FIFA 2006 DEMO
Moderator: Benq
-
Kukuruz_Barbe-q
#1 FIFA 2006 DEMO
izasao je demo fife 2006.mozete ga naci na http://footballcommunity.ea.com/content.php?i=24 download tezi oko 220 megi i donosi pet klubova(psg,milan,man untd,bayern,barca) pa ako mozete downloadat da malo raspravimo o novoj fifi

-
Kukuruz_Barbe-q
ne znam stvarno nisam imao slicnih problema sve radi kao podmazanostidljiv wrote:Ovaj demo kao da ne radi...menu se sam mijenja...timovi su poludjeli...ne moze se nista izabrati...
-
FIKUS2
#4 hehe
ne bih vam se srao u cejf ALI
manite se fife i saltajte se na pes4 -loodilo -a na jesen iizlazi pes5 pa iizvolite. inace iima na netu da se skine klip jer se mogu snimiti golovi pa pogledajte 
evo i link (28mb) pa uzivajte
http://files.filefront.com/PES4_Goals_a ... einfo.html
- Mahalac
Svakom svacije al ne bi se ja manio FIFE za 1000 PES-ova.
Ova nova 2006...skinuo sam je i prvi utisci su pozitivni...kao i uvijek korak naprijed.
Jedino grafika nije nista poboljsana, ako je uopste mogla biti. Ostalo
muzika
lahkoca prolazka kroz menije-puno lakse i preglednije "user friendly"
najbolja stvar je uradjena na kontroli igraca i sto prirodnijem ponasanju na terenu, postepeno zalijetanje, zaustavljanje, okretnost koje zavisi od kvaliteta igraca(nisu svi kao prijasnji roboti-zaleti se ko Nikic i onda stop u mjestu)
sto mi se jos svidjelo -odustali su od onog glupog ubacivanja kornera prema brojevima...nego strelica i smjer pa se zalijeci u 16 i uguravaj s svojim igracem...bori se za skok sto je po meni puno prirodnije od bivseg pomalo matematickog neprirodnog.
Eh sad nisam jos skonto slobodne udarce...koji je fol ali sam ispuco pokoji
Sudije su ostreee
Nadam se samo da ce hairli staviti i nasu ligu i reprezentaciju da se ne maltretiramo sa onim patchevima.
Jedva cekam da kupim...ovaj put original verziju
pozdrav svim ljubiteljima FIFE:bih:
-
FIKUS2
#6 ea
sve ovo i puno vise vec odavno ima u pes-u + pes podrzava jako detaljne takticke varijante, od formacije do namjestanja defansive igre (pokrivanje prostora + igrace) glavne pravce kretanja u sredini i napadu - sa loptom se moze raditi bukvalno svasta, a sto se tice prirodnog ponasanja igraca... hehe kad daju gol u zadnjim minutama a jos gube, trce po loptu i nose je na centar ili na kornerima golman dodje naprijed ili se ljude kad je ofsajd ili ili ili - ljudi raspitajte se malo na netu PES je prava igra - FIFA je reklama iza koje stoji ogromni EAMahalac wrote: lahkoca prolazka kroz menije-puno lakse i preglednije "user friendly"
najbolja stvar je uradjena na kontroli igraca i sto prirodnijem ponasanju na terenu, postepeno zalijetanje, zaustavljanje, okretnost koje zavisi od kvaliteta igraca(nisu svi kao prijasnji roboti-zaleti se ko Nikic i onda stop u mjestu)
sto mi se jos svidjelo -odustali su od onog glupog ubacivanja kornera prema brojevima...nego strelica i smjer pa se zalijeci u 16 i uguravaj s svojim igracem...bori se za skok sto je po meni puno prirodnije od bivseg pomalo matematickog neprirodnog.
-
FIKUS2
zaboravih spomenuti sminanje golova, te rotiranje kamere prilikom pregledavanja gola iz svih mogucih perspektiva (genijalno rijeseno) - sto se tice navike sve znam, dugo sam igrao fifu sve do 05 - ali me je pes stvarno odusevio i ne mislim se saltati nazad. imam obje igrice instalirane, fifu nisam pokrenuo ne pamtim 
-
FIKUS2
#9 Re: hehe
zelio bih da citiram samog sebeFIKUS2 wrote:ne bih vam se srao u cejf ALImanite se fife i saltajte se na pes4 -loodilo -a na jesen iizlazi pes5 pa iizvolite. inace iima na netu da se skine klip jer se mogu snimiti golovi pa pogledajte
-
Kukuruz_Barbe-q
Nisam ni ja neki extra ljubitelj fife,postirao sam temu samo da vidim sa foruma misli,treba ipak sacekati novi pes pa cemo onda vidjeti.najvise mi se svidja sto su promijenili kornere,slobodnjake i cenetarsutove a ko u 05 kad su centarsutovi bili uber-precizni,saa mozes lobovati golmana(mislim da to prije nije bilo moguce).I u fifi je moguce odlicno rotiranje golova ili kljucnih prilika u igri(instant replay)mozes sve kamere izabrati,ma sve,sto se tice grafike sto posto ce biti bolja zato sto je u demu reza fiksan i ne mozes mijenjati postavke.Jedino sto pokazuje nekompaktibilnost sa nekim vrstama usb tastatura
,ali je sve u svemu dobro