FIFA 2005
Moderator: Benq
-
stidljiv
#1 FIFA 2005
Jeli igrao neko???Ako jeste kakvi su utisci ??Ja je kupio na pijaci ali greska na prvom CDu pri 4 % instalacije.... 
-
stidljiv
E drago mi je da to cujem...ja imam sve Fife od '97 pa do sad i svaki su se put popravljali bez obzira na silne kritike i sve to...sve u sve mislim da im u grafici ni jedna kopija Fife ne moze prici, niti bilo kakav wining eleven ili PES ili sta ja znam...EA Sports ima tradiciju pravljenja sportskih igara tako da ostali mogu puziti za njima... 
-
Ahatus
sto se tice kinematike igraca i ponasanja lopte kazu da je sasvim blizu da ugrozi PES - jedina mana (u kojoj je PES mnogo bolji) - su skriptirani napadi protivnika - znaci na isti fazon vam zabijaju golove - tako pise u PC Playu ...
inace najbolja fifa ikada
inace najbolja fifa ikada
-
neshill
Nemoj vjerovat PC Playu. Inace, ako ti mogu savjetovat nemoj ni kupovati ni PC play ni Hacker posto su im recenzije...relativne. Fifa 2005 ima skriptane napade, ali PES ipak nema AI sistem, vec takodjer bazira ponasanje igraca na skriptama. Jedina caka je sto se kod Fife ovo ponasanje moze kadkad zamijetiti.
-
Ahatus
meni je licno fifa bolje sjela - PES pravi neke zajebancije u windowsima i belaj je sto nema (ovo pc izdanje) licence za igrace i klubove, a koliko to moze smetati ili ne - zna svako ko ga je igrao....
komentari i recenzije su svakako jedna stvar (i to veoma subjektivna
), a kad se to osjeti pod rukom tek tad se slazu neki utisci i ocjene ..
komentari i recenzije su svakako jedna stvar (i to veoma subjektivna