Sto ne gumo suplje

shatro nema sta nisam otvarao, a otvarao nagrade k'o i svako drugi

ja ti rekoh koja je dobitna kombinacija ako hoces nesto, trosi milione na upgrade packove

osim ikona sve sto sam ja dobio ovu fifu je bilo iz upgrade packova, bukvalno nista iz ovih sto dobijem za WL ili rivals nagrade, to je jedan od razloga zasto nijedna kartica koju sam dobio preko 100k nije tradable

pa ja u onim svim "party bag" sranjima nista osim foddera nisam dobio (i to uglavnom 83-84) svaki garantovani pack za neki promo ukljucujuci i tots mi je dao najgoru mogucu karticu, ono sve 83+, 84+ iz swapsa, pickovi 85+, 5x 85+ i ta sranja, svaki MM, dnevni sbc itd, more ih je bilo, sve odradio, nista osim bukvalno tog ratinga koji je minimum nije izletilo...
Tako da sam i ja samo otvarao nagrade i ovo sto oni izbace tesko da bih skupio za bilo sta, svaki promo 100+ upgrade packova i nesto mora izletiti, makar fodder koji je dovoljan da se spamaju packovi za ikone...
Jebes fifu, ja malo probao Battlefield 5 na plejci, ne znam kako se ljudima da igrati pucacine na konzoli, k'o invalid se osjecam

na PCu im skacem po glavama, ali ovdje se bas tesko navici na pucanje bez misa i tastature
Edit: e'o izbacili su preview za packove, da vidis sta bi dobio prije nego sto odlucis kupiti (vjerovatno nacin da izbjegnu kazne u nekim zemljama)
Et' 100k pack, isplati se