broj igraca na PC-u u odnosu na prethodne godine, ali je ovo sranje s odvojenim marketom problematicno, meni je trejdanje najzanimljiviji dio, valja se takmiciti sa ojlerima, pro i ostalim p2w igracima sa ps5 sto se tice timova, prije sam se mogao drzati u egalu na RTG-u, sad ce ici daleko teze
Vidim i da je vikend liga postala kezual takmicenje

al' hajd', samo da se moze trejdati i ja zadovoljan, ulazim u amaterskom modu sto se tice samog takmicenja
FIFa 22 ubijala na pocetku, poslije... evo sad prije mjesec ono zavrsio i sa pim Ronaldom i pim Pele i 99 cronaldo i kad sam sve t oodradio odigrao sa njima 2 utakmice i ugasio igru.. ni volje ni zelje.
Na početku igrao napr i sa baby Raulom i bio merak baš.
Vjerujem da će i ova sada biti ovakva.
Eh sad što se tiče steama, ja sam uvijek preko origina/ea app igrao bez problema, mada se moze onda i dodati u steam za ps5 kontroler.
Sad čitam preko reddita da je moguce igru kupiti preko VPNa, dodje duplo jeftinije.
Probao na 3 kredite kartice, neće.
Možda je do VPNa?
Mozda pokusam sa nekim drugim.
Sad čitam da postoji šansa i za banom, ali sumnjam. -
Trenutno je ultimate najjeftiniji za 82€. Obična verzija 42€.
Znaci 165 km za ultimate. Ako se kupi play pro na 2 mjeseca po 15e to je 60km. I taman onda cekati black friday koji je 25 novembra i očekujem baš da obična verzija fife opadne i bude i za 40km napr 60+40= 100km
Moze se slicno uraditi i za mjesec, moze i za mjesec cijena sletit dole.
Ako imate kakav jos prijedlog..
Samo treba utvrditi jel se dobiju i ove godine svi benefiti ultimate editiona, znam da su prosle samo razdjelili fifa pointse na 3 mjeseca.
P.S s jedne strane super sto je WL postala 'casual' s druge nije, mogu je malo doraditi da bude zanimljivija, a da ne bude stresna.
Sto se tice transfer marketa, ko u sale i ove i prosle godine zaradio finih coinsa kad god sam htio. Ima malo igrača ali zato nekad ko u sale mozes pokupovat napr nekog zapikas gold commona i kupujes ga par sat i i onda ga nema nikako vise i sl...